ابهامات درباره برگزاری جشنواره فیلم فجر/نگاهی به تازهترین فیلم چرخه اکران
- بیست و سومین روز از شهریور ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اظهار نظر کوروش سلیمانی پیرامون برگزاری جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.
کوروش سلیمانی: موافق برگزاری جشنواره فیلم فجر در شرایط کرونایی نیستم
کوروش سلیمانی در گفتوگو با ، پیرامون پخش سریال «ایل دا» از ابتدای پاییز امسال گفت: خوشحالم که این سریال بعد از نزدیک به یکسال مداوم تلاش و سختی بالاخره به پخش رسید و امیدوارم از نگاه مخاطبان اثری قابل قبول باشد.
وی در همین راستا ادامه داد: گروه تولید سریال «ایل دا» از بازیگران تا تمامی عوامل پشت صحنه برای تولید این اثر شرایط بسیار سختی را تحمل کردند، بخشی از این شرایط سخت فیلمبرداری در مناطق خشک و گاها کویری بود و بخش دیگر فیلمبرداری در دوران کرونا که هر کدام در جای خود سختیها و مشکلات خودش را به همراه داشت.
بازیگر سریال «ایل دا» درباره کیفیت این اثر اذعان کرد: تمامی گروه تلاشش را انجام داد تا در نهایت اثری آبرومند تولید شود، تجربه نشان داده که تماشاگران از چنین داستانها و فضاهایی استقبال می کنند، از سویی گروه تمام تلاششان را کردند تا با وجود سختیها و گاها کمبود امکانات ذره ای کم نگذارند تا اثری شایسته مخاطب تلویزیون روی آنتن برود.
وی درباره فیلمنامه سریال «ایل دا» اظهار کرد: فیلمنامه سریال و حال و هوای آن در لرستان می گذرد، این سریال در مورد مقاومت مردم روستایی در دوران هشت سال دفاع مقدس است، اثری که در نوع خود پیچیدگی و جذابیت های فراوانی دارد و قصه به نحوی جلو می رود که مخاطب همواره با آن همذات پنداری کرده و خط روایی را دنبال کند.
سلیمانی درباره نقش خود در سریال «ایل دا» اضافه کرد: من نمی خواهم داستان اثر لو برود، اما نقش خودم نقش متفاوتی بود، در ایل دا در قامت شیرزاد که یک نظامیان محلی است به ایفای نقش پرداخته ام، نقشی که جزئیات و ظرافت های زیادی داشته و در طی داستان اتفاقات بسیاری را تجربه می کند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«تنت» ششمین فیلم پرفروش جهان در سال ۲۰۲۰
- فیلم سینمایی «تنت» به کارگردانی کریستوفر نولان توانست مرز فروش ۱۵۰ میلیون دلاری را پشت سر بگذارد و بر همین اساس خودش را تا رتبه ششم پرفروشترینهای سینمایی در سال ۲۰۲۰ بالا بکشد.
رتبه ششم فیلم کریستوفر نولان در حالی به دست آمده که اکثریت فیلمهای صدرنشین فروششان را مدیون سینمای پیش از دوران کرونا هستند، اکثریت این آثار اکران خود را از اواسط دی ماه آغاز کردند و اوایل اسفند ماه به دلیل شیوع کرونا به اکران خود پایان دادند.
- بیشتر بخوانید:
- جدول فروش هفتگی سینمای هالیوود را اینجا مشاهده کنید
همچنین «انگاشته» کریستوفر نولان در آخر هفتهای که دیشب به پایان رسید در بازار بینالمللی به نمایش درآمد و با وجود ادامه پاندمی کرونا توانست فروش غافلگیرکننده ۵۳ میلیون دلاری داشته باشد.
این فیلم علمی تخیلی که به عنوان پروژهای دیده میشود که سینماها را دوباره راه میاندازد، قویترین آغاز خود را در بریتانیا با ۷.۱ میلیون دلار فروش داشت. «انگاشته» در آخر هفته در ۴۱ بازار بینالمللی پخش شد که از جمله آنها میتوان از فرانسه ۶.۷ میلیون دلار، کره ۵.۱ میلیون دلار و آلمان ۴.۲ میلیون دلار نام برد.
«کریستوفر نولان» کارگردان برجسته سینمای جهان که آثاری همچون سه گانه بتمن، تلقین و میان ستاره ای را در کارنامه دارد، از جمله فیلمسازانی است که خواهان بازگشایی هر چه سریعتر سینماها در هالیوود بود.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
فیلم جنجالی جشنواره فیلم فجر ۳۸ اکران میشود
- پدیده اکران در سینمای سال ۹۹ یکی از بزرگترین دغدغههای کنونی مسئولین سینمایی است، بعد از شکست اکران آنلاین و سینماماشین و همین طور فروش ناموفق اکثریت آثار در گیشه همچنان هیچ راهکار تازهای برای رونق بخشیدن به چرخه سینما اتخاذ نشده است.
این در حالی رخ میدهد که سینمای جهان به آرامی به شرایط ایده آل خود در گیشه نزدیک میشود، اما در سینمای داخلی تمامی فیلمهایی که جرات اکران در شرایط کرونایی را به خود دادند به فروشی کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان رسیدند، رقمی که شکست محض برای تهیه کننده را به همراه داشته است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
از سویی مسئولین سینمایی همچنان به فیلمسوزی در چرخه اکران ادامه میدهند، مشخص نیست که با وجود شکست تمامی آثار اکران شده از ابتدای تیر ماه سال ۹۹ چرا همچنان اصرار سازمان سینمایی و شورای صنفی نمایش به اکران آثار است، بدون شک اکران هرگونه فیلمی در شرایطی این چنین به آینده سینمای کشور صدمه میزند.
در همین حین شورای صنفی بار دیگر مجوز اکران فیلمی تازه را صادر کرده است، فیلم سینمایی «لباس شخصی» که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر حضور داشت به زودی روی پرده سینماها خواهد رفت و بعید است که سرنوشتی بهتر از سایر آثار داشته باشد.
فیلم سینمایی لباس شخصی نخستین ساخته «امیرعباس ربیعی» در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در دوره سی و هشتم اکران شد و توانست با نظر مثبت اهالی رسانه و منتقدین روبر شود، اثری چالش برانگیز که به دنبال سوژه داغ و بکر رفته بود.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
نمایشگاه «جلوههای عاشورا» با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی برگزار میشود
روحالله عبداللهی در گفتوگو با پیرامون برپایی نمایشگاه «جلوههای عاشورایی» گفت: این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی، بیان ترتیبی، تفضیلی و تطبیقی واقعه کربلا با جهان امروز برگزار میشود، نمایشگاه جلوههای عاشورایی با همت اداره تبلیغات اسلامی و همکاری اداره اطلاعات، شهرداری، شورای شهر، فرمانداری، دفتر امام جمعه و شرکت عمران شهر جدید پردیس برپا میشود.
مسئول اطلاع رسانی ستاد محرم استان تهران بیان کرد: این نمایشگاه از ۲۴ شهریور ماه تا چهارم مهر ماه امسال از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه تا ۲۲ و ۳۰ دقیقه در محل نمایشگاه «جلوههای عاشورایی» واقع در شهر جدید پردیس، فاز ۱۱، خیابان فرهنگ، تقاطع خیابان هنر برگزار میشود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
عبداللهی بیان کرد: نمایشگاه «جلوههای عاشورایی» دارای ۲۵ غرفه است با عناوین بصیرتی، علمی، پاسخگویی به شبهات عاشورا و واقعه کربلا، پاسخگویی به سوالات شرعی، غرفه عفاف و حجاب، غرفه مهد هدایت، غرفههای عرضه محصولات عفاف و حجاب و محصولات فرهنگی و هنری است، بازدیدکنندگان در استان تهران و شهرستانهای همجوار شهر جدید پردیس میتوانند از این نمایشگاه بازدید کنند و امیدوارم مورد استقبال و توجه همگان قرار گیرد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
چند نکته مهم پیرامون سیره اخلاقی و اجتماعی «امام سجاد(ع)»
محمدعلی رضایی در گفتوگو با پیرامون سیره سیاسی «امام سجاد (ع)» گفت: «امام سجاد (ع)» از همه توان خود استفاده کردند و مدبرانه در خدمت تربیت انسانهای لایق گام برداشتند و عملا شروع به نیرو سازی و کادر سازی کردند تا خسارتهای انسانی گذشته را جبران کرده و توانستند موفق عمل کنند، بدین ترتیب ایشان زمینه یک انقلاب فرهنگی بزرگ را فراهم کردند.
***رویکردهای اجتماعی مهم «امام سجاد (ع)»
وی به یکی از رویکردهای اجتماعی مهم «امام سجاد (ع)» در طول دوران امامت خود اشاره و ابراز کرد: «امام سجاد(ع)» بردگان و کنیزان زیادی را خریداری و به بهانههای مختلف آنان را آزاد میکردند این عمل سبب شد طی چندین سال تعداد کنیزان و بردگانی که از سوی این امام بزرگوار در مکه و مدینه آزاد شده بودند لشکری را تشکیل دهند.
رضایی پیرامون کتاب برجسته «امام زین العابدین (ع)» اظهار کرد: صحیفه سجادیه که به «انجیل اهل بیت(ع)» و «زبور آل محمد(ص)» نیز مشهور است حاصل دعاها و راز و نیازهای «امام زین العابدین (ع)» محسوب میشود این کتاب مشتمل بر ۵۴ دعا است، دعای بیستم مشهور به دعای «مکارم الاخلاق» و دعای چهل و هفتم مشهور به «دعای عرفه» از ادعیه مشهور بوده که در بین عموم مردم شناخته شده میباشد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
***اهمیت و ارزشهای «صحیفه سجادیه»
وی به ویژگیهای «صحیفه سجادیه» اشاره و تصریح کرد: مضمون دعاهای صحیفه سجادیه، معارف اسلام، سیاست اسلام، اخلاق اسلام، اجتماعیات اسلام، حقانیت شیعه، حقانیت «اهل بیت (ع)»، انتقاد از ظلم و ظالم، سفارش به حق و حقیقت و به طور کلی یک دوره معارف اسلامى را آموزش مىدهد. همچنین صحیفه سجّادیه یکی از نمادهای عرفانی و زاییده اندیشههای معرفت شناسی «امام سجّاد (ع)» است.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید