صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خط و نشان‌های سفیر آمریکا در بغداد برای دولت/ واکنش الکاظمی چه خواهد بود؟

۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹:۲۸
کد خبر: ۶۵۱۷۲۸
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
معنی صریح سفیر تروریست‌های آمریکایی در بغداد این است که یا باید دولت مورد تایید ما سر کار باشد یا با ادامه حضور در عراق و ایجاد آشوب و بهره‌برداری ابزاری از تروریسم تکفیری اجازه شکل‌گیری ثبات و امنیت در عراق را نمی‌دهیم.
- بنا بر اعلام نورنیوز، سفیر آمریکا در بغداد امروز دوشنبه در گفت‌وگویی با خبرنگاران گفته واشنگتن به دنبال حضور نظامی دائم در عراق نیست، البته اگر گروه‌های تندرو بر سر کار بیایند در بسیاری از مسائل بازنگری می‌کنیم!
 
«متیو تولر» بدون اشاره به حمایت‌های پشت پرده آمریکا از گروه‌های تروریستی در عراق و نیز کارشکنی‌های آن‌ها در عملیات‌های ارتش و حشد شعبی مدعی شده: «طی ۵ سال گذشته ما با نیرو‌های عراقی دستاورد‌های بسیاری در جنگ با داعش کسب کرده‌ایم و اکنون در پایان راه این جنگ هستیم!»
 
تولر ادامه داده: «ما بسیار از شرکای عراقی خود می‌شنویم که شراکت با آمریکا باید ادامه داشته باشد، اما برخی تندرو‌ها وجود دارند که اقدام به شلیک موشک برای هدف قرار دادن حضور نظامی و دیپلماتیک می‌کنند که این گروه نماینده ملت عراق یا منافع آن‌ها نیستند!»
 
او تاکید کرده که اگر این گروه‌های تندرو در عراق بر سر کار بیایند آمریکا مجبور می‌شود در بسیاری از مسائل میان خود و عراق بلکه به صورت کلی میان ائتلاف بین‌المللی و عراق بازنگری کند!
 
این اظهارات که به نوعی شرط گذاشتن آمریکا برای خروج از عراق پس از سفر «مصطفی الکاظمی» به واشنگتن محسوب می‌شود، مداخله آشکار در امور داخلی عراق است که دولت این کشور حتما باید نسبت به آن واکنش نشان دهد.
 
معنی صریح سفیر تروریست‌های آمریکایی در بغداد این است که یا باید دولت مورد تایید ما سر کار باشد یا با ادامه حضور در عراق و ایجاد آشوب و بهره‌برداری ابزاری از تروریسم تکفیری اجازه شکل‌گیری ثبات و امنیت در عراق را نمی‌دهیم.
 
این در حالی است که مردم عراق هر گروهی را انتخاب کنند همه باید به آن احترام بگذارند و برای حل مشکلات این کشور به آن کمک کنند، نکته‌ای که ظاهرا در مرام تجاوزکارانه آمریکایی‌ها محلی از اِعراب ندارد.
البته طبیعتا مفهوم «گروه تندرو» نیز مانند مفهوم «تروریست» مشمول استاندارد‌های دو گانه آمریکایی‌ها است و هر جا بخواهند از آن به نفع خود استفاده می‌کنند، چنانچه الان جریان‌ها و گروه‌های سیاسی عراقی که بر اساس مصوبه قانونی پارلمان عراق خواستار خروج هر چه سریع‌تر نظامیان تروریست آمریکایی از خاک این کشور هستند، به زعم آن‌ها «تندرو» محسوب می‌شوند.
 
متیو تولر به عنوان سفیر آمریکا در بغداد وظیفه دارد با هماهنگی تروریست‌های سنتکام از هر ابزاری برای بسترسازی بقاء نیرو‌های نظامی آمریکا در عراق استفاده کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *