طرز تهیه «ماشله» غذای محلی و خوشمزه ایرانی
- ایرنا نوشت: اگر هوس یک غذای محلی کردهاید، ماشله بهترین گزینه است؛ پس دست به کار شوید و یک وعده امروزتان را به غذای محلی ایرانی اختصاص دهید.
مواد لازم:
برنج نیم دانه یا شکسته: ۱ پیمانه
سیرخرد شده: ۵ حبه بزرگ
پیاز خرد شده: ۱ عدد
ماش: ۳ پیمانه
روغن: به مقدار کافی
نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا ماش را بشویید و یکی دو ساعت در آب خیس کنید. سپس ماش را با دو برابر آب داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
۲. بعد از به جوش آمدن ماشها، حرارت را کم کنید و در ظرف را ببیندید و بگذارید تا ماشها کاملا بپزد.
۳. بعد از یک ساعت و نیم، پخت کامل ماشها، اگر دوست داشتید میتوانید پوستههای روی آنرا از داخل قابلمه خارج کنید تا ماشله یکدستتر شود.
۴. برنج را هم بشویید و بعد از پخته شدن ماش، آن را اضافه کنید و بگذارید برنج هم آنقدر بپزد تا از هم وا برود.
۵. بعد از شفته شدن برنج مدام آن را هم بزنید تا ماش و برنج کاملا یکدست و غلیظ شوند.
۶. پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. کمی به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و داخل شله آماده شده بریزید. بعد از کمی مخلوط کردن پیاز داغ و سیر داغ داخل شله، حرارت را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر بکشید.