صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسلام هراسی؛ سیاستی عمدی در برنامه دولت‎های غربی

۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۲
کد خبر: ۶۵۲۲۶۰
اقدامات اخیر در کشورهای سوئد و فرانسه بار دیگر موضوع سیاست‎های اسلام هراسانه دولت‎های غربی را به پیش کشیده است.

چند روز قبل یک گروه باصطلاح افراطی در سوئد در اقدامی اسلام ستیزانه یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

این اقدام با واکنش مسلمانان این کشور همراه بود و باعث اعتراضات گسترده در یکی از شهر‌های سوئد شد؛ صد‌ها نفر در این اعتراضات شرکت داشتند.

به گزارش «کمبرا تایمز»، به تازگی در «فرانسه» نیز نشریه هتاک شارلی ابدو دوباره اقدام به انتشار کاریکاتور‌های اسلام ستیزانه کرده است.

این اقدام اسلام ستیزانه شارلی ابدو در طول سال‌های گذشته چندین بار تکرار شده است که هر بار با واکنش جهان اسلام همراه بوده است.

در سال ۲۰۰۵ هم یک نشریه دانمارکی اقدام به انتشار کاریکاتوری اسلام ستیزانه کرده بود که خشم مسلمانان جهان را برانگیخت و منجر به اعتراضات مسلمانان در سرتاسر جهان شد.

بر اساس آمارها، بیش از ۲۰ میلیون مسلمان در اروپا زندگی می‌کنند؛ اکثر این افراد نسل دوم و سوم از مهاجران هستند؛ مسلمانان بیش از ۶ درصد از جمعیت قاره اروپا را تشکیل می‌دهند.

آلمان ۴ میلیون و ۷۶۰ هزار نفر، فرانسه ۴ میلیون و ۷۱۰ هزار و انگلیس ۲ میلیون و ۹۶۰ هزار نفر مسلمان را در خود جای داده اند.

پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۵۰ میلادی، جمعیت مسلمانان در اروپا به ۲۰ درصد کل جمعیت این قاره می‌رسد.

اسلام ستیزی در سیاست‌های کشور‌های اروپایی هم به چشم می‌خورد و این یکی از دلایل شکاف بین اروپایی‌ها و مسلمانان است.

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد استرالیایی‌های غیرمسلمان ساکن مناطق مسلمان نشین نسبت به جمعیت عمومی «سیدنی» و «ملبورن»، اسلام هراسی کمتری دارند.

گزارش‌های اخیر در مورد اسلام هراسی در استرالیا نشان می‌دهد که مسلمانان همچنان جزو اهداف خصومت و خشونت هستند.

در سرشماری سال ۲۰۱۶، بیش از ۶۰۰ هزار نفر به عنوان مسلمان معرفی شدند که حدود سه چهارم آنها در شهرهای «سیدنی» و «ملبورن»، زندگی می‌کنند.

بر اساس نتایج این مطالعات، میزان اسلام هراسی افرادی که در استرالیا در ارتباطی نزدیک با مسلمانان زندگی می‌کنند بسیار کمتر از کسانی است که هیچ شناختی از مسلمانان ندارند.

این نتایج شواهدی را به «نظریه تماس» اضافه می‌کند؛ این نظریه بیان می‌کند که معمولا تماس بین افراد با زمینه‌های نژادی و دینی مختلف تعصب بین گروهی را کاهش می‌دهد.

همچنین مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که اسلام ستیزی و اسلام هراسی در میان افراد دارای تحصیلات در غرب کمتر از دیگران است.

با این وجود سال گذشته به دو مسجد در استرالیا حمله تروریستی شد که بر اثر آن تعداد زیادی از مسلمانانی که در این مسجد حضور داشتند، جان باختند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *