صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دستور رییس جمهور به وزیر ارتباطات برای ارائه پهنای باند و تقویت امکانات ارتباطاتی در محرم

۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰:۵۸
کد خبر: ۶۴۹۰۹۱
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رییس جمهور با بیان اینکه فضای مجازی و صدا و سیما در ایام  محرم وظیفه مهمی برعهده دارند، گفت: به وزیر ارتباطات تاکید می‌کنم در مسئله پهنای باند و امکان ارتباطی در سراسر کشور به بهترین وجه در اختیار مردم قرار بگیرد.

- حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی امروز در جلسه ستاد ملی کرونا اظهارداشت: پزشکان همواره فعالیت خود را به عنوان کار تلقی نمی‌کردند بلکه به عنوان یک وظیفه عاشقانه برای سلامت مردم تلقی می‌کردند که امسال فعالیت آن‌ها ویژگی خاص خود را دارد، هم اکنون شش ماه است که با ویروس کرونا مقابله کرده و وارد ماه هفتم شده‌ایم و در این مقاومت مدافعان سلامت کار بسیار بزرگی را انجام داده‌اند.


وی بیان کرد: کار همه اعضای کادر درمانی که در یک زنجیره به هم پیوسته تلاش می‌کنند که هرگوشه اش از اهمیت خاصی برخوردار است و از همه زحمات این عزیزان تجلیل می‌کنیم حتی اساتید و افرادی که می‌توانستند به محیط بیمارستانی نیایند، اما آمدند و تلاش کردند.


رییس جمهورافزود: همچنین تشکر می‌کنیم از تمام پزشکانی که رشته تخصصی‌شان اپیدمی و عفونی و یا عفونی نبوده، اما در شش ماهه اخیر پای کار آ‌مده‌اند و یاری رساندند سپاسگذاریم روز پزشک را به همه آن‌ها تبریک می‌گوییم.


حجت‌الاسلام روحانی تصریح کرد: از خانواده همه عزیزانی که در کادر بهداشت ودرمان کشور به خاطر مبارزه با بیماری کرونا به شهادت رسیدند تشکر می‌کنیم و برای آن‌ها آرزوی توفیق می‌کنیم.


وی یادآور شد: امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به عنوان نمونه از سه خانواده پزشکانی که جان خود را در این راه فدا کرده و به شهادت رسیده بودند، تقدیر شد البته تشکر ما نسبت به همه خانواده‌های عزیز کادر درمانی است و در مقابل این عزیزان تواضع می‌کنیم.


رییس جمهورگفت: خانواده‌های کادر بهداشت و درمان در زمان جنگ تحمیلی نیز صبر و مقاومت کردند همچنان که در طول این شش ماه نیز شاهد فداکاری و صبوری این عزیزان هستیم. حالا ممکن است خمپاره دشمن نزدیک ما نباشد، اما درعین حا ل وقتی در جایی بیماران مبتلا به کرونای فراوانی بستری شده اند، آنجا را می‌توان به یک مرز بسیار خطرناک شبیه آن خطر‌هایی که در میدان جنگ شاهد آن بودیم تشبیه کرد.


حجت‌الاسلام روحانی خاطر نشان کرد: از مبارزه کادر درمانی با کرونا در موج دوم بیشتر تشکر می‌کنم چرا که در موج اول با این بیماری آشنا نبودیم و نمی‌دانستیم چه خطراتی دارد یا چه نوع دارو ودرمانی می‌تواند برای آن مفید باشد و روز‌های سختی را در اوایل اسفند تا اواخر فروردین گذراندیم.


وی گفت:اما در موج دوم کرونا که همه تیر و مرداد را در بر گرفت با موج اول متفاوت بود، مبارزه با این بیماری در موج دوم سخت‌تر و سنگین‌تر بود چرا که این ویروس مهاجم‌تر شده بود و جوانان ۳۰ تا ۴۰ سال نیز در میان افراد فوت شده قرار گرفتند که تعداد آن‌ها در موج اول کمتر بود و معلوم بود که شرایط قدری متفاوت شده است.


رییس جمهور تاکید کرد: در موج دوم کرونا استان‌های بیشتری درگیر این بیماری شدند وقتی استان‌های کمی درگیر بیماری می‌شوند مبارزه با آن راحت‌تر است.


حجت‌الاسلام روحانی گفت: واقعا باید از کادر درمان و مدیران و همه مسئولان و استانداران و دانشگاه‌های علوم پزشکی و همه عزیزانی که برای مبارزه با بیماری کرونا تلاش کردند تشکر کرد.


وی افزود: اگر امروز با یک لبخند و نفس راحتی کار می‌کنیم و شاهدیم نمودارابتلا به کرونا در برخی از استان‌ها صاف شده و شرایط برای ما آرامش بخش‌تر شده است، کار بزرگی انجام شده است امیدواریم مدافعان سلامت با همین روحیه چند ماه اخیر تا زمان شکست کامل این بیماری تلاش کنند.


رییس جمهور با اشاره به برگزاری آزمون‌های سراسری اخیر در کشور یادآور شد: تصمیم گیری و برگزاری این آزمون بزرگ در شرایط کنونی کشور که با بیماری کرونا دست به گریبان هستیم، واقعا مشکل بود، برخی می‌گفتند اصلا این آزمون برگزار نشود و برای یکسال عقب بیافتد، اما به تاخیر انداختن این آزمون با در نظر گرفتن زمان و زحماتی که جوانان برای این آزمون سپری کرده بودند، کار سختی بود.


حجت‌الاسلام روحانی گفت: از طرف دیگر این را هم باید در نظر بگیریم که وقتی کسب و کار‌ها بازگشایی شده، سفر‌ها انجام می‌شود، حمل و نقل عمومی در حال انجام است چرا نباید آزمون برگزار نشود.


وی افزود: البته این هم مهم است که به یکباره یک جمعیت عظیمی را در یک مکان سرپوشیده جمع کنیم تا آزمون دهند و اگر مراقبت لازم صورت نگیرد، کاملا نگرانی‌ها درست است و این نگرانی زمانی مرتفع می‌شود که مراقبت‌های لازم صورت گیرد.


رییس جمهور اظهار کرد: اگر امروز در واپسین روز برگزاری آزمون سراسری هستیم برای این است که زحمات زیادی، وزارتخانه‌های بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، علوم و فناوری تحقیقات و نظارّ، مردم و شرکت کنندگان در آزمون متقبل شده اند در این جلسه گفته شد فضایی که برای امتحان گذاشته شده بود نسبت به سال‌های گذشته از نظر مساحت دو و نیم برابر افزایش یافته بود.

حجت‌الاسلام روحانی گفت: اینکه هفت هزار و ۳۰۰ نفر ناظربهداشتی در این آزمون نظارت داشته اند کارعظیم و بزرگی بود و من از همه دست اندرکاران تشکر می‌کنم. اگر فردی مبتلا به کرونا بود از او جدا آزمون گرفته شد و اگر کسی بستری بود هم امکان انجام آزمون برایش مهیا شد فکر نمی‌کنم هیچ کشوری چنین دلسوزانه چنین کار‌های را انجام داده باشد.

ی خطاب به مردم گفت: مردم باید توجه داشته باشند علی رغم اینکه ابعادی از این بیماری برای ما روشن شده است هنوز میتوان گفت ابعاد زیادی از آن برای ما ناشناخته است در طول این شش ماه آن همه دارو، تحقیق و مقاله در کشور‌های مختلف به دست آمد، اما باز شاهد اظهار نظر‌های ضد و نقیض درباره این بیماری مهلک هستیم.

ییس جمهور افزود: به خاطر اینکه این ویروس یک ویروس جدید بوده است در برخی امور مربوط به آن هنوز با گذشت شش ماه هیچ اتفاق نظری بین کادر بهداشت و درمان کشور‌های مختلف و جود ندارد؛ روز‌های اولیه روی استفاده از دستکش تاکید بسیاری می‌شد، اما پس از آن روی شستن دست‌ها تاکید می‌کردند؛ لذا هر چه جلوتر می‌رویم بخش تاریک این بیماری همچنان گسترده است.


حجت‌الاسلام روحانی تاکید کرد: کشور‌های مختلف برای ساخت واکسن این بیماری تلاش زیادی انجام می‌دهند برخی از این کشور‌ها اعلام کرده‌اند به واکسن این بیماری دست یافته‌اند، اما برخی می‌گویند در فاز‌های اول و دوم آن هستیم و این معروف شده که ۱۸۰ مرکز به تولید واکسن کرونا مشغول هستند.


وی یادآور شد: هنوز با اطمینان درباره هیچ واکسنی نمی‌توان سخن گفت و هنوز به آن نقطه نرسیده ایم که سازمان جهانی بهداشت و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اطمینان به ما بگوید این کشور، این واکسنی که ساخته است هم موثر است و هم بی خطر و تا چند مدت تاثیرگذار است.

 

 

رییس جمهور بیان داشت: سازمان جهانی بهداشت اخیرا اعلام کرد با مهار این ویروس دو سال فاصله داریم که موضوع عجیبی است چرا که ما شش ماه است در حال مبارزه با این بیماری هستیم معلوم است پیچیدگی‌ها درباره این بیماری زیاد است و البته در کشور ما نیز همه برای شکست این بیماری درحال تلاش هستند.

حجت‌الاسلام روحانی گفت: امیدواریم به واکسن وداروی موثر بیماری کرونا در کشور دست یابیم، اما به امید اینکه یک یا سه ماه دیگر این بیماری رخت بر می‌بندد، نباید باشیم. راه حل این است که خود را به سبک زندگی جدید عادت دهیم.

وی افزود: رعایت فاصله گذاری در شکست بیماری کرونا بسیار مهم است و مختص ماه محرم به تنهایی نیست بلکه در همه فعالیت‌ها و زمان‌ها باید مدنظر قرار گیرد در جمع خانوادگی، در سفر‌ها ود رمناسبت‌های مختلف این مهم را باید مدنظر داشته باشیم.

رییس جمهور خاطر نشان کرد: در یکی از کشور‌های اروپایی عامل بزرگ شیوع مجدد کرونا، رفت و آمد‌های دوستانه و خانوادگی بوده است. پس معلوم است هنوز نباید به سبک زندگی قبلی بازگردیم و خانه خلوت‌تر و ملاقات با اقوام و دوستان باید با فاصله بیشتر انجام گیرد. دست دادن و مصافحه نباشد و دستورالعمل‌های بهداشتی به طور کامل رعایت شود.

حجت‌الاسلام روحانی افزود: مسئولان اداری نیز باید به ادارت نظارت کافی داشته باشند و همواره مراعات دستور العمل‌های بهداشتی را مدنظر داشته باشند و البته اصناف نیز باید به این موضوع اهمیت دهند.

وی خاطر نشان کرد: اگر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را فراموش کنیم دوباره با یک موج شدید ابتلا به کرونا مواجه خواهیم شد لذا ما هستیم که موج سوم کرونا را یا درست می‌کنیم و یا مهار می‌کنیم.

رییس جمهور اظهار داشت: دولت الکترونیک و سلامت الکترونیک دو امر بسیار مهم برای ما هستند در دولت الکترونیک مردم ما ازخانه خارج نمی‌شوند به بانک‌ها و ادارات مختلف برای انجام امور مختلف مراجعه نمی‌کنند و از منزل با تلفن همراه مشکل خود راحل می‌کنند.

حجت‌الاسلام روحانی افزود: باز هم تاکید می‌کنم اگر در اداره‌ای کاری را بتوان از طریق فضای سایبری انجام داد و طوری برخورد کنند که مراجعان به آن اداره رجوع کنند حتما باید برای این افراد تنبیهاتی در نظر گرفته شود مانند سه و شش ماه انفصال از خدمت، در بخش سلامت نیز همینطور باید باشد.

وی گفت: پرونده سلامت الکترونیک پیشرفت‌های خوبی داشته است از وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباطات وفناوری زیرساخت خواهش می‌کنم در این باره اقدامات لا زم را مدنظر داشته باشند تا نسخه الکترونیکی پیچیده شود و مردم جز در موارد ضروری به مراکز درمانی مراجعه نکنند من می‌دانم این کار سخت است و برخی بخش‌ها زیر بار نمی‌روند و برخی از ادارات نیاز به حضور مراجعان دارند نعوذ بالله برای انجام برخی امور غیر قانونی، اما باید با چنین رفتار‌هایی برخورد کنیم که زمانش همین حالا است.

رییس جمهور تصریح کرد: بیایید همه را وادار کنیم تا جایی که امکان دارد کار‌ها به صورت الکترونیک صورت گیرد و از حضور مردم به ادارات جلوگیری شود.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به برگزاری مراسم عزای حسینی عنوان کرد: برگزاری این مراسم برای ما مهم است و ایران می‌تواند در این زمینه الگوی دیگر کشور‌ها باشد و یک آزمون بزرگی برای ما است که چگونه عزاداری سالار شهیدان را انجام می‌دهیم و به فرهنگ عاشورا احترام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه گرامیداشت روزعاشورا که احیای دین ما به واسطه آن است، گفت: باید همه دستورالعمل‌های بهداشتی را در این ایام مراعات کنیم برای ما بسیار مهم است که ماه محرم پرشوری را بگذارنیم و بعد از عاشورا وقتی دو هفته می‌گذرد نمودار‌های ابتلا به کرونا با رشد همراه نباشد و آنگاه است که برای ما افتخار دارد.

رییس جمهوربیان داشت: به وزیر ارتباطات تاکید می‌کنم در مسئله پهنای باند و امکان ارتباطی در سراسر کشور به بهترین وجه در اختیار مردم قرار بگیرد. امکانات فضای مجازی باید به بهترین وجه در اختیار مردم قرار بگیرد.

حجت‌الاسلام روحانی بیان داشت: در این ایام همه مسئولان باید به موقع سر کار خود حاضر باشند و مسئولیت‌های خود را به خوبی انجام دهند و از نظر امکانات ارتباطی همه شرایط را به بهترین وجه مهیا کنیم و سخنرانی‌ها و عزاداری‌ها پخش شود و فضای ایام محرم در همه منازل قابل احصا باشد.

وی گفت: فضای مجازی و صدا و سیما در ایام  محرم وظیفه مهمی برعهده دارند و حال و هوای این ایام را وارد خانه‌های مردم می‌کنند.

انتهای پیام//


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *