کاهش درآمدهای وزارت نیرو مانع سرمایه گذاری در صنعت برق
کارشناس حوزه انرژی گفت : قیمت آب و برق واقعی نیست این موضوع اصلیترین دلیل عدم توسعه ظرفیت برق در کشور است، این کاهش درآمد شرایط سرمایه گذاری در سال گذشته را فراهم نکرده است
محمدرضا شریفی در گفتوگو با میزان با اشاره به وضعیت شبکه برق در کشور اظهار کرد: پیک مصرف برق در تابستان ۹۹ با خاموشیهای مقطعی که به مراتب کمتر از سال گذشته بود به پایان رسید که این موضوع در سایه مدیریت مصرف و استفاده از انرژیهای برقابی اجرا شد.
این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: مصرف برق در کشور به صورت سالانه ۵ درصد رشد داشته است، اما افزایش ظرفیت تولید برق متناسب با این رشد مصرف نبوده است که این موصوع به کاهش درآمد وزارت نفت طی سالهای گذشته باز میگردد.
وی افزود: تثبیت قیمت آب و برق در دهه ۸۰ باعث افزایش بدهیهای وزارت نیرو شد به گونهای که این وزارت خانه را تبدیل به بدهکارترین وزارت خانه دولت کرد.
شریفی بیان کرد: قیمت آب و برق واقعی نیست این موضوع اصلیترین دلیل عدم توسعه ظرفیت برق در کشور است، این کاهش درآمد شرایط سرمایه گذاری در سال گذشته را فراهم نکرده است و خاموشیهای پراکنده نیز به این موضوع باز میگردد.
این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد:طی سالهای گذشته میتوانستیم با افزایش پلکانی قیمت آب و برق را واقعی سازی کرد و این شاهد افزایش یکباره اب و برق در کشور نباشیم.
وی افزود: واقعی سازی قیمت برق نخستین قدم در اصلاح الگوی مصرف در جامعه است که میتوان این موضوع را به صورت پلکانی برای سالهای آتی اجرا کرد.
شریفی بیان کرد: استفاده از مدیریت مصرف برای سالهای آتی به تنهایی نمیتوان نیاز کشور را رفع کند و باید به سمت افزایش ظرفیت تولید برق در بخشهای حرارتی و تجدیدپذیر باشیم.
این کارشناس حوزه انرژی عنوان کرد: استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در کشور مغفول مانده است و باید با جذب سرمایه گذاری و ایجاد سرمایه گذاری شرایط را آماده کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *