صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آموزش طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه

۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۲۳۲۰
چیکن استراگانف یک نوع غذایی روسی است که طرز تهیه آن مشابه با بیف استراگانف می‌باشد و غالبا با پاستا و یا برنج سرو می‌شود.

- ایرنا نوشت: اگر از خوردن غذا‌هایی که با مرغ درست می‌شود خسته شده‌اید و زرشک‌پلو و باقالی‌پلو با مرغ، ته‌چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.

مواد لازم:

فیله مرغ: ۶ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۱ بسته
سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه:

۱. ابتدا پیاز‌های خلالی شده را کمی تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله‌های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می‌دهید و اجازه می‌دهید تا فیله‌ها بپزد.

۲. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.

۳. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ‌ها که سرخ کرده بودیم، مخلوط می‌کنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمی‌داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می‌برد.

۴. سپس مخلوط را با سیب‌زمینی یا چیپس خلالی تزیین می‌کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *