صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توضیحات یک ویروس شناس در خصوص واکسن آنفولانزا

۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸:۵۲
کد خبر: ۶۵۲۳۶۰
یک استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به بیان نکاتی در خصوص واکسن آنفولانزا پرداخت.

طلعت مختاری آزاد در گفت‌وگو با میزان در خصوص واکسن آنفولانزا گفت: هیچ ارتباطی بین واکسن آنفولانزا و واکسن کرونا وجود ندارد و این دو واکسن کاملا از هم جدا هستند و استفاده از واکسن آنفولانزا و ایمنی در مقابل آن سبب نمی‌شود که افراد در برابر کووید۱۹ هم مقاوم شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه همه افرادی که بالای ۶ ماه سن دارند می‌توانند از واکسن آنفولانزا استفاده کنند، متذکر شد: از آنجایی که تعداد این واکسن در کشور محدود است، افرادی که بیشتر در معرض هستند، برای استفاده از این واکسن اولویت دارند.

این ویروس شناس با تاکید بر اینکه افراد در سنین بالا و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی، کلیوی و دیایت بیشتر از سایرین در معرض خطر هستند و حتما باید این واکسن را بزنند، بیان کرد: افراد باردار هم جز گروه‌های پر خطر محسوب می‌شوند و بر طبق دستور العمل‌های کشوری باید این واکسن را بزنند و استفاده از واکسن آنفلانزا برای آن‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کند چرا که ویروسی که در واکسن وجود دارد، ویروس زنده نیست.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص میزان اثر بخشی واکسن آنفولانزا توضیح داد: از آنجایی که این واکسن در کشور‌های مختلفی تولید می‌شود، نظرات متفاوتی در خصوص میزان اثر بخشی آن وجود دارد، ولی به طور کلی گفته می‌شود واکسن آنفولانزا بالای ۶۰ درصد ایمنی می‌دهد.

وی در پاسخ به این سوال که آیای امکان ابتلا همزمان به کرونا و آنفولانزا در یک فرد و جهش ویروس کووید ۱۹ در بدن بیمار وجود دارد، اظهار کرد: این احتمال وجود دارد و به آن عفونت‌های توام گفته می‌شود و هرکسی ممکن است همزمان گرفتار بیش از یک ویروس گردد، برای مثال ممکن است فردی همزمان آنفولانزا و سرماخوردگی و یا آنفولانزا و کرونا را باهم بگیرد، البته احتمالش کم است، ولی امکانش وجود دارد.

مختاری آزاد در خصوص جهش ویروس کووید ۱۹ افزود: کرونا از آن دسته از ویروس‌هایی است که چندان تغییر نمی‌کند و مانند آنفلانزا نیست که بسیار زیاد دچار تغییر و تحول گردد، البته امکان جهش در این ویروس وجود دارد و همانطور که در چند وقت اخیر جهش پیدا کرد و این جهش موجب شد که کووید بهتر از قبل تکثیر شود.


برچسب ها: کرونا آنفولانزا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *