توضیحات عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد دو داروی کووید ۱۹
وی افزود: بسیاری از مردم با خواندن مطالبی در مورد تاثیر رمدسیویر در فضای مجازی، به دنبال تهیه این دارو هستند و از آنجایی که همیشه افرادی سود جو وجود دارند که از احساسات مردم سوء استفاده میکنند، ممکن است بیماران و اطرافیانشان داروهای تقلبی تهیه نمایند.
این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بیان کرد: داروی رمدیسویر در مراحل اولیهای که ویروس وارد بدن بیمار شده است میتواند تا حدی تاثیر گذار باشد، اما اثر بخشی آن صد در صد نیست.
عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص تاثیر داروی کورتن بر درمان کرونا توضیح داد: کروتن در مواردی که فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان بستری است، تاثیر گذار است و همانطور که در دستورالعملها نوشته شده است، در شرایط خاصی استفاده از این دارو توصیه میشود.
وی ضمن اشاره به اینکه استفاده از کورتون برای بیماران مبتلا به کرونا موجب تنفس بهتر آنها میشود، متذکر شد: این دارو نباید برای هر بیمار سر پایی تجویز شود.
محرز در خصوص عوارض کورتن ادامه داد: اگر این دارو بی دلیل و بدون تجویز پزشک مصرف شود، عوارضی برای بیمار به همراه دارد، اما استفاده از آن در افراد مبتلا به کرونا در مواردی واقعا کمک کننده است.