صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تدوین بودجه ۱۴۰۰؛ فرصتی برای تفاهم دولت و مجلس

۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۵:۵۲
کد خبر: ۶۵۶۰۱۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون اول رییس جمهور گفت: تدوین بودجه سال آینده کشور فرصت بسیار مناسب و خوبی برای به تفاهم رسیدن دولت و مجلس بر سر مسایل کلان اقتصادی کشور خواهد بود و انتظار می‌رود این تفاهم نقش موثری در حل مشکلات و مسائل ایفا کند.

- جلسه دیدار اعضای مجمع نمایندگان مردم استان همدان در مجلس شورای اسلامی با معاون اول رییس جمهور عصر امروز (دوشنبه) برگزار شد.

اسحاق جهانگیری با اشاره به نقش پراهمیت دولت و مجلس در اداره کشور گفت: انسجام و همدلی میان قوای سه گانه لازمه حل مشکلات مردم است و می‌تواند مردم را به آینده کشور امیدوار کند.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه درک مشترک دولت و مجلس از مشکلات کشور برای یافتن راهکار‌های مناسب برای حل چالش‌های پیش روی کشور بسیار راهگشاست، خاطرنشان کرد: تدوین بودجه سال آینده کشور فرصت بسیار مناسب و خوبی برای به تفاهم رسیدن دولت و مجلس بر سر مسایل کلان اقتصادی کشور خواهد بود و انتظار می‌رود این تفاهم نقش موثری در حل مشکلات و مسائل ایفا کند.

جهانگیری با اشاره به اهمیت کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان محل رجوع مردم در اقصی نقاط کشور هستند و این از نقاط برجسته جمهوری اسلامی ایران است که در هر شهرستان و روستا یک نفر با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شود که می‌تواند دغدغه‌های مردم را به گوش مسئولین و مرکز کشور برساند.

معاون اول رییس جمهور در ادامه از استان همدان به عنوان یکی از استان‌های پراهمیت و پایتخت تاریخی و تمدنی کشور یاد کرد و گفت: استان همدان از ظرفیت‌های گسترده در بخش گردشگری و کشاورزی برخوردار است و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش صنعت نیز در این استان فعال شده است.

جهانگیری با اشاره به برخی گزارش‌ها مبنی بر تعطیلی برخی از واحد‌های تولیدی و صنعتی استان همدان، افزود: لازم است استاندار و دیگر مسئولین استان این موضوع را با حساسیت دنبال کنند و در جهت رفع موانع واحد‌های تولیدی گام بردارند چرا که رویکرد جدی دولت این است که فعالیت واحد‌های تولیدی حفظ شود و اجازه ندهیم به اشتغال این واحد‌ها آسیب وارد شود.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به برخی مسایل و مشکلات اقتصادی کشور، یکی از این مسایل را کاهش رشد سرمایه گذاری در ده سال اخیر دانست و افزود: کسانی که دلسوز کشور هستند باید بدانند که کاهش رشد سرمایه گذاری در کشور موضوعی نگران کننده است و لازم است با اتخاذ تدابیر لازم زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی را در بخش‌های مختلف اقتصادی فراهم کنیم.

جهانگیری همچنین با اشاره به آسیب‌های وارد شده ناشی از شیوع کرونا به بخش اشتغال به خصوص در حوزه گردشگری کشور، تصریح کرد: استان همدان نیز به عنوان یک استان گردشگر پذیر، قطعاً از این موضوع مستثنی نیست و لازم است حمایت‌هایی از بخش گردشگری در این استان‌ها انجام شود.

در این جلسه استاندار همدان نیز گزارشی از وضعیت استان در بخش‌های مختلف و پروژه‌های متعدد در دست اجرا ارائه کرد و گفت: این استان همانند کارگاهی بزرگ است که در گوشه و کنار استان کار و فعالیت در زمینه‌های مختلف جریان دارد.

وی همچنین گزارشی از میزان ابتلا و بستری‌های ناشی از شیوع کرونا ارائه کرد و افزود: خوشبختانه میزان بستری، ابتلا و مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا در استان همدان پایین‌تر از میانگین کشور بوده که این به دلیل رعایت فاصله اجتماعی از سوی مردم و بهبود زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی بوده است.

نمایندگان مردم استان همدان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه هر یک به صورت جداگانه گزارشی از مسایل و مشکلات مختلف استان و حوزه‌های انتخابیه خود ارائه کردند و خواستار نگاه ویژه دولت برای برطرف کردن چالش‌ها و نواقص در استان شدند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *