گلایه «کوروش تهامی» از وضعیت قرارداد بازیگران/آخرین اخبار از قیمت کاغذ
- نوزدهمین روز از شهریور ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به گلایه کوروش تهامی درباره قرارداد بازیگران اشاره کرد.
کاغذ گران نشده است/با وجود بازگشایی مدارس مشکل کاغذ نداریم
سیدحسن میرباقری در گفتوگو با پیرامون قیمت کاغذ در بازار گفت: قیمت کاعذ در بازار با ثابت است، این ثبات ریشه در تلاش مدیریت شده واردکنندگان و در عین حال همکاری سازمان صمت و بانک مرکزی در ماههای گذشته دارد، هم اکنون کاغذهای سفارش داده شده توسط بازرگانان کاغذ به گمرک رسیده و در حال ترخیص و توزیع در بازار است لذا اکنون شاهد یک ثبات در بازار هستیم.
میرباقری به عدم تاثیر بازگشایی مدارس بر نوسان قیمت کاغذ بیان کرد: تلاش چند ماه اخیر واردکنندگان کاغذ سبب شده تا امروز با وجود بازگشایی مدارس و دریافت کتاب دانش آموزان شاهد ثباتی قابل توجه در بازار کاغذ باشیم این مهم ریشه در عرضه و تقاضا دارد، عرضه مناسب در کنار تقاضای بازار قیمت کاغذ را با ثابت نگه داشته است.
رئیس انجمن واردکنندگان کاغذ ریشه ثبات بازار کاغذ را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: ترخیص امروز کاغذ در بنادر و گمرک حاصل تلاشهای وارکنندگان کاغذ در کنار همراهی وزارت صمت و بانک مرکزی در گذشته است لذا من معتقدم از همین امروز باید به فکر آینده بوده و به ثبت و تقاضای واردکنندگان کاغذ باید جواب مثبت داد تا در ماههای آینده شاهد مشکلات و افزایش قیمت کاغذ نباشیم، برای حفظ تعادل قیمت کاغذ از همین امروز به همکاری بانک مرکزی در کنار وزارت صمت نیاز است تا با کمبود کاغذ در آیندهای نچندان دور مواجه نشویم.
وی تاکید کرد: من معتقدم جو سازی و بد بینی به آینده نمیتواند راه حلی اساسی و کلی برای رفع موانع پیش روی بازار کاغذ باشد بلکه تنها در پیش گرفتن برنامهای مدون و تنظیم شده که در کنار همکاری بانک مرکزی با وزارت صمت انجام شده باشد رویکردی ارزنده و تاثیر گذار بر قیمت کاغذ را رقم خواهد زد، حل مشکلات حوزه کاغذ را نباید تنها مختص زمانی کرد که قیمت کاغذ افزایش یافته است.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
قراردادهای سینمایی هيچ اعتباری ندارند
کوروش تهامی در گفتوگو با ، پیرامون اعتبار قراردادهای بازیگران در سینما گفت: متاسفانه در برخی موارد تهیه کنندگان به تعهدات خود عمل نمی کنند و این عدم عمل به تعهدات آنقدر زمانگیر می شود که بازیگر ترجیح می دهد دیگر پیگیر دریافت طلب خودش نرود. گاهی دریافت طلب بازیگر تاحدی درگیر گذر زمان می شود که بازیگر از دوندگی برای دریافت حقش منصرف می شود.
وی در همین راستا ادامه داد: به طور معمول در قراردادهای بازیگران با تهیه کنندگان فردی و یا نهادی مثل خانه سینما به عنوان حاكم معرفی می شود تا در صورت بروز مشکل آن فرد یا نهاد وارد عمل شده و حکمیت می کند، اما متاسفانه قراردادهای بازیگران آن چنان وجهه قانونی برای پیگیری ندارد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
بازیگر فیلم سینمایی «رگ خواب» با اشاره به لزوم حضور وکیل در زمان عقد قرارداد بازیگران اضافه کرد: اگر بازیگری می خواهد دستمزدش را بدون مشکل دریافت کند باید از حضور یک وکیل بهره ببرد تا آن وکیل علاوه بر کلیت ماجرا بر تمامی بندهای قرارداد نظارت داشته باشد، زیرا در اکثریت موارد نزدیک به ٩٠ درصد بندهای قرارداد به نفع تهیه کننده است و بازیگر از آن اطلاع چندانی ندارد.
وی در همین رابطه تصریح کرد: متاسفانه قراردادی ثابت و مشخص برای بازیگران وجود ندارد، این در حالی رخ می دهد که در اکثریت دفاتر سینمایی قراردادها شبیه هم هستند اما هیچ قرارداد واحدی که بتوان بر اساس آن از مراجع قانونی استعلام گرفت وجود ندارد، تعجب آور آنجاست که با وجود تمام این مشکلات طی این سالها هیچ فکری برای قانونمند کردن قرار بازیگران انجام نشده و برنامه ای هم در این راستا وجود ندارد.
بازیگر سریال «زیر تیغ» با اشاره به رفاقتی بودن قراردادهای سینمایی اضافه کرد: متاسفانه همه چیز در سینمای کشور رفاقتی پیش می رود و همین رفاقت ها باعث می شود که گاها برخی افراد سوءاستفاده کرده و در هنگام پرداخت دستمزدها از زیر تعهد خود شانه خالی کنند. گاها این افراد به نوعی وارد عمل می شوند که بازیگر ناخواسته امتیازاتی فراتر از تعهد خود به طرف اول قرارداد می دهد.
وی در همین رابطه اظهار کرد: گاها اگر یک بازیگر بخواهد به دنبال دریافت دستمزد خود برود باید ماهها در رفت و آمد باشد، به طور طبیعی این اتفاق زمان گیر بوده و طبیعتا برای فردی که به واسطه حرفه اش کمی شناخته شده سخت خواهد بود. اینکه شما بخواهید برای چند میلیون تومان ماه ها دوندگی کنید درست نیست و شما را به حدی می رساند که قید آن هزینه را بزنید.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«دخترها باباییاند»؛ روایتی شگفتانگیز از زندگی شهید مدافع حرم جواد محمدی
بهزاد دانشگر در گفتوگو با پیرامون مضمون کتاب «دخترها باباییاند» گفت: کتاب «دخترها باباییاند» شامل خاطراتی از شهید جواد محمدی یکی از شهدای عزیز مدافع حرم است، فردی که در زمان حیاتش با اخلاق نیکوی خود علاقه دیگران را به سوی خود جلب میکرد، شهید جواد محمدی فردی پر جنب و جوش بود که توانست خاطرات فراوانی را در ذهن اطرافیان خود بر جای بگذارد و اکنون پس از شهادتش نیز شاهد علاقمند بودن تعداد کثیری از افراد به وی هستیم، من معتقدم خداوند محبت برخی افراد را در دل دیگران قرار میدهد که شهید جواد محمدی یکی از همین افراد بود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه تازههای نشر انتشارات شهید کاظمی اینجا کلیک کنید
وی با اشاره به بخشهای کتاب «دخترها باباییاند» بیان کرد: کتاب «دخترها باباییاند» در قالب دو به مخاطبان ارائه خواهد شد که جلد اول آن اکنون به چاپ رسیده و جلد دوم آن تا چند ماه آینده به بازار عرضه خواهد شد. کتاب «دخترها باباییاند» که جلد اول این مجموعه محسوب میشود به زندگی شهید جواد محمدی از نگاه خانواده و نزدیکان وی پرداخته است.
دانشگر پیرامون جلد اول کتاب «دخترها باباییاند» افزود: جلد اول شامل خاطراتی است که از زبان افراد خانواده شهید جواد محمدی بیان شده و جلد دوم نیز شامل خاطراتی است که طی دو ماه آخر منتهی به شهادت شهید جواد محمدی در بین دوستان و همرزمانش وجود داشته و به بیان ابعاد رفتاری این شهید برگوار میپردازد.
این نویسنده کتاب به سبک زندگی شهید جواد محمدی اشاره و ابراز کرد: شهید جواد محمدی در شهرستان دُرچه از توابع اصفهان زندگی میکرد، او بر اثر اصابت گلوله به پا و پهلویش در یازدهم ماه مبارک رمضان به شهادت رسید و پیکرش بعد از گذشت ۲۵ روز چشم انتظاری خانواده وی پیدا و به وطن بازگردانده شد.
دانشگر به توصیف شهید جواد محمدی پرداخت و اظهار کرد: همانگونه که در جلد اول کتاب «دخترها باباییاند» آمده است این شهید روابط پر احساس و عاطفی با خانواده خود داشت این ارتباط با دخترش بسیار قویتر بود در عین حال شهید جواد محمدی از زبان مادرش خاطرات جذابی دارد او از همان دوران نوجوانی و جوانی نسبت به وقایع اطرافش بسیار حساس بود با این حال فردی بسیار پر جنب و جوش بود و همواره هنگامی که در جمعی قرار میگرفت با برخورد خوب و دلنشینش فضا را برای همه پر شور میکرد البته او فردی نبود که در یک جا بند شود بلکه همواره برای کمک به دیگران پیشقدم بود.
وی پیرامون شیوه نگارش کتاب «دخترها باباییاند» اظهار کرد: تاب «دخترها باباییاند» شامل خاطرهنگاری است در چنین شرایطی نویسنده تلاش میکند تا هیچگونه دخل و تصرفی در کار نداشته باشد البته برای اینکه کتاب دارای جذابیت باشد خاطرات را به شیوهای متفاوت نوشتهام، نوعی درهم آمیختگی در خاطرات این شهید عزیز وجود دارد که این فضا کشش را برای مخاطب ایجاد میکند تا آن را مطالعه کنند.
این نویسنده کتاب به دلایل نوشتن کتاب «دخترها باباییاند» اشاره و ابراز کرد: کتاب «دخترها باباییاند» را به دلیل روابط خاص شهید جواد محمدی و دخترش نوشتم در عین حال خانواده وی نیز با این امر موافق بودند، زیرا تصویری کاملتر از شهید جواد محمدی در ذهن دخترش جای میگیرد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
ریسک بالای اکران فیلم «محمدرضا فروتن» بعد از حواشی اخیر
- سرانجام بعد از حواشی و مشکلات فراوان سینماها از اول تیر ماه سال جاری بازگشایی شدند، فعالیت سه ماهه سینماها اما طی تابستان سال جاری نشان داد که مخاطبان همچنان با حضور در سالنهای سینما آشتی نکرده اند.
بازگشایی سینماها موافقان و مخالفان خاص خود را دارد، برخی این اقدام را زود میدانند و نسبت به رعایت بهداشت احساس نگرانی میکنند، برخی نیز بازگشایی سینماها را بلامانع دانسته و آن را امری طبیعی در ایام پساکرونا میدانند، در هر صورت فروش آثار سینمایی بیشتر نظر منتقدان بازگشایی را به اثبات می رساند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
برای اهالی سینما و تماشاگران این هنر بدون شک لذت تماشای فیلم در سالن سینما و در کنار نزدیکان خود تجربهای است که به هیچ وجه با پدیده اکران آنلاین و یا پدیدههایی این چنین ایجاد نمیشود، به همین دلیل اکران در سینماها میتواند با توجه به دوری چهار ماهه مردم از این هنر با استقبال خوبی روبرو شود.
سینماها با اکران دو فیلم موفق جشنواره فیلم فجر در دوره سی و هشتم آغاز شد، «شنای پروانه» و «خوب بد جلف» هر دو در جشنواره فیلم فجر موفقیت هایی را به دست آورده بودند، همه بر آن بودند که اکران این دو فیلم می تواند جان تازه ای بر بدنه سینما بدمد اما پیش بینی ها درست نبود و این دو اثر در مجموع به اندازه یک فیلم کم فروش سال گذشته هم فروش نداشتند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
وقتی تقاضا نیست چگونه کتاب عرضه کنیم
بهناز ضرابی زاده در گفتوگو با پیرامون کاهش سرانه مطالعه کتاب در کشور و تاثیرات آن بر جامعه نویسندگان گفت: سرانه مطالعه کتاب در کشور هر روز در حال کاهش است و این کاهش بدون شک تاثیر عمدهای در وضعیت امرار معاش نویسندگان قدیمی و جوان شده است.
نویسنده نامزد جایزه چهره سال هنر انقلاب نسبت به عدم تبلیغات مناسب در عرصه کتاب اظهار کرد: متاسفانه وضعیت عرضه نسبت به تقاضای موجود خوب نیست، رسانهها و مسئولین چندان توجهی به فضای کتاب و انتشار آثار ندارند و اگر اثری هم چاپ شود برای آشنایی مخاطب با آن اثر هیچ تلاشی نمیشود، از طرفی هم افزایش قیمت کاغذ بهای تمام شده کتاب را دو چندان کرده که خود عاملی برای کاهش خرید مردم است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده از انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید
نویسنده «دختر شینا» ما نیازمند آن هستیم که تمامی مناطق و بخشهای کشور با فرهنگ خود آشنایی بیشتر پیدا کنند، این آشنایی میتواند از طریق چاپ آثاری مربوط به آن منطقه صورت گیرد، آثاری که علاوه بر مردم بومی سایر مردم و حتی گردشگران نیز بتوانند از آن بهرهمند شوند.
ضرابی زاده از عدم برنامه ریزی مناسب برای پر کردن اوقات فراغت جامعه با کتابخوانی تصریح کرد: در زمانی که فضای مجازی تمامی وقت مردم را از آن خود کرده باید برنامهای درست برای بازگشت مردم به سوی کتاب در نظر گرفته شود، ذائقه مردم میتواند بار دیگر به سمت کتابخوانی کشیده شود و یکی از اهرمهای مهم در این مسئله تبلیغات درست و از جمله حمایت رسانهها است.
نویسنده کتاب «ساجی» موفقیت در بخش کیفی کتاب را معطوف به ایجاد محیطی آرام برای نویسندگان دانست و اضافه کرد: وقتی می خواهیم از لحاظ کیفی آثار مطلوبی داشته باشیم باید وضعیت زندگی روزانه و معیشت نویسندگان را جدی بگیریم، یک نویسنده برای خلق اثری خوب به آرامش ذهنی و جسمی نیازمند است.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید