ارائه دو هزار مورد مشاوره از سوی قرارگاه معاضدت و مشاوره حقوقی و قضایی استان کرمان
وی بر تشکیل گروه جهادی حقوقی تاکید کرد و گفت: در مسیر حرکت بر مبنای آموزههای مکتب حاج قاسم سلیمانی و با استفاده از ظرفیتهای قضات بسیجی، مصلحین، شوراهای حل اختلاف، وکلا و کارشناسان میتوان روند رسیدگی و حل بسیاری از پروندهها را تسریع کرد.
نماینده عالی دستگاه قضایی در استان کرمان از اجرای طرح راه اندازی قرارگاه معاضدت و مشاوره حقوقی و قضایی تقدیر کرد و گفت: انتظار میرود که موضوع مشاوره آنلاین و اجرای طرح هر مسجد یک حقوقدان به صورت مجازی با جدیت دنبال شود.
موحد خاطرنشان کرد: انجام کارهای جهادی در حوزههای مختلف از اقتضائات مکتب حاج قاسم سلیمانی است و برای فعالیت در مسیر این شهید گرانقدر باید بر مبنای اقتضائات این مکتب حرکت کرد.
رییس هیات اندیشه ورز بسیج حقوقدانان استان کرمان خاطرنشان کرد: لازم است که از ظرفیت قرارگاه معاضدت و مشاوره حقوقی و قضایی بهره گیری بیشتری برای ارائه مشاوره حقوقی به افراد نیازمند، خانوادههای ایثارگر و اقشار مختلف بسیج استفاده شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه موضوع مهریه یکی از معضلات اجتماعی، اقتصادی و قضایی کشور است، تاکید کرد: اگر نظام حقوقی کشور از این تعهدات غیرمنطقی و معقول در زمان عقد را سامان بخشی کند، کار بزرگی است زیرامهریهها بدون مبنای عقلی و براساس هیجان فوری، چشم و هم چشمی و مهریههای سنگین را تقبل میکنند و باید توجه شود تعهدی است که در زمان متارکه و یا استمرار زوجیت باید عمل شو د و زوج باید تعهدی را متقبل شود که مکان پرداخت آن را داشته باشد.
رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: اگر نظام حقوقی کشور به ویژه از سوی نمایندگان مجلس در نقش قانونگذاربه موضوع سامان بخشی نحوه تعیین مهریه ورود کرده و این اقدام انجام شود، کار بسیار بزرگ و ارزشمندی است.
موحد با تاکید بر این مطلب که تعیین سکه برای مهریه موضوعیت خاصی ندارد و تنها براساس دیدگاه عمومی به آن مورد استفاده قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: در حوزه مهریه لازم است که مقرراتی را وضع کنیم وقتی اعسار پذیرفته شد، فرد برای پرداخت آن به صورت اقساط نیازی به مراجعات متعدد به دادگاه نداشته باشد و تقسیط مهربه بر اساس شاخصهای تعریف شده انجام شود.
وی بر متعادل سازی میزان مهریه و سد کردن فرار از پرداخت دین و تعدیل اقساط برای حل مشکلات موجود در پروندههای خانواده تاکید کرد و گفت: در این رابطه خلاءهای قانونی نیز باید از سوی مراجع مربوطه بررسی و رفع شود.
رئیس بسیج حقوقدانان سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به طرح ایده راه اندازی قرارگاه معاضدت و مشاوره حقوقی و قضایی از اردیبشهت ماه سال جاری، گفت: درمدت فعالیت این قرارگاه دو هزار مشاوره تخصصی به افراد ارائه شده است.
امین مهدی پور در نشست هیات اندیشه ورز سازمان بسیج حقوقدانان سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به این مطلب که قرارگاه معاضدت و مشاوره حقوقی و قضایی طی هفته قوه قضائیه در استان کرمان راه اندازی شده و به صورت میانگین روزانه به ۶۰ نفر مشاوره ارائه شده است، افزود: پس از هفته قوه قضائیه قرارگاه معاضدت و مشاوره حقوقی و قضایی در محل دفتر بسیج حقوقدانان راه اندازی شده و به صورت میانگین روزانه بین ۳۰ تا ۴۰ نفر مورد مشاوره قرار گرفته اند و در این رابطه باید از قضات، اعضای کانون وکلای استان و اعضای کانون وکلای قوه قضائیه در استان کرمان تقدیر کرد.
وی با اشاره به این مطلب که نقاط قوت و ضعف طرح قرارگاه معاضدت و مشاوره حقوقی و قضایی شناسایی شده است، تاکیدکرد: در شرایط کنونی، مشاوره آنلاین یکی از مهمترین مسائلی است که از سوی سازمان بسیج حقوقدانان سپاه ثارالله به صورت جدی دنبال میشود.
رئیس بسیج حقوقدانان سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه در زمینه قرارگاه معاضدت و مشاوره پیشرفتهای بسیار خوبی داشته ایم، تاکید کرد: با ورود قضات به اجرای این طرح، مشاوره و راهنمایی همراه با احترام محقق شده است که جای تقدیر دارد.