صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

علت اجرا نشدن طرح تامین مسکن کارگران

۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴:۰۵
کد خبر: ۶۵۰۵۴۵
رییس فراکسیون کارگری مجلس گفت: علت اجرا نشدن طرح تامین مسکن برای اقشار کم درآمد و کارگران جامعه تحمیل کردن بار مالی این طرح از طرف دولت به کارفرمایان است.

- خانه ملت نوشت: علی بابایی کارنامی در مورد انتشار خبری مبنی براینکه کارفرمایان نسبت به اجرای قانون برای تامین مسکن کارگران بی‌تفاوت هستند، گفت: ما بعد از برگزاری نشستی که با وزیر راه و شهرسازی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که دولت برنامه‌ای برای تامین مسکن اقشار کم درآمد جامعه به ویژه کارگران ندارد.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک اختلاف نظری وجود دارد پیرامون اینکه دولت‌های مختلف می‌خواهند بار مالی ناشی از تامین مسکن کارگران را بر دوش کارفرمایان بگذارند که این امر امکانپذیر نیست.

وی تصریح کرد: کارفرمایان از کدام محل می‌توانند منابع لازم برای تامین مسکن کارگران را فراهم کنند؟ آن هم در شرایطی که تحقق این امر با قیمت تمام شده مسکنی که در بنگاه اقتصادی تولید می‌شود، امکانپذیر نیست، ضمن اینکه در تمام دنیا روال این گونه است که دولت‌ها به کارفرمایان سوبسید می‌دهند و آن‌ها با تلفیق آن با منابعی که در اختیار دارند به رفع نیاز کارگران در این بخش می‌پردازند و این یک ابزار تشویقی نیز خواهد شد.

بابایی کارنامی خاطرنشان کرد: به تازگی ما تفاهمنامه‌ای را با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضا کردیم که در پی آن ۲۵۰ هزار مسکن از مسکن ملی به کارگران اختصاص داده شود و اعتبارات این بخش نیز از منابعی که دولت در قالب یارانه بر مبنای ماده ۱۵۹ قانون کار که در این زمینه تکلیفی را برای کارفرمایان تعیین کرده است، تامین شود، چرا که دولت در این زمینه می‌تواند با تلفیق یارانه مستقیم شرایط لازم برای تحقق این امر را ایجاد کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: اغلب کارفرمایان پیوسته با مشکلات جدی اقتصادی مواجه می‌شوند به همین دلیل قانون در این زمینه تعاونی‌های مسکن را پیش‌بینی کرده است تا در کنار بنگاه‌ها شکل بگیرند و منابع این بخش نیز بخشی توسط دولت و بخشی کارفرمایان و بخشی را آورده افرادی که به منظور مشارکت به این حوزه ورود پیدا می‌کنند، تامین شود در نتیجه این امر با ایجاد این پروتکل سه‌جانبه یا از طریق تعاونی‌ها یا بخش خصوصی یا اعمال سیاست‌های دولت برای مسکن دار کردن مردم محقق شود.

رییس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: آنچه مسلم است تامین مسکن کارگران نیازمند انجام کار کارشناسی متقنی است که بر اساس نظر هم دولت، هم تشکل‌های کارفرمایی و هم تشکل‌های کارگری صورت بگیرد و با ایجاد این سه جانبه‌گرایی در فضای کسب و کار تصمیماتی جهت تامین رفاه کارگران به ویژه در رابطه با مسکن آن‌ها اتخاذ شود.


برچسب ها: مسکن کارگران

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *