صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لوگوی بازی‌های المپیک و پارالمپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸ رونمایی شد

۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳:۲۹
کد خبر: ۶۵۲۲۴۱
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
شب گذشته (سه‌شنبه) با رونمایی از لوگوی بازی های المپیک و پارالمپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸، حرکت به سوی این مسابقات به صورت رسمی آغاز شد.

- طبق اعلام سایت کمیته ملی المپیک، لوگو المپیک لس‌آنجلس نمایانگر انرژی، خلاقیت و حس تعلق به اجتماع است و نگاهی دارد به باور المپیک که شعار "وحدت در عین کثرت" را دنبال می‌کند. لوگوی بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۸، از امکانات نامحدود لس آنجلس الهام گرفته شده و نمایانگر خلاقیت، تنوع و ظرفیت‌های لس آنجلس و روایت گر داستان‌هایی از ورزش، هنر و جامعه این شهر است.

یک لوگو برای عصر دیجیتال

لوگوی پویا و سرزندۀ LA ۲۸ طوری طراحی شده است تا برای سفر بی‌نظیرِ هشت ساله تا مسابقات المپیک و پارالمپیک در لس‌آنجلس، زنده و باطراوت باقی بماند. حرف L و اعداد ۲ و ۸ که قوی و پررنگ هستند، به عنوان اساس برای لوگو عمل می‌کنند و در کنار آن‌ها حرفِ پویا و همیشه در حال تغییرِ «A» قرار دارد که روایت گر داستان‌هایی مجزا هستند.

هیچ تصویری به تنهایی نمی‌تواند نمایشگر تمام چیزی باشد که لس‌آنجلس و مسابقات نشان می‌دهند. ورزشکاران، هنرمندان و هواداران در آفرینش لوگوی LA ۲۸ مشارکت داشته‌اند و از طریق تفسیر‌های فردی خود از لس‌آنجلس، داستان‌ها و رویا‌های شخصی خود را به وجود آورده‌اند.

سومین المپیک و نخستین پارالمپیک لس‌آنجلس

لس آنجلس پیش از این در سال‌های ۱۹۳۲ و ۱۹۸۴، میزبان بازی‌های المپیک بوده و بازی‌های ۲۰۲۸، سومین تجربه میزبانی این شهر برای بازی‌های المپیک و اولین تجربه برای بازی‌های پارالمپیک خواهد بود و البته دلیل آن برگزاری بازی‌های پارالمپیک تا سال ۱۹۸۸، در شهری متفاوت از میزبان بازی‌های المپیک است. پیش از مسابقات، LA ۲۸ با حمایت مالیِ کمیته بین‌المللی المپیک ۱۶۰ میلیون دلار در ورزش جوانان لس‌آنجلس سرمایه‌گذاری خواهد کرد که این امر ورزش را برای کودکان، به ویژه در جوامعی که دچار کمبود منابع هستند، دسترس‌پذیرتر می‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *