صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افتتاح دومین کارخانه تولید انسولین قلمی در ایران

۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵:۰۲
کد خبر: ۶۵۱۶۶۸
دومین کارخانه تولید کننده انسولین قلمی که نمایندگی تولید انسولین یک کارخانه اروپایی است امروز با حضور رییس سازمان غذا و دارو و ارتباط آنلاین وزیر بهداشت افتتاح شد.

محمدرضا شانه ساز امروز (دوشنبه) طی مراسمی به صورت آنلاین دومین کارخانه تولید انسولین قلمی کشور را افتتاح کرد.

وی در این مراسم بر افزایش تولید انسولین قلمی در کشور همزمان با تامین کافی انسولین تزریقی مورد نیاز بیماران دیابت در کشور تاکید کرد.

شانه ساز هفته گذشته در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران از افتتاح خط جدید تولید انسولین قلمی تحت لیسانس یک شرکت برند اروپایی در هفته جاری خبر داده بود.

اولین خط تولید انسولین قلمی اول تیر امسال با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری افتتاح شد.

محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو اول تیر امسال در مراسم افتتاح خط تولید قلم تزریقی انسولین کلارژین که با ارتباط ویدئویی سعید نمکی، وزیر بهداشت و سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهوری افتتاح شد، گفته بود: فرآورده دارویی که تولید آن در کشور آغاز شده است، انسولین کلارژن است محصولی ارزشمند که از حدود یک ماه پیش در ایران تولید و محصول آن وارد بازار شده بود و با استقبال بسیار خوب پزشکان و بیماران مواجه شده است.

وی گفت: انسولین بیشترین میزان ارزبری را در بین تمام دارو‌های وارداتی به کشور دارد. تولید این دارو که یک محصول بایوتکنولوژی است حدود ۲۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه دارد و یک افتخار برای نظام سلامت و صنعت دارویی کشور است.

رییس سازمان غذا و دارو افزود: فرآورده‌های دارویی زیادی اخیرا در صنعت دارویی کشور تولید شده و منتظر برگزاری مراسم رونمایی و افتتاح رسمی هستند و شرکت‌های تولیدی زیادی پشت نوبت برگزاری این نوع مراسم هستند، دو طی هفته‌های آینده مراسم متعددی از رونمایی‌های دارویی را در کشور خواهیم داشت.

شانه ساز ادامه داد: ظرفیت بزرگی برای تولید دارو‌های وارداتی در کشور وجود دارد و شرکت‌های دارویی می‌توانند با تولید این دارو‌ها حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد خرید دارو را به خودشان اختصاص دهند. در این مسیر شرکت‌های دانش بنیان نقش مهمی ایفا می‌کنند و انتظار داریم این شرکت‌ها در تولید حدود ۴۰۰ میلیارد تومان فرآورده دارویی جدید مشارکت کنند.

رییس سازمان غذا و دارو افزود: از این پس نیاز‌های دارویی کشور را به صورت مقطعی اعلام نمی‌کنیم بلکه فهرست محصولاتی که اکنون به صورت وارداتی در کشور وجود دارند و نیاز به تولید آن‌ها در کشور وجود دارد در سایت سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرد. این نیاز فقط در حوزه دارو نیست و در حوزه تجهیزات پزشکی و فرآورده‌های غذایی هم خواهد بود. امیدواریم با تولید این محصولات و کمک سازمان غذا و دارو برای صدور مجوز تولید این محصولات استراتژیک زمینه صادرات آن‌ها در سطح منطقه نیز فراهم شود.

وی گفت: وزیر بهداشت از زمان شروع فعالیت خود در وزارت بهداشت اصرار داشت که محصولاتی که ارزبری بالایی دارند در داخل کشور تولید شود و با وسواس این موضوع را دنبال می‌کند و از سازمان غذا و دارو مطالبه دارد. بیشترین محصولاتی که ارزبری بالایی دارند انسولین و محصولات و مشتقات پلاسما و فرآورده‌های بایوتکنولوژیک است. قلم انسولین هم یکی از آنهاست و امیدواریم بتوانیم با ادامه این مسیر سهم خود را در مسیر جهش تولید ادا کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *