صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

میادین میوه و تره بار تاب‌آوری شهر را افزایش داده‌اند

۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸:۵۴
کد خبر: ۶۵۴۰۳۰
مشاور شهردار تهران در نشست مشترک با مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار بر لزوم توجه به تاب‌آوری به عنوان یکی از مؤلفه‌های توسعه پایدار شهری تاکید کرد.

- بنا به اعلام روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در نشست مشترک با مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار که در محل این سازمان برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم توجه به تاب‌آوری به عنوان یکی از مؤلفه‌های توسعه پایدار شهری، گفت: ایجاد و تقویت تاب‌آوری یکی از دستاورد‌های سازمان‌های خدمات‌رسان مانند سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران است که به صورت مستقیم با مردم سر و کار دارند و در شرایط سخت معیشتی موجود، میادین میوه و تره بار تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی شهر را افزایش داده‌اند. 

غلامحسین محمدی با اعلام اینکه توزیع عادلانه خدمات شهری یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان از مدیریت شهری است، افزود: تغییر نگاه به مراجعه‌کنندگان میادین میوه و تره بار از مشتری به شهروند، جلوه‌ای از راهبرد «حق شهروندان بر شهر» به عنوان یکی از محور‌های مورد تأکید مدیریت شهری است که در سازمان مدیریت میادین شاهد تحقق آن هستیم.

وی با استناد به گزارش سازمان مدیریت میادین مبنی بر تفاوت ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت محصولات میادین میوه و تره بار نسبت به میانگین قیمت‌های سطح شهر، اظهار کرد: در «شهر زیست‌پذیر» که دست‌یآبی به آن یکی از اهداف مدیریت شهری در این دوره است، رفاه شهروندان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، به این معنا که هر شهروند احساس کند نیاز‌های اولیه و اساسی زندگی‌اش قابل تأمین است و امروز سازمان مدیریت میادین در جهت تحقق این مهم گام بر می‌دارد.

محمدی با تاکید بر رضایتمندی شهروندان از فعالیت‌های سازمان مدیریت میادین، تصریح کرد: اگر چه شهروندان به صورت روزانه و هفتگی با میادین و بازار‌های میوه و تره بار در تماس هستند و نسبت به عملکرد این مراکز به خوبی آگاهی و شناخت دارند، اما اطلاع‌رسانی بیش از پیش در مورد اقدامات مؤثر و خدمات گسترده سازمان مدیریت میادین به عموم شهروندان از اهمیت و ضرورت ویژه‌ای برخوردار است.

مشاور شهردار تهران با اعلام اینکه نوع قضاوت مردم در سطوح محلی و منطقه‌ای با نحوه قضاوت آن‌ها در ابعاد کلان متفاوت است، خاطرنشان کرد: حضور مستمر شهروندان در میادین و بازار‌های میوه و تره بار، فرصت مناسب و مغتنمی را برای استفاده از فضای این مراکز در ۲۲ منطقه تهران به منظور آموزش شهروندان و آگاه‌سازی آن‌ها در مورد آموزه‌های شهروندی فراهم آورده است.

در این جلسه که با حضور معاونان مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران برگزار شد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین با اشاره به احداث بیش از ۲۶ بازار جدید میوه و تره بار در سال جاری، گفت: با رعایت سه اصل «کیفیت مطلوب»، «قیمت مناسب» و «رعایت حقوق شهروندی» در سال ۹۹، بیشترین توسعه کمّی را در احداث و بهره‌برداری از بازار‌های جدید میوه و تره بار شاهد خواهیم بود.

سید سعید راد با تاکید بر اینکه به سرعت در حال ایجاد زیرساخت‌های مناسب در راستای هوشمندسازی فعالیت‌های سازمان مدیریت میادین هستیم، افزود: در حال حاضر، تمامی مزایده‌ها و مناقصه‌های این سازمان به صورت الکترونیک برگزار می‌شود و این موضوع در کاهش مصرف کاغذ و صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌های مربوطه، نقش مؤثری داشته است.

وی با تأکید بر نقش سازمان مدیریت میادین در کنترل و تعدیل قیمت‌های میوه و تره بار در سطح شهر تهران، خاطرنشان کرد: نه تنها، بهره‌برداران و غرفه‌دارانی که در میادین میوه و تره بار فعالیت می‌کنند، ملزم به رعایت نرخنامه‌های این سازمان هستند، بلکه میوه‌فروشی‌های سطح شهر نیز برای اینکه قدرت رقابت با این مراکز را داشته باشند، مجبور به کاهش قیمت محصولات خود هستند.

گفتنی است، در ابتدای این جلسه، شهرام جبّاری‌زادگان، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در حوزه ارتباطات و اطلاع‌رسانی ارائه کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *