صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«سروشان»؛ ماجرای زندگی دختر اروپایی که شیفته «پیامبر اکرم(ص)» می‌شود

۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰:۲۴
کد خبر: ۶۵۳۸۳۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «سروشان» ماجرای دختر اروپایی است که در حادثه ۱۱ سپتامبر همسر جوان خود را از دست می‌دهد و او تمام این مشکلات را از چشم دین اسلام می‌بیند.

حسین گلدوست در گفت‌وگو با پیرامون مضمون کتاب «سروشان» گفت: کتاب «سروشان» کتابی است داستانی که از شیوه رئالیسم جادویی پیروی کرده و داستان زنی اروپایی را بیان می‌کند که پس از پشت سر گذاشتن فراز و فرود‌های فراوان علاقه وافری به دین اسلام و آخرین فرستاده خدا حضرت «محمد مصطفی (ص)» پیدا می‌کند.

وی در همین راستا ادامه داد: کتاب «سروشان» ماجرای دختر اروپایی است که در حادثه ۱۱ سپتامبر همسر جوان خود را از دست می‌دهد و او تمام این مشکلات را از چشم دین اسلام می‌بیند.

گلدوست به شخصیت اول داستان کتاب «سروشان» اشاره و ابراز کرد: سارا وکیل دعاوی و فردی اهل مطالعه، جستجو و شناخت است او نیم نگاهی به مذاهب و ادیان دارد و به این مهم آگاه است که ملت‌های قاره‌ها تحت تاثیر افکار محیطی خود به رفتار‌هایی دست می‌زنند، اما حالا حادثه ۱۱ سپتامبر برای او ضربه‌ای سخت است. مفقود شدن همسرش خشم و نفرت بسیاری در او ایجاد کرده و همه این عوامل را برگرفته از تعالیم اسلام می‌داند اما روند زندگی او بر همین منوال باقی نمی‌ماند رویداد‌های رخ می‌دهد که او با چهره واقعی اسلام آشنا کرده و وی را دلباخته «پیامبر اکرم (ص)» می‌شود.

وی پیرامون علل نگارش کتاب «سروشان» ابراز کرد: نوشتن این کتاب زمانی به ذهن من رسید که یک کاریکاتوریست دانمارکی با اهانت به «پیامبر اکرم (ص)» نظر جهان را به خود جلب کرد بررسی علل و عوامل از دیدگاه جامعه شناختی به خوبی نشان می‌دهد متاسفانه تصویری که از اسلام در جامعه جهانی بیان شده سیاه و همراه با خشونت است در حالی که دین اسلام کاملترین دین و هدیه‌ای ارزشمند از سوی خداوند برای تمام بشریت است البته ریشه اصلی این تصور به قرن‌های گذشته زمانی که اروپا تلاش داشت تا در اذهان عمومی چهره اسلام را سیاه نشان دهند باز می‌گردد.

این نویسنده کتاب در همین راستا اظهار کرد: حتی در کتاب قدیمی «کمدی الهی» از دانته نیز رد پایی از همین تفکرات اشتباه دیده می‌شود از آنجا که کاتولیک‌ها فکر می‌کردند که اسلام مانعی در مقابل رشد و گسترش دین مسیحیت است با آن به مخالفت پرداختند و این امر تا به امروز نیز همچنان در ذهن جامعه غرب وجود دارد البته باید تاکید کرد که رویکرد برخی از فرقه‌ها همانند داعش و وهابیت به کمک افکار پوسیده و نادرست آمده و سبب شده همچنان جامعه غرب نسبت به دین اسلام نگاهی اشتباه و به دور از واقعیت داشته باشد.

نویسنده کتاب «ایستاده ام» نقش رسانه‌های غربی در نشان دادن چهره سیاه و خشن از اسلام را مورد بررسی قرار داد و افزود: از آنجا که رسانه‌ها عموماً دست نشانده سرمایه داری هستند به خوبی توانسته اند چهره سیاهی از اسلام در ذهن جامعه غرب بگنجانند، اما من تلاش کردم تا با نوشتن کتاب «سروشان» به بسیاری از علل، اتفاقات و وقایع اشاره کنم و در عین حال بیان کنم که باید چشم‌ها را شست و حقیقت را همان گونه که هست دید، دین اسلام همواره دین محبت و انسانیت بوده است.

گلدوست با اشاره به جذاب‌ترین فصل کتاب «سروشان» بیان کرد: زمانی که سارا شخصیت اصلی کتاب «سروشان» مجبور می‌شود پرونده‌ای را که متعلق به یک تاجر عربستان سعودی و ازسوی دار الوکاله به وی محول شده قبول کند سفری به عربستان می‌کند. سارا اگرچه مشاور حقوقی است و سفر او به یک کشور اسلامی در ظاهر برایش بسیار سخت است، اما این سفر برای او یک تحول شگرف در افکار و نظر به همراه دارد. سارا در این سفر به کوه جبل النور که «غار حرا» در آن واقع شده می‌رود در آنجا یک مکاشفه در وی ایجاد می‌شود و تولدی جدید در وی به وجود می‌آید و نگاه او نسبت به اسلام و «پیامبر گرامی اسلام (ص)» را به کلی تغییر می‌دهد او را یکی از علاقمندان و شیفتگان « «رَحْمَهً لِلْعالَمِین(ص)» می‌کند.

وی شیوه نگارش کتاب «سروشان» را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: کتاب «سروشان» به صورت رئالیسم جادویی نوشته و در پنج فصل تقسیم بندی شده که در انتشارات قو به زودی به چاپ خواهد رسید، کتاب «سروشان» بسیار ساده و روان نوشته شده و دارای ۲۰۰ صفحه است، شخصیت اول این داستان با نور «رسول اکرم (ص)» آشنا شده و ایشان را نوری نامیرا خواهد یافت.

نویسنده کتاب «سفیر سیمرغ» پیرامون کتاب «سروشان» بیان کرد: کتاب «سروشان» تلاش دارد تا «پیامبراکرم (ص)» را به جامعه جوان و کسانی که شناختی از «پیامبر اسلام (ص)» ندارند معرفی کند در حقیقت مخاطبان این کتاب می‌توانند سفری باطنی به درون و نهان خود داشته باشند و در آنجا مرد خدا را پیدا کنند، مردی که آخرین فرستاده خداوند است و دینی بزرگ و ارزشمند را به جامعه انسانی تقدیم کرده است.

گلدوست پیرامون پیام مهم کتاب «سروشان» عنوان کرد: کتاب «سروشان» مخاطب را متوجه این امر مهم می‌کند که پیرایه‌هایی که سال‌ها به اسلام و «پیامبراکرم (ص)» نسبت دادند چقدر زیاد بوده، گروه‌هایی همچون داعش و وهابیت تا چه اندازه در تیره کردن چهره اسلام در نگاه جامعه بشری نقش داشتند از سوی دیگر نشان می‌دهد «پیامبراکرم (ص)» با محبت و صبر چگونه توانستند در جامعه بدوی حجاز آهسته آهسته حرکت کنند و چگونه توانستند چنین تحول عظیمی برای این جامعه به همراه بیاورد.

وی به علت نامگذاری کتاب «سروشان» اشاره و بیان کرد: سروش در ایران باستان به لحظه‌ای گفته می‌شود که فرشتگان الهی و خداوند الهامی را به انسان داشته باشند، در حقیقت به لحظه آگاهی از امر الهی گفته می‌شود این موقعیتی است که برای شخصیت اول داستان رخ می‌دهد هنگامی که او در «غار حرا» حضور دارد و با تمام وجود ارزش و اهمیت اسلام و «پیامبر گرامی اسلام (ص)» را درک می‌کند، او در اینجا با آموزه‌های ارزنده اسلام آشنا می‌شود.

 گلدوست پیرامون شخصیت اول داستان کتاب «سروشان» خاطرنشان کرد: در حقیقت سارا شخصیت اول داستان سفری در تونل زمان خواهد کرد و حقیقت شناخته «پیامبراکرم (ص)» را به خوبی درک می‌کند من احساس کردم جامعه امروز تشنه دریافت موضوعاتی است که طی سال‌ها و قرن‌ها به علت وجود برخی از فرقه‌ها، چهره‌های به خصوصی از آن به دیگران معرفی شده و آرزو دارم که این کتاب به زبان‌های دیگر ترجمه شود تا حقیقت اسلام و مسلمانان و وجود «حضرت محمد (ص)» به جامعه جهانی معرفی شود شاید این کتاب تلنگری باشد برای همه حقیقت دوستان.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *