صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه بازیگر شویم (۱۶۹) /صداسازی در بازیگری چگونه است؟

۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۵:۰۱
کد خبر: ۶۵۵۹۳۶
بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

 - بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

در این بین اکثریت مواقع بازیگری به عنوان یکی از مشاغل سخت جهان محسوب می‌شود، شاید از دور برای بسیاری اینکه بازیگری اتفاقی سخت باشد، قابل لمس نباشد اما اگر به صورت اصولی و به مفهوم واقعی به بازیگری نگاه کنیم، این هنر به واقع به تمرین، مطالعه، شهود و مطالعات فراوانی نیازمند است.

صداسازی در بازیگری چگونه است؟

هر صوتی، دارای انرژی است و به صورت موج از چشمه‌های صوت انتشار می‌یابد. موج‌های صوتی از نوع امواج طولی هستند. موج صوتی را باید توسط یک جسم مرتعش تولید کرد. به هر جسمی که صوت تولید می‌کند، چشمه صوت می‌گویند.

حنجره‌ی انسان یک چشمه‌ی صوت است. عبور هوا از حنجره، تار‌های صوتی آن را به ارتعاش در می‌آورد. ارتعاش تار‌های صوتی صوت را به وجود می‌آورد. در واقع ارتعاش تار‌های صوتی به مولکول‌های هوا انرژی منتقل می‌کند و موج صوتی تولید می‌شود.

سرعت صوت در جامدات بیشتر از مایعات و درمایعات بیشتر از گازهاست؛ هر چه ماده متراکم‌تر باشد سرعت صوت در آن بیشتر است در مواد جامد مولکول‌ها نسبت به گاز‌ها به یکدیگر نزدیک ترند و در نتیجه، سرعت صوت در آن‌ها بیشتر است موج‌های صوتی را بر حسب بسامد آنها، به سه گروه تقسیم می‌کنند:

۱. صوت: به موج‌های صوتی که بسامد آن‌ها در حدود ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ نوسان در ثانیه باشد صوت می‌گویند. برای آنکه صوتی روی گوش انسان اثر بگذارد و شنیده شود باید بسامد آن دراین محدوده باشد به این محدوده، محدوده‌ی شنوایی انسان گفته می‌شود.

۲. فروصوت: به صوت‌هایی که بسامد آن‌ها کمتر از ۲۰ هرتز باشد فروصوت گفته می‌شود.

۳. فراصوت: صوت‌هایی که بسامد آن‌ها از ۲۰۰۰۰ هرتز بیشتر باشد فراصوت گفته می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *