صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آنچه در دویست و سی و پنجمین جلسه شورای شهر تهران گذشت

۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴:۳۷
کد خبر: ۶۵۴۰۳۸
آنچه می‌خوانید مشروح اخباری است که در دویست و سی و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران گذشت.

- آنچه می‌خوانید مشروح اخباری است که در دویست و سی و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران گذشت.

تکمیل یک خط مترو حدود ۱۰ تا ۱۲ سال طول می کشد
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۱۲:۰۱

محسن هاشمی در حاشیه دویست و سی و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: جلسه امروز با گزارش رابط شورایاران منطقه ۲۲ شهرداری تهران کار خود را آغاز کرد و مشکلات و معضلات منطقه در حوزه های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی و طرح ها و پروژه ها مطرح شد و درپی آن اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز با جدیت سوالات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

وی افزود: اعضای شورای شهر تهران امیدوار هستند افرادی که از شهرداری تهران در جلسه حضور دارند به پیشنهادات آنها توجه کنند تا شاهد پیشرفتی در حل مشکلات و معضلات منطقه باشیم.

وی ادامه داد: پس از استماع گزارش رابط شورایاران منطقه ۲۲ اعضا طرح مربوط به انتخاب ذیحسابان در شهرداری تهران را پیگیری کردند؛ طرحی که ۲۰ ماده دارد و خیلی جزیی به موضوع پرداخته است، لذا اعضا حساس شده و برای هر ماده پیشنهاداتی را مطرح می کنند. از سوی دیگر به دلیل اینکه بحث صلاحیت افراد برای انتخاب مطرح است اعضا حساسیت به خرج می دهند تا حقوق کسی ضایع نشود و نسبت به حقوق افراد حساسیت به خرج می دهند، لذا موضوع به طول انجامیده است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران درباره کلنگ زنی خط ۱۰ متروی تهران و تامین منابع مالی آن نیز گفت: آنچه که من می دانم منابع مالی این خط بر اساس TOD است به شکلی که گفته شده در اطراف ایستگاه های مترو با توجه به اینکه وسیله حمل و نقل انبوه بر است و تراکم بالایی وجود دارد بر مبنای TOD می توانند تراکم بیشتری نسبت به جاهای دیگر داشته باشند؛ این پهنه را T نامگذاری کردیم به این معنی که پهنه حمل و نقل است و مبتنی بر حمل و نقل عمومی به پیش می رود.

وی ادامه داد: این خط ۴۰ کیلومتر است و عمدتا از مناطق برخوردار شهر تهران مثل مناطق ۲۲، ۵، ۲، ۱، ۴ و ۸ عبور می کند و حدود ۳۸ ایستگاه دارد؛ لذا هر ایستگاه این امکان را دارد که بیش از ۲ هزار میلیارد از نظر ساخت و ساز در اختیار بگذارد که اگر کاربری بر اساس TOD باشد می تواند هزینه خط را به راحتی از همین محل تامین کند. امیدواریم این ذهنیت در شهرداری تهران باشد که هزینه این خط را از همین محل تامین کند و حتی هزینه سایر خطوط از این طریق تامین شود.

هاشمی تاکید کرد: البته یک خط مترو تا کامل شود حدود ۱۰ تا ۱۲ سال طول می کشد؛ همه خطوط مترو با طول ۲۰ کیلومتر در کشور ۱۰ سال به طول انجامیده چون اعتبارات با تاخیر به آن می رسد، اما امیدواریم این خط اگر از روش TOD استفاده می شود، همه پول در اختیار آن قرار گیرد و در طول سال های کمتری انجام شود.

تکمیل فاضلاب منطقه ۲۲؛ مطالبه اساسی شهروندان
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۱۲:۰۰

سید آرش حسینی میلانی در دویست و سی و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران پس از استماع گزارش رابط شورایاری منطقه ۲۲ گفت: منطقه ۲۲ از جمله مناطقی است که طرح کاپ را به صورت پایلوت اجرا می‌کند. شهرداری این منطقه در بحث تفکیک هم قبلا فعالیت خوبی داشته و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

رییس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران گفت: رود دره کن در مجاورت منطقه ۲۲ است و ممکن است این منطقه در شرایط سیلابی رودخانه کن، تاثیر بپذیرد؛ لذا باید نسبت به اطراف رودخانه کن حساس بود و آن را احیا کرد و شهرداری منطقه هم باید در بالادست مانع ساخت و ساز و تصرف در بستر رودخانه شود و هم از رسوب بیشتر رودخانه جلوگیری کند.

وی ادامه داد: شورایاری منطقه ۲۲ هم باید برای اجرای هرچه بهتر طرح کاپ به شهرداری منطقه کمک کند تا این طرح شتاب خوبی داشته باشد و به سرانجام برسد.

این عضو شورای شهر درباره تصفیه‌خانه خرگوش دره گفت: امضای قرارداد احداث تصفیه‌خانه خرگوش دره در مرحله گذار است که امضای آن باید سرعت بگیرد و هرچه زودتر زمین آن تحویل داده شود تا همین دوره کلنگ احداث آن به زمین زده شود.

حسینی میلانی با تاکید بر ضرورت تکمیل فاضلاب شهری منطقه ۲۲ تصریح کرد: تکمیل فاضلاب شهری مطالبه مهم شهروندان منطقه ۲۲ است و شورایاران هم پیگیری‌های لازم را باید داشته باشند.

وی با اشاره به مجاورت منطقه ۲۲ با رود دره کن تاکید کرد: رود دره کن در مجاورت منطقه ۲۲ است و ممکن است این منطقه در شرایط سیلابی رودخانه کن، تاثیر بپذیرد؛ لذا باید نسبت به اطراف رودخانه کن حساس بود و آن را احیا کرد و هم شهرداری منطقه باید در بالادست مانع ساخت و ساز و تصرف در بستر رودخانه شود و هم از رسوب بیشتر رودخانه جلوگیری کند.

توزیع ناعادلانه سرانه فضای سبز در منطقه ۲۲
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۱۱:۴۵

زهرا صدراعظم نوری در جریان دویست و سی و پنجمین جلسه شورای شهر تهران پس از استماع گزارش رابط شورایاری منطقه ۲۲ ضمن گرامیداشت حادثه ۱۷ شهریور و درگذشت آیت الله طالقانی گفت: امیدواریم نهاد شورا‌ها به عنوان نماد دموکراسی و مردم‌سالاری با تصمیمات درست قانون گذاران تحکیم شود و جایگاه آن‌ها بیشتر از این تضعیف نشود.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: فضای سبز در منطقه ۲۲ به صورت عادلانه در بین محلات توزیع نشده است.

او ادامه داد: باید در منطقه ۲۲ به دو موضوع به صورت جدی پرداخته و پیگیری شود. یک مساله پراکنش و توزیع عادلانه فصای سبز است.

نوری با تاکید بر اینکه در این منطقه سرانه فصای سبز خوب است، افزود:، اما توزیع سرانه عادلانه نیست و باید تلاش شود تا فضای سبز به صورت عادلانه در بین محلات توزیع شود و از کمیسیون ماده پنج می‌خواهم به این موضوع توجه جدی شود و شورایاران به صورت جدی آنرا مطالبه کنند.

او ادامه داد: نکته دوم مربوط به شبکه فاضلاب است که در بین مناطق شهر تهران در منطقه ۲۱ و ۲۲ اجرا نشده است و این جزو ضرورت‌ها است و حتما شورایاران باید آنرا مطالبه کنند و از سازمان آبفا بخواهند که این شبکه تاسیس شود.

هشدار عضو شورای شهر نسبت به رشد افقی شهر تهران
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۱۱:۳۲

شهربانو امانی در جلسه امروز (سه شنبه) شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: یکی از چالش‌های مهم منطقه ۲۲ حمل و نقل عمومی است، بر اساس ارزیابی انجام شده در منطقه ۲۲ شهروندان برای تامین حداقل نیاز‌های خود باید از خودرو استفاده کنند در حالی که رویکرد شورای پنجم توسعه شهری مبتنی بر حمل و نقل عمومی بوده است.

وی افزود: منطقه ۲۲ به دلیل عدم اختلاف کاربری یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سفر در ساعات اوج صبح و بعدازظهر است و این موضوع به همراه ضعف شبکه حمل و نقل عمومی در منطقه بیشترین فشار به شبکه ارتباطی را در ساعات اوج تحمیل می‌کند.

وی ادامه داد: توزیع نامتوازن و پر تعداد مال‌های بزرگ در منطقه ۲۲ نه تنها مشکلی از ساکنین منطقه حل نمی‌کند، بلکه به شدت خودرو محوری را در منطقه تشدید کرده است. منطقه ۲۲ می‌توانست نمونه شهرسازی مدرن و انسان محور باشد که متاسفانه به خاطر بساز و بیانداز‌ها و سواستفاده‌ها با مشکلات جدی مواجه شد.

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: درحالی که ارتباط بین حمل و نقل و کاربری زمین پایدارترین برنامه ریزی شهری است هیچ ارتباط بین کاربری زمین و حمل و نقل در منطقه ۲۲ وجود ندارد و در بازنگری طرح تفصیلی منطقه نیز با وجود تذکرات مکرر، نتیجه ملموسی حاصل نشد.

امانی با تاکید بر مصوبات متعدد شورای عالی شهرسازی و معماری برای اتخاذ رویکرد TOD در برنامه ریزی شهری، ادامه داد: متاسفانه شاهد رشد افقی شهر تهران در سمت غرب هستیم این نوع از توسعه هزینه‌های سنگینی در حوزه انتقال زیرساخت‌ها و توسعه حمل و نقل عمومی به مدیریت شهری تحمیل می‌کند.

احتمال خسارات جدی به مجسمه‌های ارزشمند موزه‌ هنرهای معاصر
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۱۰:۳۰

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران در مورد وضعیت نامناسب آبیاری محوطه بیرونی موزه هنر‌های معاصر و خسارات جدی به مجسمه‌های آن انتقاد کرد.

 

حجت نظری در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر با اشاره به سالروز درگذشت آیت‌الله سیدمحمود طالقانی گفت: این فرد نقش زیادی در ایجاد بستر‌ها برای شکل‌گیری نهاد شورا در کشورمان داشت و امیدوارم یادگار و پیگیری‌های ایشان با تصمیماتی که این روز‌ها از مجلس در مورد محدود کردن نهاد شورا شنیده می‌شود، به حاشیه نرود.

وی در تذکری در مورد وضعیت محوطه پیرامونی موزه هنر‌های معاصر گفت: این موزه یکی از مهم‌ترین موزه‌های ایران و جهان است که گنجینه‌ای بسیار گران‌بها از بزرگ‌ترین هنرمندان دنیا همچون گوگَن، پیکاسو و... در آن نگهداری می‌شود، اما وضعیت مجسمه‌ها و آثاری که در محوطه بیرونی این موزه قرار دارد، مناسب نیست.

نظری ادامه داد: آثاری گران‌بها که میلیارد‌ها تومان ارزش مالی دارد و اثر هنرمندان بزرگ جهانی است. اما متاسفانه شاهد آن هستیم که در چند دهه اخیر به دلیل آبیاری نادرست محوطه فضای سبز پارک لاله، این آثار هنری دچار فرسایش و خوردگی شده و از مدت عمر مفید آن‌ها کاسته شده است.

وی با بیان این که متاسفانه شیوه نادرست آبیاری در محوطه موزه، آسیب‌های جبران ناپذیری به این آثار فاخر که نمونه بعضی از آن‌ها در دنیا کمتر یافت می‌شود وارد کرده است، اظهار کرد: در همین راستا، از شهرداری منطقه شش، سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران و همچنین سازمان زیباسازی می‌خواهم که هرچه سریعتر در شیوه و نحوه آبیاری فضای سبز محوطه موزه تجدیدنظر کرده و روشی را برای آبیاری انتخاب کنند که خسارت بیشتری به این آثار گران‌بها و منحصربه‌فرد هنری وارد نشود.

تبدیل منطقه ۲۲ به مجموعه برج‌ها
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۱۰:۰۰

ناهید خداکرمی صبح امروز در جلسه شورای شهر تهران پس از استماع گزارش شورایاری منطقه ۲۲ با بیان این که یکی از مناطقی که هنگام عبور از آن آه از نهاد همه بلند می‌شود منطقه ۲۲ است، افزود: چرا که برج‌های وزارت خانه‌های بهداشت، نیرو و ... در آن ساخته می‌شود و این در حالی است که باید افسوس بخوریم که چه زمانی آینده نگری در معماری از دست رفت؟!

رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران با بیان این که منطقه ۲۲ به مجموعه برج‌ها تبدیل شده گفت: برخی از مشکلات اعلامی از سوی شورایاری منطقه ۲۲ مثل نبود مدارس و درمانگاه‌های دولتی در حوزه اختیارات مدیران شهری نیست و به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که شورایاران یک مدل مشارکتی ارائه کنند تا براساس آن بتوان از سایر دستگاه‌ها نیزمطالبه کرد.

نبود سرانه‌ شهرسازی و شهری؛ مشکل جدی منطقه ۲۲
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۰۹:۴۵

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص وضعیت شهرک مروارید تذکراتی را ارائه کرد.

زهرا نژاد بهرام صبح امروز پس از استماع گزارش شورایاری منطقه ۲۲ در جلسه علنی شورای شهر تهران، گفت: یکی از معضلات این منطقه شهرک مروارید با ۲۵ بلوک ۲۵ طبقه است که فاقد سرانه‌های شهرسازی و شهری است.

وی با بیان این که قرار بوده در این زمین به شیوه ۳۰ – ۷۰ درصد ساخت و ساز انجام شود، اما متاسفانه شهرداری سهم ۷۰ درصدی خود را نیز به جای آن که صرف سرانه کنند، فروخته است، افزود: حالا شهرک مروارید که می‌تواند محل جذب ۵۶ هزار نفر باشد فاقد سرانه‌های شهری است و باید فکری به حال آن کرد.

این عضو شورای شهر با بیان این که خوشبختانه طرح توسعه دانشگاه علامه طباطبایی که با خرید زمین‌های دهکده المپیک در حال پیشروی بود متوقف شد، گفت: این طرح توسعه نه پیشنهاد و نه طرح مصوب داشت که با کمک شهردار منطقه جلوی آن گرفته شد.

نژاد بهرام با بیان این که خوشبختانه با کمک شورای شهر بهداشت تصفیه خانه" خرگوش دره" برای رفع مشکل فاضلاب و بوی نامطبوع این منطقه نهایی شده است، ادامه داد: امیدواریم بتوانیم مشکلات عمده این منطقه را حل و فصل کنیم.

انتقاد شورایاران منطقه ۲۲ از نادیده گرفته شدن خواسته‌های مردم این منطقه
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۰۹:۳۰

صبح امروز اعضای شورایاری منطقه ۲۲ مهمان شورای شهر تهران بودند و اصفر قدیمی دبیر شورایاری منطقه۲۲ با ارائه گزارشی از فرصت و تهدید‌های این منطقه گفت و ادامه داد: متاسفانه تنها یکبار جلسه آنلاین در مورد پروژه‌های کوچک مقیاس برگزار شد و تا حدودی خواسته‌های مردم منطقه نادیده گرفته شده است.

وی با اشاره به نارضایتی مدیران محلات که سبب شد روز یکشنبه روبروی شورا تجمع کنند، گفت: ابر مسئله ما در منطقه ۲۲ حمل ونقل عمومی است و لازم است که ادامه خط شش مترو به منطقه ۲۲ بیاید و این در حالی است که ما در منطقه ۲۲ اداره آموزش و پرورش نداریم و برای پیگیری مسائل باید به منطقه ۵ برویم و به همین دلیل شاهد هستیم که مانند قارچ مدارس غیرانتفاعی در حال رشد است.

قدیمی در ادامه با انتقاد از عدم اجرای تعهدات از سوی انبوه سازان در منطقه گفت:این مسئله سبب شده است که فضا‌های بی دفاع در سطح منطقه ۲۲ بسیار زیاد شود و این در حالی است که ما در منطقه با کمبود کلانتری مواجه هستیم که باید به سرعت این مشکل حل شود.

دبیر شورایاری منطقه ۲۲ با انتقاد از بوی نامناسب ۲۴ ساعته در برخی محلات ادامه داد: تعداد سگ‌های ولگرد در منطقه بسیار زیاد است و حداقل جمع آوری کنید.


برچسب ها: تهران شورای شهر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *