صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغذیه چه نقشی در ابتلا به سرطان دارد؟

۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۲۵۴۹
رییس مرکز تحقیقات سرطان به بیان توضیحاتی در خصوص نقش تغذیه در ابتلا به این بیماری پرداخت.

محمد اسماعیل اکبری در گفت‌وگو با میزان ضمن اشاره به اینکه  بعد از معنا گرایی، تغذیه اولین فاکتور در سرطان است و اهمیت ویژه ای دارد؛ گفت: غذا آن چیزی است که ما می خوریم و ریز مغذی ها ذرات ریزی نظیر روی، آهن، مس، انواع ویتامین ها و ... هستند که بدن به آنها احتیاج دارد.

وی ضمن تاکید بر اینکه برای جلوگیری از ابتلا به سرطان غذای ما باید شامل ریز مغذی ها شود، توضیح داد: غذایی که ما می خوریم باید انرژی لازم برای سوخت و ساز بدن را تامین کند و کالری به فعالیت فیزیکی هر فرد وابستگی مطلق دارد.

رییس مرکز تخقیقات سرطان با بیان اینکه بی توجهی به کالری که به شکل چاقی و اضافه وزن بروز پیدا می کند، می تواند یکی از عوامل ابتلا به سرطان باشد ، افزود: دور کمر با طول عمر نسبت عکس دارد و هر چه قدر دور کمر کمتر باشد طول عمر بیشتر است.

ادامه مطالب را در ویدئو زیر ببینید:

[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2739566_661.mp4"]


برچسب ها: تغذیه سرطان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *