صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شناسایی 150 روستا به عنوان «مناطق نمونه صنایع دستی»/ جغرافیای صنایع دستی دست نخورده باقی می ماند

۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴:۵۱
کد خبر: ۶۵۵۸۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: معاون میراث فرهنگی کشور از شناسایی 150 روستا برای توسعه صنایع دستی در کشور خبر داد و گفت: در هر روستا رشته‌ای که میراث آن منطقه محسوب می شود، توسعه پیدا می کند، با این هدف که تا حد امکان جغرافیای صنایع دستی دست نخورده باقی می ماند.

بهمن نامور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، از شناسایی 150 روستا با کمک دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری و معاونت گردشگری کشور برای توسعه صنایع دستی در قالب صنایع جایگزین در روستاها اشاره کرد و افزود: این روستاها به عنوان پایلوت توسعه صنایع دستی و گردشگری مورد توجه خاص و ویژه قرار می گیرند و معادل مناطق نمونه گردشگری مناطق نمونه صنایع دستی محسوب می شوند.

وی با اشاره به این که گردشگر زمانی که به این روستاها به قصد گردش مراجعه می کند با دست ساخته های مردم روستا سوغاتی را برای خود خریدار می کند، گفت: مازاد این محصولات به فروشگاه های سطح شهرها برای فروش منتقل می شود.

این مقام مسئول با اشاره به این که در روستاهای مورد نظر همان رشته هایی از صنایع دستی دوباره احیاء و حمایت می شود که میراث آن روستاها است، اظهار کرد: تمرکز بیشتر ما بر رشته هایی است که از گذشته وجود داشته، اما اگر به رشته هایی برخورد کنیم که طرفداران زیادی دارند و این مناطق برای احیاء آن مستعد هستند برای احیاء آنها نیز تلاش می کنیم.

نامور مطلق در پایان تاکید کرد: تاکید ما بر این است که جغرافیای صنایع دستی تا حدامکان دست نخورده باقی بماند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *