صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازیگر «جیمز باند» درگذشت/آخرین اخبار از برگزاری جشنواره فیلم و تئاتر فجر

۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱:۱۱
کد خبر: ۶۵۵۳۲۲
بیست و دومین روز از شهریور ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر معاون امورمطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به اقدام موهن نشریه «َشارلی ابدو» اشاره کرد.

- بیست و دومین روز از شهریور ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر معاون امورمطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به اقدام موهن نشریه «َشارلی ابدو» اشاره کرد. 

خدادی: تنها کسی که از اهانت به ساحت مقدس «پیامبر اعظم (ص)» سود می‌برد رژیم صهیونیستی است

- محمد خدادی معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هفته گذشته در حضور یافت و از گرافیک جدید سایت رونمایی کرد.

وی علاوه بر رونمایی از سایت جدید در یک نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد،محمد خدادی، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این نشست در گفت‌وگو با ، پیرامون اهانت مجله «شارلی ابدو» به ساحت مقدس «پیامبر اکرم (ص)» گفت: در جهان هزاران هزار رسانه و خبرنگار وجود دارد، فصل مشترک تمامی رسانه‌های جهان حفظ حرمت انسان‌ها و بزرگداشت انسانیت است. به شخصه ندیده‌ام رسانه‌ای نیت، هدف و امکانات خود را بر مبنای تحقیر هویت انسان‌ها و تخریب جایگاه آنان و همچنین توهین به مقدسات پایه‌گذاری نماید.

وی با اشاره به رنجش جامعه مسلمان جهان پیرامون اهانت اخیر مجله فرانسوی و بدسابقه «شارلی ابدو» اضافه کرد: قاعدتا کارکرد این توهین نه رسانه‌ای است و نه ماهیت و هدفی رسانه‌ای دارد، این اقدام موهن تماما ماموریتی است که به این افراد داده شده است.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در همین راستا ادامه داد: توهین به مقدسات مسلمانان با برنامه ریزی سیاسی و با هدفی بسیار کثیف و پلید رقم خورده است، زیرا هتک حرمت و توهین به دردانه آفرینش که نماد وحدت مسلمانان جهان و مورد احترام همه انسان‌های آزاداندیش در کره خاکی است، نمی‌تواند کار یک انسان و یک نشریه باشد و در هیچ قالب انسانی و اخلاقی جای نمی‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه اهانت به جایگاه والای «پیامبر اعظم (ص)» را نباید به حساب جامعه رسانه‌ای در جهان گذاشت، اظهار کرد: من معتقدم اهانت به جایگاه والای «پیامبر (ص)» را نباید به حساب جامعه جهانی رسانه گذاشت، این اقدام رفتاری پلید در پوشش رسانه است، محکومیت این موضوع در ذات عمل نهفته و ماموریت آن نیز کاملا مشخص است، ماموریت این عمل موهن ایجاد انشقاق و بدبینی و درگیری در فضای کرونا زده جهانی است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«آخرین شلیک»؛ روایتی جذاب از خاطرات یک رزمنده در آخرین روز‌های جنگ تحمیلی

سید قاسم یاحسینی در گفت‌وگو با پیرامون کتاب «آخرین شلیک» گفت: کتاب «آخرین شلیک» برگرفته از خاطرات کاظم فرامرزی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است، این کتاب همچنین رویداد‌ها، وقایع دوران جنگ تحمیلی و روابط بین رزمندگان که دارای نکات قابل توجهی در دفاع از میهن بوده را بیان کرده است.

وی در همین راستا ادامه داد: کتاب «آخرین شلیک» در فصل‌های ابتدایی به زندگی کاظم فرامرزی و دوران کودکی او پرداخته است همچنین اخلاق و رویداده‌های کودکی وی را مطرح کرده است، این رزمنده فردی کاملا صادق است چراکه در خاطرات خود تمام ویژگی‌های خوب و بد اخلاقیش را بیان کرده، کاظم فرامرزی در کودکی بسیار زود رنج و خشمگین بود این امر تاثیر خود را بعد‌ها در روابط وی با خانواده‌اش گذاشت و باعث سردی او از خانواده شد همچنین رابطه اش با برادرش نیز رو به سردی نهاد و تا حد زیادی از خانواده خود فاصله گرفت اما در همین زمان بود که وی به جبهه رفت و رویداد‌های تازه‌ای را در زندگی تجربه کرد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

یا حسینی به دلایل نام گذاری کتاب خود با عنوان «آخرین شلیک» اشاره و ابراز کرد: کتاب «آخرین شلیک» بر گرفته از رویداد‌های آخرین روز‌های جنگ تحمیلی است، هنگامی که قطعنامه پذیرفته شد و خبر آن به کاظم فرامرزی رسید، او به هر شکلی که بود خود را به خط مقدم رساند و به یاد دوستانش که به شهادت رسیده بودند شلیک کرد. وی به یاد مشکلات و ویرانی‌هایی که جنگ تحمیلی علیه ایران و هموطنان ایجاد کرده بود افتاد و به همین خاطر با چالش‌های متعددی روبرو شد، لذا در همان لحظات آخرین فشنگ خود را که در تفنگ داشت به سوی دشمن شلیک کرد، به همین خاطر نام کتاب را «آخرین شلیک» گذاشتم.

وی پیرامون عقاید و باور‌های کاظم فرامرزی ابراز کرد: انس  کاظم فرامرزی با همرزمان و دوستانی که دیگر در کنارش نیستند و به شهادت رسیده‌اند، کسانی تا آخرین قطره خون از سر زمین اعتقادات و باور‌های خود دفاع کرده بودند بسیار بود همچنین پایان جنگ تحمیلی و بررسی علل وقوع جنگ برای او قابل تامل بود، به شهادت رسیدن افرادی که از شیرین‌ترین خواسته‌های خود گذشتند و پا به میدان نهادند تا حدی برایش دردناک بود که آخرین فشنگ خود را به یاد همرزمانش کسانی که به شهادت رسیده و یا جانباز شده بودند شلیک کرد.

این نویسنده کتاب در مورد کتاب «آخرین شلیک» ابراز کرد: مرور خاطرات کاظم فرامرزی که دو دهه بعد از پایان جنگ تحمیلی به چاپ رسیده در بردارنده رخداد‌ها و وقایع یک نسل است، کتاب «آخرین شلیک» نگاهی به رویداد‌های پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی دارد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

برگزاری جشنواره فیلم فجر ۳۹ همچنان در هاله‌ای از ابهام

- سینمای کشور طی نیمه اول سال ۹۹ با چالش‌های فراوانی روبرو بوده است، بروز و شیوع بیماری کرونا از اسفند ماه سال گذشته چرخ تولید و اکران در سینما را به طور کامل متوقف کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان ضربه طولانی مدتی را بر بدنه این هنر وارد کرد.

سینمای کشور علنا بهار سال ۹۹ را به واسطه تعطیلات طولانی مدت از دست داد، بنا به تاییدیه ستاد ملی مبارزه با کرونا سینما‌ها اجازه بازگشایی از اول تیر ماه سال جاری را پیدا کردند، بسیاری پیش بینی می‌کردند دوری چهار ماهه مخاطبان از سالن سینما می‌تواند دلیلی برای بازگشت مخاطب به سالن باشد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

بازگشایی سینما‌ها با وجود اکران دو فیلم موفق جشنواره فیلم فجر «شنای پروانه»، «خوب بد جلف: ارتش سری» در دو ژانر کمدی و اجتماعی هم نتوانست باعث حضور مخاطبان در سالن شود، آن‌ها که همچنان از ابتلا به بیماری کرونا واهمه داشتند با عدم حضور در سینما‌ها باعث شدند تا این دو فیلم هم به راحتی شکست مالی را تجربه کنند.

حال تابستان سینما در حال پایان است، نزدیک به سه ماه از بازگشایی سینما‌ها گذشته و مجموع فروش تمامی فیلم‌های سه ماه اخیر به اندازه یک ماه بازگشایی اولیه سال گذشته نبوده است، اکثریت آثار حاضر در چرخه اکران فروشی کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان را تجربه کرده اند و علنا کارگردانان و آثار مطرح از اکران منصرف شده اند.

در این بین سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنوز راهکار قابل قبولی را برای بازگشت مخاطبان به سینما نداشته است، شورای صنفی نمایش از اکران فیلم‌های جذاب خبر می‌دهد، اما به واقع فیلمی که بتواند این جریان را تغییر دهد در چرخه اکران دیده نمی‌شود.

سینمای کرونا زده به پاییز نزدیک می‌شود، همزمانی ماه مهر با شروع دوباره مدارس و همچنین تعطیلات ماه صفر باعث شده تا از همان ابتدا آینده خوبی در انتظار سینمای پاییزه نباشد، از سویی هنوز هیچ اثر برتری برای اکران، اعلام آمادگی نکرده است.

نکته عجیب آنجاست که با وجود نبود عرصه پخش و اکران تولیدات سینمایی چند ماهی است که شروع به کار کرده اند، بسیاری از تهیه کنندگان که در این دوران ورشکست شده بودند همچنان کار می‌کنند، اما در نقطه روبرو روند پخش هنوز با معضلات فراوانی روبرو است.

از طرفی برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر همچنان در هاله‌ای از ابهام است، فراخوان این جشنواره که به صورت متدوال تا پایان تابستان منتشر شده بود، انتشار نیافته و مدیران سینمایی هم هیچ پاسخی در قبال برگزاری و عدم برگزاری آن نمی‌دهند. مشخص نیست که در صورت عدم برگزاری جشنواره فیلم فجر تعداد بالای تولیدات دو ماه اخیر برای چه مقصدی فعالیت می‌کنند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «بازی تاج و تخت» درگذشت

- «دایانا ریگ» بازیگر باسابقه سینمای هالیوود که در آثار مطرحی به ایفای نقش پرداخته بود، پس از سال‌ها مبارزه با بیماری سرطان سرانجام در سن ۸۲ سالگی درگذشت.

ریگ بیستم ماه جولای سال ۱۹۳۸ در یورکشایر انگلستان به دنیا آمد، اولین بار در سال ۱۹۵۹ با حضور در سریال «رویای نیمه تابستان» وارد عرصه بازیگری شد و تا پایان عمر خود در نزدیک به هشتاد اثر سینمایی و تلویزیونی به ایفای نقش پرداخت.

او بیشتر به‌خاطر بازی در نقش اِما پیل در مجموعه تلویزیونی انتقام‌جویان و نیز نقش تریسی همسر «جیمز باند» در فیلم جیمز باندی در «سرویس مخفی علیاحضرت» و مینی سریال «در آغاز» شناخته شده‌است.

  • بیشتر بخوانید:
  • جدول فروش هفتگی سینمای هالیوود را اینجا مشاهده کنید

همچنین او در سریال بازی تاج و تخت نقش اولنا تایرل را ایفا کرد. اولنا تایرل در قسمت آخر از فصل ششم بازی تاج‌وتخت تحت عنوان باد‌های زمستان، خانواده‌اش را در انفجار و آتش‌سوزی مهیبی که توسط سرسی لنیستر ترتیب داده شده بود، از دست می‌دهد و پس از آن، برای گرفتن انتقام، با دنریس تارگرین هم‌پیمان می‌شود.

اولنا تایرل که با عنوان ملکهٔ خار‌ها نیز شناخته می‌شود، یک رِدواین پیشین و مادر لُرد مِیس تایرل است. او پیرزنی پُرچین‌وچروک و مکار توصیف شده که هوش و بذله‌گویی شریرانه و زبانی تند دارد و معروف است که عقایدش را صریح و آزادانه بر زبان می‌آورد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

نیازمند شفاف‌سازی در قوانین قراردادهای بین نویسندگان و ناشران هستیم

میثم امیری در گفت‌وگو با پیرامون عدم اعتبار قانونی قرارداد‌های ناشران با نویسندگان گفت: قرارداد‌های نویسندگان را می‌توان به چند دسته تقسیم کرد، گروهی از این قرار داد‌ها براساس قیمت پشت جلد کتاب تعیین مى شوند بدین ترتیب که از نه تا پانزده درصد قیمت پشت جلد به نویسنده تعلق مى گيرد و برخی قرار داد‌ها نیز بر این منوال است که نویسنده امتیاز کل کتاب خود را به ناشر واگذار می‌کند و در قبال آن مبلغ مشخصى که بر اساس توافق دو طرف تعیین شده قرار داد منعقد می‌شود، در این موارد نویسنده هیچ گونه حقی نسبت به کتاب خود پس از دریافت پول ندارد.

نویسنده کتاب «تی لم» در همين راستا بيان كرد: قرارداد‌ها شیوه‌ هاى دیگری نیز دارد بدین ترتیب که نویسنده برای چاپ کتاب خود مبلغی را به ناشر می‌دهد که این نوع از قرار دادها صحیح نمی‌باشد و نویسنده باید کتاب خود را به ناشری عرضه کند که بدون دریافت پولى از نویسنده حاضر به چاپ کتاب شود البته بیشتر قرار داد‌ها بر اساس قیمت پشت جلد کتاب که یکی از متداول‌ترین نوع قرار داد بین نویسنده و ناشر محسوب می‌شود طبعیت می‌کنند.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

وی در همین راستا ادامه داد: خرید قطعی یک اثر در برخی موارد به نفع نویسنده تمام می‌شود البته مواردی نیز وجود دارد که منافع نویسنده را در بر ندارد، زیرا برخی از کتاب‌ها با اقبال فراوانی از سوی مخاطب روبرو می‌شود و به چاپ‌های متعدد می‌رسد در حالی که نویسنده دیگر حقی نسبت به کتاب نداشته و سود مالی و حتی معنوی آن را دریافت نمی‌کند، در مواردى نیز ارگان و یا نهاد خاصی کتاب را خریداری می‌کند و پس از گرفتن کتاب از نویسنده مستقیما با ناشر وارد معامله شده و به انتشار کتاب اقدام می‌کند.

امیری قلم نویسندگان را در فروش وتعیین قیمت قرار داد‌ها موثر دانست و اظهار کرد: نوع قلم نویسنده نیز از جمله عوامل تاثیرگذار بر قرارداد بین نویسنده و ناشر محسوب می‌شود، چنانچه قلم نویسنده برای مخاطبان جذاب باشد درصد بیشتری از پشت جلد را به خود اختصاص می دهد درعین حال برخی از آثار به بیان دغدغه‌های مردم پرداخته و می‌تواند اقبال عمومی را با خود به همراه داشته باشد.

وی پیرامون آثار و کتاب‌هایی الکترونیک ابراز کرد: البته باید در نظر داشت که ناشران نیز در عرصه عمل متفاوت هستند برخی قوی عمل کرده و کتاب‌ها را به خوبی به مخاطب و جامعه معرفی می‌کنند و برخی نیز در این راه کم و کاستی‌هایی دارند، انتشاراتی‌های موفق کتاب‌ها را با توجه به تکنولوژی روز عرضه می‌کنند این کتاب‌ها که الکترونیک منتشر می‌شوند هرچند تعداد اندکی دارند، اما می‌توانند برای مخاطب امروز که دائم با فضای مجازی سرو کار دارد مهم باشند، البته از طرفى کتاب‌های الکترونیک عموما در دسترس نیستند، زیرا ناشران آن‌ها شرایط را برای انتشار آنها فراهم نکرده اند، این نوع کتاب‌ها کمتر دیده می‌شوند و نمی‌توانند اقبال مناسبی را به همراه داشته باشند لذا این ناشران نمی‌توانند چرخه اقتصادی مناسبی را برای فروش و معرفی کتاب‌ها فراهم کنند و برای اینکه سود خود را کسب کنند عموما درصد‌های کمتری را به نویسنده اختصاص می‌دهند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *