صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«جهان با من برقص» فیلمی که قربانی کرونا شد/تجربه متفاوت و شیرین «سروش صحت»

۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۰۱۳۴
«جهان با من برقص» به کارگردانی سروش صحت هرچند به دلیل شیوع بیماری کرونا به نوعی قربانی این بیماری در گیشه شد اما همچنان در نزد مخاطبان سینما به عنوان یکی از بهترین آثار سینما طی دو سال گذشته محسوب می شود.

- فیلم سینمایی «جهان با من برقص» از جمله نخستین آثاری بود که سال گذشته اکران شد و به دلیل شیوع بیماری کرونا سریعا از پرده سینما پایین کشیده شد، این فیلم پس از آن در سینماماشین شانس خود را امتحان کرد تا در نهایت راهی شبکه نمایش خانگی شود. 

«جهان با من برقص» به کارگردانی سروش صحت هرچند به دلیل شیوع بیماری کرونا به نوعی قربانی این بیماری در گیشه شد اما همچنان در نزد مخاطبان سینما به عنوان یکی از بهترین آثار سینما طی دو سال گذشته محسوب می شود. اثری که بدون شلوغ کاری به طرح مسئله خود می پردازد. 

نخستین تجربه کارگردانی صحت اثری روان، بدون ترفند‌های ویژه سینمایی و در اثری بر قالب روایت است، روایتی که توسط یکی از شخصیت‌ها پیش رفته و مخاطب را در فضایی ملموس با مسئله‌ای به نام مرگ و دغدغه‌های آن نزدیک می‌کند.

یکی از جمله موفقیت‌های صحت علاوه بر فیلمنامه بسیار قوی آن، فضاسازی در فرم و کارگردانی است، انتخاب بازیگران به خوبی شکل گرفته و با وجود حضور چهره‌های پرفروشی همچون جواد عزتی و پژمان جمشیدی هیچ تلاشی بر زیر ذره بین بردن این بازیگران برای جلو بردن داستان نشده است.

بازیگران «جهان با من برقص» تلاش زیادی نمی‌کنند، به این معنا که نقش‌ها را بسیار واقع گریانه و گا‌ها ضد نقش بازی می‌کنند، رابطه بین کاراکتر‌ها به خوبی به وجود آمده است، رابطه‌ای که در ابتدا از فیلمنامه بر آمده و بعد از در کارگردانی لحاظ شده و توسط بازیگران به خوبی رعایت شده است.

در کل «جهان با من برقص» دایه دار هیچ سینمایی نیست، می‌خواهد داستانش را تعریف کند، داستانی درباره مرگ، اما در قالبی رنگی، شیرین، قالبی که ترس و التهاب این واقعه را خنثی کرده و مخاطب را تا انتها با خود پیش می‌برد.

این فیلم سینمایی برای نخستین بار در سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر اکران شد و در همان زمان توانست با نقد مثبت و تمجید بسیاری از اهالی رسانه و خبرنگاران روبرو شود، علاوه بر آن «جهان با من برقص» در اختتامیه هم مورد نظر داوران قرار گرفت.

«جهان با من برقص» در اختتامیه سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر توانست دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد را برای «علی مصفا» به همراه داشته باشد، همچنین این فیلم تندیس سیمرغ سیمین بهترین کارگردانی را برای سروش صحت به همراه آورد.

در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: دوستان جهانگیر برای آخرین تولد او دورهم جمع شده‌اند. این موقعیت موجب می‌شود آن‌ها درباره زندگی و خودشان فکر کنند. «جهان» به زودی می‌میرد و رفقایش برای آخرین جشن تولدش دور هم جمع می‌شوند.

دوستان یکی یکی از راه می‌رسند، اما کسی کاری به جهان ندارد و هر کدام چنان مشغول مسائل خودشان هستند که انگار مرگی انتظار دوستشان را نمی‌کشد و جهان تنهایی‌هایش را با گاوش قسمت می‌کند، گاوی که همچون گاو مش حسن در فیلم مهرجویی شمایل سینمایی ماندگاری می‌یابد.

جواد عزتی، علی مصفا، پژمان جمشیدی، هانیه توسلی، سیاوش چراغی پور، کاظم سیاحی، مهراب قاسم خانی، رامین صدیقی، بهار کاتوزی، پاوان افسر، شیوا بلوچی، مهیار پوربابایی از جمله بازیگرانی هستند که در اولین فیلم سروش صحت به ایفای نقش پرداخته اند.

«جهان با من برقص» نخستین تجربه سروش صحت در کارگردانی سینما است، وی که بیشتر به کارگردانی آثار تلویزیونی و همچنین بازیگری شهرت دارد نشان داد که می‌تواند در عرصه سینما به یکی کارگردانان صاحب سبک تبدیل شود.

صحت تاکنون در بیش از ۴۰ اثر سینمایی و تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته و در عرصه کارگردانی تلویزیون نیز آثاری همچون «ساختمان پزشکان»، «چارخونه»، «لیسانسه‌ها»، «پژمان»، «شمعدونی» و «بازی» را در کارنامه خود می‌بیند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *