آغاز سال تحصیلی در مدرسه تلویزیونی ایران
محلا غفاری، فرزند شهید حسن غفاری از شهدای مدافع حرم که سال ۹۴ در درعای سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد، چکش زنگ مدرسه را به علی عسکری و حاجی میرزایی داد تا زنگ مدرسه تلویزیونی ایران را به صدا درآورند.
رئیس رسانه ملی در آیین آغاز سال جدید در مدرسه تلویزیونی ایران با بیان اینکه عظمت آینده کشور به عظمت معلمان و دانش آموزان امروز که آینده ساز کشور هستند، بستگی دارد، گفت: رسانه ملی امیدوار است با ورود به عرصه آموزش در این برهه، نقش خود را به خوبی در این زمینه ایفا کند.
علی عسکری افزود: از آغاز شیوع بیماری همهگیر کرونا در کشور احساس کردیم بار سنگینی بر دوش رسانه ملی است، زیرا میتواند با توجه به وسعت فراگیریاش در زمینه آموزش ایفای نقش کند. به لطف خدا توانستیم در مدت زمان کوتاه و اقدام جهادی مدیریت شبکه آموزش سیما و دیگر همکاران در رسانه ملی، آموزش از طریق صداوسیما را فعال کنیم.
وی با اشاره به ایجاد خدمات جدید برای ارائه آرشیو کلاسهای آموزشی سیما و امکان دریافت آن از شبکه اینترنتی تلوبیون گفت: تلاش کردیم برای تعاملی کردن این کلاسها امکانی فراهم کنیم تا دانش آموزان در هر زمان به محتوای این کلاسها دسترسی یابند.
رئیس سازمان صداوسیما در پایان با قدردانی از همه دست اندرکاران امر آموزش و برنامهسازان در رسانه ملی از همکاران سازمان برای پوشش رویدادهای ایام عزاداری سالار شهیدان قدردانی کرد.
محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم با اشاره به اینکه طرح مدرسه تلویزیونی ایران مرا به یاد جمله تاریخی «ایران را سراسر مدرسه کنیم» از امام راحل انداخت، گفت: سرعت واکنش کشورها خیلی اهمیت دارد و رسانه ملی ما کمتر از یک هفته بعد از تعطیلی مدارس با تمام انرژی فعالیت مدرسه تلویزیونی را شروع کرد.
وی با یادآوری مزایای این نوع آموزش گفت: این مدرسه خانه مردم را به محیطی برای توسعه یادگیری دانش آموزان بدل کرد.
وزیر آموزش و پرورش با مقایسه امکانات آموزشی کشور در زمان حال با زمان پیش از انقلاب گفت: در گذشته امکانات ضعیفی برای آموزش فراهم شده بود، اما به برکت انقلاب امروز شرایط خوبی برای دانش آموزان در سراسر کشور فراهم شده است.
وی با اشاره به مدرسه تلویزیونی ایران و امکاناتی که شبکههای متعدد رادیویی و تلویزیونی برای آموزش دانشآموزان فراهم کردهاند، گفت: یکی از آثار ارزشمند این کار بزرگ صداوسیما این است که مناطقی که از امکانات آموزشی کمتری برخوردار بودند هم در این طرح، از این آموزش برخوردار شدند؛ ضمن اینکه به این وسیله امکان آموزش حین تدریس برای معلمان و بهرهمندی از اصول روزآمد آموزش فراهم شد.
وی با بیان اینکه وسایل کمک اموزشی نیز در این روش ارائه میشود که کمک شایانی به آموزش خواهد کرد، گفت: خانوادهها نیز در این روش امکان کمک به فرزندانشان را در امر آموزش یافتهاند.
وزیر آموزش و پرورش راه اندازی مدرسه تلویویزیونی را ترکیب هوشمندی از کارکردهای صداوسیما و آموزش و پرورش دانست که به کمک یادگیری دانش آموزان آمده است و در آینده نیز در دیگر زمینههای آموزشی میتوان از آن بهره برد.
احمدی افزادی، مدیر شبکه آموزش سیما هم در این مراسم از شبکههای چهار، امید و شبکه قرآن و معارف سیما و برخی شبکههای رادیویی یاد کرد که در کنار شبکه آموزش سیما در امر آموزش دانش آموزان از دوره ابتدایی تا متوسطه از رسانه ملی مشارکت میکنند و با تخصیص ساعات قابل توجهی به این امر، به یاری آموزش و پرورش کشور آمدهاند.