صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

متخصص بیماری ها‌ی عفونی: فریب دارو‌های تقویت‌کننده بدن در برابر کرونا را نخورید

۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۵۸۷۲
یک متخصص بیماری ها‌ی عفونی گفت: هیچ گونه دارو تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا وجود ندارد.

- دانا نوشت: افشین محمدعلیزاده دارو تقویت  تقویت کننده سیستم ایمنی بدن اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل پاییز و شروع فعالیت ویروس آنفلوآنزا و تلاقی این بیماری با ویروس کرونا، تشخیص بیماری از سوی پزشکان صورت می‌گیرد که در این باره هیچ گونه دارویی به نام تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا وجود ندارد و مورد بالینی وجود نداشته است.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری ادامه داد: تشخیص بیماری‌های واگیردار، عموما بالینی و گا‌ها آزمایشگاهی است و درمان مشخصی دارد که پزشکان نوع بیماری را تشخیص خواهند داد.

وی با بیان اینکه مردم نباید فریب دارو‌های تقویت کننده بدن در برابر کرونا را بخورند، اظهار کرد: ما مردم را از مصرف بی رویه و بیش از حد مجاز دارو‌ها حتی آنتی‌بیوتیک‌ها بر حذر می‌داریم. چرا که مصرف این نوع دارو باعث افزایش مقاومت بدن می‌شود و اگر بیمار با علائم بیماری بالا وجود داشته باشد، آن زمان دیگر پزشکان برای تزریق آنتی بیوتیک‌ها هیچ اقدامی نمی‌توانند انجام دهند.

محمدعلیزاده تاکید کرد: باید از مصرف و حتی پیشنهاد دادن دارو‌هایی که در فضای مجازی تبلیغ می‌شوند، جدا خودداری شود. گا‌ها به یک مریض درگیر کرونا مورد تجربه شده‌ای توصیه می‌شود که برای یک بیمار دیگر با علائم و بیماری دیگر تجویز شده. این توصیه‌های اشتباه و گاهی خطر مرگ را به همراه دارد. توصیه‌هایی مانند آنچه که گفته شد تماما منسوخ و رد شده است.

مهم‌ترین راه عبور از بحران کرونا

این متخصص بیماری‌های عفونی توجه به پروتکل‌های بهداشتی را مهم‌ترین راه عبور از بحران کرونا دانست و عنوان کرد: مردم باید به شایعات برخی‌ها در فضای مجازی درباره کرونا توجه نکنند و بیماران مبتلا به کوئید۱۹ صرفا با استراحت، قرنطینه شدن، مصرف مایعات و در نهایت درمان تحت نظر پزشک این بیماری را مداوا کنند.
وی ادامه داد: روش انتقال بیماری‌های ویروسی شبیه به هم هستند، از این رو می‌توان همان مراقبت‌های کرونایی را برای پیشگیری از ابتلای به آنفلوانزا در پیش گرفت.

وی در پایان با بیان اینکه واکسیسناسیون آنفلوانزا را نباید همه استفاده کنند، ابراز کرد: لازم است افراد دارای بیماری زمینه‌ای، زنان باردار، افراد دارای پیوند عضو و یا فعالان مجامع پزشکی، این واکسیناسیون را استفاده کنند و دیگر افراد جامعه تنها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانع نفوذ ویروس آنفولانزا و کرونا در بدن شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *