صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آغاز فاز جدید مبارزه با ملخ‌های صحرای از هفته دوم مهرماه

۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۲:۰۱
کد خبر: ۶۵۵۵۴۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سخنگوی سازمان حفظ نباتات گفت: بنابر پیش بینی‌های صورت گرفته فاز اصلی مبارزه با ملخ‌های صحرایی از هفته دوم مهرماه آغاز می‌شود.
محمدرضا میر در گفت‌وگو با میزان در خصوص آخرین وضعیت مبارزه با ملخ‌های صحرایی اظهار کرد:حدود یک ماه از اتمام فاز اول مبارزه با ملخ‌های صحرایی گذشته است و در طول این مدت سطحی معادل ۴۰۴ هزار هکتار در ۸ استان کشور بر علیه این آفت مبارزه شیمیایی صورت گرفته است.
 
وی افزود: بنابر پیش‌بینی‌های سازمان فائو احتمالاً از هفته دوم مهرماه فاز اصلی و در واقع گسترده‌تر از فاز قبلی مبارزه با آفت ملخ صحرایی آغاز می‌شود.
 
 سخنگوی سازمان حفظ نباتات تاکید کرد: در فاز اول این آفت پس از مبارزه و عبور از ایران برای تابستان گذرانی به کشور‌های هند و پاکستان مهاجرت کرد و پیش‌بینی می‌شود در مهر ماه سیکل معکوس مهاجرت ملخ‌های صحرایی به سمت حاشیه دریای سرخ و شاخ آفریقا که خواستگاه اصلی این آفت است پیش رود.
 
میر با اشاره به اینکه ملخ‌ها پس از بازگشت از هند و پاکستان در ایران تخلیه می‌شوند گفت: این آفت بعد از عبور از ایران به سمت خواستگاه اصلی بازمی‌گردد و پیش‌بینی می‌شود از نیمه مهر ماه این آفت در استان‌های جنوبی کشور مجددا دیده شوند.
 
وی افزود: در هند و پاکستان دو نسل تولید مثل صورت گرفته که این امر باعث شده است جمیعت ملخ‌های صحرایی نسبت به فاز اول افزایش چشمگیری پیدا کند که به واسطه آن سطح مبارزه‌ای در حدود ۸۰۰ هزار تا یک میلیون هکتار پیش‌بینی می‌شود که در یک ماه با آن مواجه خواهیم شد.
 
سخنگوی سازمان حفظ نباتات با اشاره به پیش بینی‌های صورت گرفته درخصوص حجم گسترده ملخ‌های صحرایی در سال ۹۹ گفت: یکی از مهمترین دلایل افزایش حجم ملخ‌های صحرایی بارندگی‌های مناسب در شرق آفریقا و حاشیه دریای سرخ جمعیت این آفت را نسبت به سال‌های گذشته با افزایش چشمگیری روبرو کرده است.
 
میر تصریح کرد: مراتع سرسبز در استان‌های جنوبی به واسطه بارش‌های مناسب باعث شد که این آفت ایران را نیز به عنوان محل مناسب هجوم انتخاب کند.
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *