صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استفاده از لباس فرم سال گذشته در مدارس غیرانتفاعی

۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲:۳۶
کد خبر: ۶۵۲۱۷۵
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: با شیوع ویروس کرونا بخش زیادی از مواد اولیه تهیه شده بدون استفاده باقی مانده و با توجه به وضعیت اقتصادی امسال ۹۰ درصد مدارس غیرانتفاعی طرح سال گذشته پوشاک مدارس را تکرار کردند.

- ایسنا نوشت: اکرم عیوض خانی اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، بخشی از مواد اولیه مورد نیاز تولید پوشاک مدارس در پاییز خریداری شده بود تا طبق روال هر سال کار به خوبی شروع شود، اما با شیوع ویروس کرونا بخش زیادی از مواد اولیه تهیه شده بدون استفاده باقی ماند.

‏ به گفته وی، تولیدکنندگان پوشاک مدارس امسال معادل ۳۵ تا ۴۰ درصد ظرفیت سال گذشته فعالیت کردند و تولید آن‌ها حداقل ۶۰ درصد کاهش داشته است؛ این در حالی است که هر سال تولیدکنندگان پوشاک مدارس، ظرفیت تولید خود را افزایش می‌دادند. البته واحد‌های ضعیف‌تر به ویژه واحد‌هایی که با مدارس دولتی همکاری می‌کنند، اصلا تولیدی نداشتند.

عیوض خانی تصریح کرد: حتی مدارس غیرانتفاعی که هر سال طرح جدید برای پوشاک مدارس در نظر می‌گرفتند، با توجه به وضعیت اقتصادی امسال سعی کردند طرح سال گذشته را تمدید کنند تا دانش آموزان بتوانند لباس‌های سال قبل خود را بپوشند و به خانواده‌ها کمتر فشار بیاید؛ بنابراین این مدارس هم فقط برای ورودی‌های جدید لباس سفارش داده‌اند. برای مثال مدرسه‌ای با ۲۵۰ دانش آموز احتمالا فقط ۵۰ سفارش لباس مدرسه دارد.

وی با بیان اینکه وضعیت کاری واحد‌های تولیدی که با مدارس دولتی کار می‌کنند بدتر است، تصریح کرد: شنیده‌ها حاکی از آن است که بسیاری از واحد‌هایی که با مدارس دولتی همکاری می‌کردند امسال کلا تولید نداشته‌اند.

عیوض خانی همچنین درباره سود بالای مدارس از فروش روپوش مدرسه گفت: به نظر نمی‌رسد که در شرایط فعلی این وضعیت تکرار شود؛ چراکه به تبع شیوع ویروس کرونا و وضعیت اقتصادی مردم، مدارس می‌خواهند دانش آموزان را حفظ کنند؛ بنابراین به ندرت طرح لباس‌ها را تغییر دادند و می‌توان گفت که ۹۰ درصد مدارس غیرانتفاعی طرح سال گذشته پوشاک مدارس را تکرار کردند.

همچنین به گفته وی با توجه به اینکه بازار پوشاک مدارس کشش ندارد، معمولا قیمت‌ها سالانه تغییر زیادی نمی‌کند و هر ساله درصد سود تولیدکنندگان کمتر می‌شود؛ به‌طوری‌که امسال بیشترین قیمت لباس مقطع دبستان مربوط به کار سه تکه سارافون شلوار فاستونی و پیراهن تترون خارجی است که حدود ۳۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود و در گران‌ترین لباس‌های مقطع متوسطه نیز معمولا از داکرون بروجرد استفاده می‌شود که هر دست ۱۶۰ هزار تومان قیمت دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *