آخرین قیمتها از بازار مواد پروتئینی
خبرگزاری میزان : در میان اقلام مختلف مواد پروتئینی، قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در مقایسه با ماه گذشته با افزایش همراه بوده و سایر اقلام ثبات نسبی داشتهاند.
به گزارش به نقل از ایسنا،قیمت انواع محصولات پروتئینی در بیشتر اقلام در مقایسه با هفتههای اخیر با ثبات نسبی همراه بوده است و بیشترین تغییر مربوط به قیمت گوشت مرغ است که پس کاهش در ماه رمضان، روند افزایشی پیدا کرده است؛ به طوری در حال حاضر هر کیلوگرم آن در مغازه های سطح شهر حدود 6700 تومان است.
همچنین هر کیلوگرم گوشت گوساله 30 هزار تومان، مخلوط گوسفند و گوساله
32 هزار تومان و مغز ران گوسفندی که از گرانترینهای انواع گوشت محسوب
میشود 34 هزار تومان فروخته میشود.
هر کیلوگرم گوشت فیله گوسفندی 45 هزار تومان، فیله مرغ 14 هزار تومان و جگر گوسفندی 40 هزار تومان است. همچنین گوشت بوقلمون کیلویی 14 هزار تومان عرضه میشود.
در میان انواع ماهی نیز ماهی قزلآلا 13 هزار تومان، ماهی کپور 12 هزار تومان، ماهی شوریده شکم خالی 13 هزار تومان، ماهی حلوا 18 هزار تومان و ماهی کیلکا 3800 تومان فروخته میشود.
هر کیلوگرم گوشت فیله گوسفندی 45 هزار تومان، فیله مرغ 14 هزار تومان و جگر گوسفندی 40 هزار تومان است. همچنین گوشت بوقلمون کیلویی 14 هزار تومان عرضه میشود.
در میان انواع ماهی نیز ماهی قزلآلا 13 هزار تومان، ماهی کپور 12 هزار تومان، ماهی شوریده شکم خالی 13 هزار تومان، ماهی حلوا 18 هزار تومان و ماهی کیلکا 3800 تومان فروخته میشود.
انواع محصولات پروتئینی(هر کیلوگرم) | متوسط قیمت |
گوشت گوساله | 30 هزار تومان |
گوشت مخلوط گوسفند و گوساله | 32 هزار تومان |
مغز ران گوسفند | 34 هزار تومان |
گوشت مرغ | 6700 تومان |
فیله گوسفندی | 45 هزار تومان |
فیله مرغ | 14 هزار تومان |
ماهی قزلآلا | 13 هزار تومان |
ماهی کپور | 12 هزار تومان |
ماهی شوریده شکم خالی | 13 هزار تومان |
ماهی حلوا سیاه | 18 هزار تومان |
ماهی کیلکا | 3800 تومان |
ماهی کفال | 20 هزار تومان |
میگوی دریایی منجمد | 27 هزار تومان |
گوشت بوقلمون | 14 هزار تومان |
جگر گوسفندی | 40 هزار تومان |
جگر مرغ (500 گرمی) | 2800 |
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *