صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دلایل اهمیت سفر «اسماعیل هنیه» به لبنان

۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۱:۰۱
کد خبر: ۶۵۴۰۰۸
دسته بندی‌: سیاست
کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سفر اسماعیل هنیه به لبنان گفت: هنیه در شرایط کنونی به این نتیجه رسیده که ایجاد یک اتحاد مستحکم بین اعضای محور مقاومت می‌تواند سد محکمی در برابر زیاده خواهی‌ها، اشغالگری‌ها و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ایجاد کند.
عماد نجار در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اهمیت سفر اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس و هیئت همراهش به لبنان و دیدار با سیدحسن نصرالله اظهار داشت: این سفر مهم بعد از ۲۷ سال و پس از اعلام عادی سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی انجام شده است. 

وی ادامه داد: در شرایط کنونی منطقه غرب آسیا شاهد یکسری اتفاقات و بحران‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و بین‌المللی است. عادی سازی ارتباط بین رژیم صهیونیستی و امارات به‌تنهایی موضوع مهمی نیست، زیرا امارات در عرصه تحولات سیاسی و منطقه‌ای حرفی برای گفتن ندارد و جایگاه خاصی ندارد. 

کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه از دیدگاه «پنجره شکسته» می‌توان به اعلام عادی سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی نگریست، عنوان کرد: اگر یک‌ساختمان قدیمی را در نظر بگیریم تا زمانی که در‌ها و پنجره‌های آن سالم باشد، خسارتی نمی‌بیند،اما اگر یکی از پنجره‌های این ساختمان غیرمسکونی شکسته شود از آن به‌بعد خسارات بیشتری می‌بیند. در ماجرای عادی سازی روابط؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی از این دیدگاه به امارات نگریستند.

نجار عنوان کرد: اسماعیل هنیه در شرایط کنونی به این نتیجه رسیده که ایجاد یک اتحاد مستحکم بین اعضای محور مقاومت می‌تواند سد محکمی در برابر این زیاده خواهی‌ها، اشغالگری‌ها و عادی سازی روابط با این رژیم ایجاد کند لذا دیدار اخیر سیدحسن نصرالله و اسماعیل هنیه در بازه زمانی کنونی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر این دیدار ۱۰سال پیش صورت می‌گرفت، شاید تا این حد اهمیت نداشت. آنچه مشخص است  اینکه دیگر کشور‌های منطقه‌ای و عرب تن به عادی سازی روابط خود با رژیم جنایتکار صهیونیستی نمی‌دهند و بدون شک آمریکا و این رژیم، دنبال کشور‌های بسیار کوچک و کم اهمیت منطقه‌ای خواهند رفت.

کارشناس مسائل غرب آسیا اضافه کرد: پیش بینی می‌شود، کشور هدف بعدی آمریکا و رژیم صهیونیستی، بحرین خواهد بود که از هیچ لحاظی دارای خاستگاه، اهمیت و توان نظامی و سیاسی در منطقه نیست و یک وادادگی مطلق در برابر قدرت‌های جهانی و‌ منطقه‌ای دارد. شاید هدف بعدی نیز جیبوتی باشد، اما کشور‌های بزرگ منطقه این عادی سازی را نخواهند پذیرفت و زیربارخواسته این دو دولت مستکبر و متجا‌ز نمی‌روند.

نجار با اشاره به اینکه در پی سفر هنیه یه لبنان و اتحادی که بین اعضای محور مقاومت صورت می‌گیرد، گفت: این اقدام آغازگر روند خوبی خواهد بود و همچنین از لحاظ سیاسی اقدامی بازدارنده برای تداوم جنایات رژیم در فلسطین و منطقه است.
 
وی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی رژیم صهیونیستی آماده اجرای معامله قرن است و  می‌خواهد بخش‌هایی از فلسطین را اشغال کند اما وقتی شرایط و تحرکات سیاسی و امنیتی منطقه را در کنار هم می‌گذاریم، می‌بینیم معامله قرن پایدار و انجام شدنی نخواهد بود و تصور و رویای آمریکا برای ایجاد خاورمیانه جدید امکانپذیر نخواهد بود.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *