صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان معاونت اجتماعی دادگستری و شهرداری کرمان

۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱:۲۳
کد خبر: ۶۵۲۹۰۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان از انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میان این مجموعه و معاونت فرهنگی- اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان خبرداد.

- سید مهدی قویدل در نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان و معاونت فرهنگی- اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان اظهار داشت: هدف ما این است که در چارچوب قانون اساسی و پیشگیری از وقوع جرم و قانون برنامه پنچم و ششم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور و برنامه چهارم توسعه قضایی که دارای یکسری برنامه‌های پیشگیرانه است، برنامه‌هایی با موضوع پیشگیری را اجرا کنیم.


وی تصریح کرد: در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ادارات فعالی همچون اداره مشارکت‌های مردمی، برنامه ریزی، روابط عمومی و اطلاع رسانی، حقوقی-قضایی، وضعی- امنیتی و فرهنگی- اجتماعی دلسوزانه در حال کار هستند و می‌توان از این توان جهت شبکه سازی اقدامات مشترک خود بهره ببریم.

قویدل یادآور شد: این معاونت تاکنون با بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد مکاتبه داشته و آن‌ها را شناسایی کرده است، ضمن اینکه پایگاه پیشگیری و انسجام بخشی اجتماعی قضایی این معاونت در حاشیه شهر نیز راه اندازی شده است تا نهاد‌های مردمی، مشاوران خانواده و حقوقی، وکلا، مسئولان ادارات و ... در این پایگاه حضور یابند و نهایتا اقدامات میدانی کاربردی و جهادی انجام و نتیجه مفیدی حاصل شود.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی و آگاه سازی عمومی گفت: از آنجا که ظرفیت‌های زیرساختی شهرداری نیز گسترده است، ما آمادگی داریم در بحث تولید محتوا و پیام‌های پیشگیرانه، مطالب لازم را در اختیار شهرداری قرار دهیم و با زمان بندی مشخص و متغیر‌های کاربردی بتوانیم در ابعاد مختلف و در بحث پیشگیری وضعی و فرهنگی و اجتماعی گام برداریم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان سپس به سامانه سجام نیز اشاره و اظهار کرد: سامانه جامع ارتباط مردمی (سجام) می‌تواند مشکلات مناطق مختلف شهر را در موضوعات اجتماعی و مسائلی که نیاز به اقدامات پیشگیرانه و فرهنگ سازی دارد به گوش مسئولان برساند تا راهکار مناسب اتخاذ شود، این سامانه در اختیار معاونت اجتماعی قرار دارد و کاملا محرمانه است.

وی گفت: هم سامانه سجام و هم پایگاه پیشگیری و انسجام بخشی اجتماعی قضایی می‌تواند نسبت به جمع آوری معتادین متجاهر، خرید و فروش اموال مسروقه، خرید و فروش مشروبات الکلی، موادمخدر و ... در حاشیه شهر هشدار داده و اقدام کند، اما هدف اصلی ما این است که کار اجتماعی منسجمی انجام دهیم و مشکلات و معضلات را به تدریج کاهش دهیم و گام نخست این اهداف از شهرک صنعتی و حاشیه شهر کرمان برداشته خواهد شد.

قویدل ادامه داد: ضمنا دفاتر تسهیل گری که در حاشیه شهر کرمان فعالیت می‌کنند اقدامات خوبی داشته اند و من بعد هم با این معاونت همراه و همگام هستند و تلاش ما این است اقدامات داوطلبانه برخی سمن‌ها نیز صرفا در قالب توزیع غذا در منطقه نباشد بلکه در بحث توانمندسازی اجتماعی همکاری و فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: هدف همه ما خدمت به جامعه است و بایستی با برنامه ریزی علمی و هدفمند و پرهیز از موازی کاری به مجموعه واحدی تبدیل شده، دست به دست هم بدهیم و در کنار یکدیگر یکصدا و یک تیم برای خدمت به مردم تلاش کنیم.

این مقام قضایی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: دستگاه قضایی براساس قانون وظیفه پیشگیری، احقاق و حفظ حقوق عامه و نظارت بر حُسن اجرای قوانین را برعهده دارد و هدف بعدی ما این است که جهت فعالیت در پایگاه پیشگیری و انسجام بخشی این معاونت در حاشیه شهر، دستگاه‌های مختلف را همراه و همگام کنیم تا به نتیجه مطلوب دست یابیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *