صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه سالاد اندونزی

۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۵۸۳۳
سالاد اندونزی کنار غذا‌های گرم و گوشتی مصرف می‌شود و به تنهایی این سالاد می‌تواند یک وعده شام سبک و رژیمی باشد.

- همشهری آنلاین نوشت: سالاد اندونزی پیش‌غذایی خوشمزه و پرطرفدار بین ایرانیان است. شیوه درست کردن این سالاد بسیار ساده است و می‌توانید مواد لازم آن را بسته به سلیقه خودتان تغییر دهید.

رنگ قرمز در هر میوه و سبزی‌ای نشان از وجود آنتی‌اکسیدان‌های قوی در آن است. کلم قرمز از مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدانی است که رادیکال‌های آزاد را که عامل اصلی سرطان است، در بدن از بین می‌برند. کلم قرمز یک ماده غذایی ضدسرطان است.

سالاد اندونزی یکی از سالاد‌های خوشمزه و خوش طعمی است که بوسیله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرم‌تر شدن آن و خوردن راحت‌ترش می‌شود.

مواد لازم

  • کلم برگ سفید: یک عدد
  • ژامبون: ۴-۵ ورق (از ۱۰۰ گرم سینه مرغ هم می‌توان استفاده کرد.)
  • شوید خشک:۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ: یک پیمانه
  • ذرت: نصف پیمانه
  • نخودفرنگی: نصف پیمانه
  • هویج: یک عدد
  • زیتون بدون هسته: یک پیمانه
  • سس مایونز:۱/۵ پیمانه
  • آب‌لیمو تازه:۲-۳ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
  • گردو: ۴-۵ عدد
  • کشمش:۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا کلم‌برگ سفید را به صورت نوار‌های خیلی باریک خرد می‌کنیم.

قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و چند دقیقه در آب‌جوش می‌گذاریم تا از حالت خامی در بیایند.

این سالاد هرچقدر بیشتر داخل یخچال بماند، طعم مواد بیشتر باهم ترکیب شده و خوشمزه‌تر می‌شود.

کنسرو سبزیجات مخلوط را به همراه قارچ ورقه‌ای و حلقه‌های زیتون به کلم‌ها اضافه می‌کنیم.

ورقه‌های ژامبون (سینه مرغ خردشده) را نیز مانند کلم برگ، به صورت نواری خرد می‌کنیم.

ژامبون یا سینه مرغ خردشده و شویدخشک را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

آبلیمو و ادویه‌جات را به سس مایونز اضافه کرده و خوب ترکیب می‌کنیم تا سس کمی رقیق شود.

سس را به سالاد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

در نهایت گردو و کشمش را روی سالاد ریخته و با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم.

می‌توانید گردو و کشمش را حذف کنید و یا این‌که فقط برای تزیین سالاد اندونزی روی سالاد بریزید.

سالاد را ۳ الی ۴ ساعت قبل از سرو آماده کرده و داخل یخچال قرار می‌دهیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *