صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روش شناسایی ویروس کرونا موجود در آب و فاضلاب بومی‌سازی شد

۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۱:۰۷
کد خبر: ۶۵۴۸۹۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیردفتر کنترل کیفیت و بهداشت شرکت آبفا تهران از بومی سازی روش شناسایی ویروس کرونای موجود در آب خام و شرب و فاضلاب خام و تصفیه شده خبرداد.
-  به نقل از خبرگزاری صداو سیما؛ مهتاب باغبان با اشاره به تلاش متخصصان داخلی برای بومی سازی روش شناسایی ویروس در آب و فاضلاب افزود: براساس آخرین دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی در خصوص روش‌های موجود در جهان برای شناسایی ویروس کرونا در آب خام وفاضلاب خام شهری، متخصصان ما توانستند روش شناسایی را بومی سازی و از آن بهره برداری کنند.

وی با بیان اینکه با استفاده از این روش می‌توان آب و فاضلاب مجتمع‌های مسکونی و مناطق پرجمعیت را بررسی و امکان حضور بیمار مبتلا به کرونا را تشخیص داد گفت: اطلاعات بدست آمده از این بررسی‌ها که امکان تردد افراد بیمار را درآن منطقه نشان میدهد را در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهیم تا این وزارت خانه آزمون‌های تکمیلی برای تشخیص بیماران در آن منطقه انجام دهد.
مدیردفتر کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب تهران و امور آزمایشگاه‌های استان تهران ادامه داد: ویروس کرونا بسیار آسیب پذیر و دارای غلاف است که در اثر مجاورت با مواد گند زداو شوینده غلاف آن که عامل بیماری است از بین می‌رود بنابر این متخصصان در آب و فاضلاب فقط RAN ویروس را مشاهده می‌کنند.

باغبان با بیان اینکه کلر موجود در آب ویروس را از بین می‌برد افزود: پس از شیوع ویروس کرونا در جهان، سازمان بهداشت جهانی برای متخصصان آب و فاضلاب دستور العملی منتشر کرد که براساس آن باید کلر باقی مانده در آب آشامیدنی بیش از نیم و کلر آزاد باقی مانده در پساب نیز بالاتر از سه دهم باشد که طبق استاندارد ۱۰۱۱ (استاندارد ملی ایران) کلر باقی مانده در آب آشامیدنی استان تهران نیم تا ۸ دهم باشد که ما آن را برروی ۸ دهم تنظیم کردیم و میزان کلر آزاد باقی مانده در پساب نیز نیم است.

وی گفت: برای تشخیص وضعیت مناطق مختلف تهران درخصوص تعداد بیماران، شرکت آب و فاضلاب باید مناطق تهران را بصورت جداگانه بررسی کند و نتایج را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد.

مدیردفتر کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب تهران و امور آزمایشگاه‌های استان تهران افزود: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی درخصوص آب شرب کلر دار، احتمال وجود ویروس کوید ۱۹ در آب کلر دار صفر است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *