اعلام شرایط ادای نذورات دامی به صورت اینترنتی
مدیرکل دفتر بهداشت و بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور گفت: مردم در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، برای ادای نذورات، دام زنده را به صورت اینترنتی خریداری کنند.
وی با اشاره به محدودیتهای اعمال شده در عرضه دام زنده گفت: در تهران ۳ مرکز برای عرضه حضوری دام تعیین شده و در استانها نیز با اعمال محدودیت مراکز مشخص شده است.
مدیرکل دفتر بهداشت و بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه اگر مردم تمایل به حضور در مراکز عرضه دام دارند باید دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند ادامه داد: زندن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و همراه داشتن وسایل شخصی از جمله این دستور العملها است.
اکبرشاهی با اشاره به اینکه ممکن است پشم و یا پوست دام به ویروس آلوده باشد، گفت: با توجه به این موضوع مردم به منظور جلوگیری از بیمار شدن از برقرار کردن تماس فیزیکی با دام و دست زدن به آن خودداری کنند.
وی افزود: در مراکز عرضه دام، دامپزشکان بایدبه لحاظ بیماریهای انگلی و دیگر مشکلات، تایید اولیه سلامت دام را صادر کنند که البته این تایید به معنای سلامت آن گوشت و کشتاری که انجام میشود نیست و این بخش باید در کشتارگاهها و با نظارت دامپزشکان انجام شود.
مدیرکل دفتر بهداشت و بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی با تاکیدبر رعایت دستورالعملهای ارائه شده در خصوص کرونا و تایید سلامت دام توسط دامپزشکان افزود: دام باید از مناطق مشخص و تایید شده تامین و تاییدیه اولیه سلامت دام اعلام شود، همچنین معاینه و واکسنهای دام نیز انجام شده باشد.
وی با بیان اینکه برای خرید اینترنتی از سایتهای متعلق به شهرداری استفاده شود گفت: گروههای سیار سازمان دامپزشکی در خصوص خرید دام و ناظران سازمان در کشتارگاهها قبل، حین و بعد از کشتار را نظارت میکنند.
اکبرشاهی با تاکید بر ضرورت ماندن ۲۴ ساعت گوشت دام پس از ذبح برای جلوگیری از انتقال بیماری کریمه کنگو افزود: مساجد نیز برای ذبح دام، با ادارات شهرستانها هماهنگی لازم را انجام دهند تا بتوانند گوشت سالم را دریافت کنند.
انتهای پیام /
اکبرشاهی با اشاره به اینکه ممکن است پشم و یا پوست دام به ویروس آلوده باشد، گفت: با توجه به این موضوع مردم به منظور جلوگیری از بیمار شدن از برقرار کردن تماس فیزیکی با دام و دست زدن به آن خودداری کنند.
وی افزود: در مراکز عرضه دام، دامپزشکان بایدبه لحاظ بیماریهای انگلی و دیگر مشکلات، تایید اولیه سلامت دام را صادر کنند که البته این تایید به معنای سلامت آن گوشت و کشتاری که انجام میشود نیست و این بخش باید در کشتارگاهها و با نظارت دامپزشکان انجام شود.
مدیرکل دفتر بهداشت و بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی با تاکیدبر رعایت دستورالعملهای ارائه شده در خصوص کرونا و تایید سلامت دام توسط دامپزشکان افزود: دام باید از مناطق مشخص و تایید شده تامین و تاییدیه اولیه سلامت دام اعلام شود، همچنین معاینه و واکسنهای دام نیز انجام شده باشد.
وی با بیان اینکه برای خرید اینترنتی از سایتهای متعلق به شهرداری استفاده شود گفت: گروههای سیار سازمان دامپزشکی در خصوص خرید دام و ناظران سازمان در کشتارگاهها قبل، حین و بعد از کشتار را نظارت میکنند.
اکبرشاهی با تاکید بر ضرورت ماندن ۲۴ ساعت گوشت دام پس از ذبح برای جلوگیری از انتقال بیماری کریمه کنگو افزود: مساجد نیز برای ذبح دام، با ادارات شهرستانها هماهنگی لازم را انجام دهند تا بتوانند گوشت سالم را دریافت کنند.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *