صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت آشناسازی مردم با تبعات ناشی از تعرض به منابع طبیعی

۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰:۰۲
کد خبر: ۶۵۵۳۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، عمومی
خبرگزاری میزان: تویسرکانی با بیان اینکه مردم را باید با تبعات ناشی از تعرض به منابع طبیعی آشنا سازیم، گفت: زمین تنها کالای تکثیر ناپذیر است که هر روز به ارزش آن افزوده می‌شود که به تبع آن صیانت و حراست از این کالا روز به روز سخت خواهد شد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی میزان «احمد تویسرکانی» در آئین تودیع و معارفه مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران با اشاره به جایگاه ویژه استان مازندران به لحاظ جغرافیایی و اقلیمی در میان سایر استانهای کشور، حفاظت از منابع طبیعی را  با توجه به دستورات مقام معظم رهبری و قوانین موجود، یک وظیفه همگانی دانست و گفت: حفاظت و صیانت منابع طبیعی یک وظیفه همگانی است و در شرایط کنونی با توجه به مشکلات موجود در این خصوص، آسیب شناسی آن ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: مازندران به خاطر برخورداری از ظرفیتهای مختلف اقلیم و آب و هوا، به عنوان یک سرمایه عظیم به شمار می رود و همه ما به عنوان کارگزاران نظام باید از این ظرفیتها به خوبی محافظت و بهره برداری کنیم و رسیدن به این هدف نیازمند برنامه ریزی راهبردی و درست می باشد که متأسفانه گاهاً مشاهده می شود به علت انفعال  و عدم توجه صحیح به این قضایا، برخی از اقدامات صورت گرفته چندان نتیجه بخش نبوده است.

معاون رئیس قوه قضاییه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری ابراز داشت: باید ظرفیتها آسیب شناسی و بررسی شود تا در چهارچوب مقررات عمل کنیم و برای ادامه حیات و ایجاد جامعه سالم نیازمند صیانت و حراست از این ظرفیتها هستیم.

دکتر تویسرکانی یکی از سیاستهای اصلی این سازمان را صیانت از مالکیتهای دولتی عنوان کرد و افزود: ما باید طوری از این منابع صیانت نمائیم که نه تنها احساس شود عکس العمل نسبت به تعرض به منابع دولتی همانند عکس العمل به منابع خصوصی به سرعت مورد  پیگیری قرار خواهد گرفت بلکه خود مردم به درستی دریابند تعرض به این منابع می تواند چه تبعاتی را برای خود آنان در  پی داشته باشد.

معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به وظیفه این سازمان به عنوان متولی تثبیت مالکیتها در کشور اظهار داشت: این سازمان از تمامی ابزار و فناوری های موجود در این راستا استفاده خواهد کرد و زیر ساختارهای لازم را بوجود خواهد آورد و در برنامه ششم توسعه نیز از چهار دستور مربوط به حوزه قضایی، دو دستور مستقیماً مربوط به تثبیت مالکیت ها است که خود گویای اهمیت هرچه بیشتر این مقوله است و اگر خلایی در صیانت از جنگلها و منابع طبیعی وجود دارد در برنامه ششم باید مرتفع شود.

دکتر تویسرکانی سازمان ثبت را سازمانی در حال گذار خواند و گفت: ما باید با استفاده از فناوری های نوین، هزینه و سرعت ارائه خدمات به مردم را کاهش داده و برنامه های خود را شفاف کنیم تا از هر گونه فسادی جلوگیری به عمل آید.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور کسب رضایت مردم را مهم ترین وظیفه این سازمان دانست و افزود: باید تلاش شود تا از مراجعه مکّرر مردم به پیشخوانها جلوگیری شود و سیاست سازمان بر حذف مراجعات، حذف کاغذ و انجام خدمات به صورت الکترونیک و استفاده از شیوه های نوین است.

دکتر تویسرکانی گفت: زمین تنها کالای تکثیر ناپذیر است که هر روز به ارزش آن افزوده می شود که به تبع آن صیانت و حراست از این کالا روز به روز سخت می شود و بهترین شیوه صیانت، شفاف سازی در تمامی فرآیندهاست تا بتوان از بروز هر گونه مفسده ای جلوگیری به عمل آید.

ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این مراسم از خدمات و فعالیت های ولی عبدی کمیشانی تقدیر و محمد حسن بهادر را به عنوان مدیرکل جدید ثبت اسناد و املاک استان مازندران معرفی کرد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *