صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه ترشی لوبیا سبز

۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۱۱۷۲
ترشی لوبیا سبز یکی از پرطرفدارترین ترشی هاست که به روش‌های گوناگون تهیه می‌شود.

- ایرنا نوشت: کمتر چیزی هست که نشود با آن ترشی درست کرد؛ یکی از این‌ها لوبیا سبز است که شاید در نگاه اول ترشی جذابی به نظر نرسد، اما کافی است امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

لوبیا سبز پاک شده: نیم کیلو
فلفل قرمز تند: ۱-۲ عدد
سیر: ۱ حبه تپل
تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه درسته: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱- ۲ قاشق چای خوری
سرکه: ۱ پیمانه
اب: ۱ پیمانه
شوید: ۱ شاخه کوچیک
لیموترش تازه: یک پر یا نصف ۱ عدد لیمو ترش ریز

طرز تهیه:

۱. لوبیا‌های تازه و آبدار را انتخاب کنید، بشویید و بگذارید آب آن برود.

۲. آب و سرکه و نمک و تخم گشنیز و فلفل سیاه و قرمز را داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد. یکی دوجوش که زد زیر حرارت را خاموش کنید.

۳. ته شیشه مورد نظر سیر پرک شده را بریزید و ۱ شاخه شوید کوچیک بگذارید.

۴. لوبیا‌ها را دسته کنید و داخل شیشه بگذارید و مخلوط آب و سرکه را داغ بریزید روی لوبیاها.

۵. روی شیشه لیمو را بزارید، در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *