صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه خوراکی برای گیاهخواران

۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۴۸۶۲۹
یکی از غذا‌های مقوی و خوشمزه که مطابق ذائقه گیاهخواران می‌توان تهیه کرد خوراک لوبیا سبز است که بسیار سالم و برای بدن مفید است.

- همشهری آنلاین نوشت: خوراک لوبیا سبز یکی از غذا‌های مقوی و خوشمزه است که هم می‌توان آن را مطابق رژیم غذایی گیاهخواران تهیه کرد و همچنین می‌توان آن را با گوشت گوسفند و مرغ نیز پخت. خوراک لوبیا سبز با توجه به خواص بی‌شمار لوبیا سبز بسیار سالم و برای بدن مفید است. ویتامین‌ها و مواد مغذی که در لوبیا سبز وجود دارد موجب سلامت پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از عفونت در بدن می‌شود. در ادامه شما را با طرز تهیه خوراک لوبیا سبز آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا سبز (برای ۴ نفر)

  • لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (از مرغ هم می‌توان استفاده کرد)
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • سیر: ۳ حبه
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری (طرز تهیه رب خانگی | فوت کوزه‌گری درست‌کردن رب گوجه‌فرنگی در خانه)
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • آبلیمو تازه به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه خوراک لوبیا سبز

مرحله اول

برای تهیه خوراک لوبیا سبز، پیاز و سیر‌ها را پوست بگیرید و بشویید و سپس آن‌ها را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و روغن در آن بریزید و روی اجاق‌گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید تفت بدهید. صبر کنید تا مقداری سیر و پیاز نرم شوند. سپس به قابلمه مقداری زردچوبه اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا به صورت یکدست با زردچوبه آغشته شوند و مواد را دوباره تفت دهید.

مرحله سوم

سپس گوشت را آماده کنید. ابتدا گوشت را پاک کنید و بشویید. سپس بر روی تخته آشپزخانه آن را به قطعات نسبتا بزرگ‌تر از گوشت خورشتی خرد کنید؛ و به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. بعد از سرخ شدن گوشت، ۳ پیمانه آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم گوشت پخته شود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه که مقداری گوشت نرم شده است. به قابلمه یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید و همچنین مقداری آبلیمو تازه نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا طعم آن‌ها با یکدیگر مخلوط شود. سپس دوباره در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود.

مرحله چهارم

هنگامی که گوشت در حال آماده پخته شدن است، به آماده کردن لوبیا سبز مشغول شوید. ابتدا لوبیا‌ها را پاک کنید و بشویید و سپس در یک صافی قرار دهید تا آب آن کاملا خشک شود. سپس روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک چاقوی تیز لوبیا‌ها را در اندازه ۲ سانتی‌متری و بسیار هماهنگ و منظم خرد کنید. یک اندازه بودن لوبیا‌ها به خوراک شما جلوه زیبایی می‌دهید.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب را انتخاب کنید و درون آن روغن بریزید و روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس لوبیا‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و آن را تفت دهید. اگر لوبیا‌ها را خیلی تفت دهید خواص آن‌ها از بین می‌رود. اما از طرف دیگر لوبیا‌ها هر چه بیشتر سرخ شوند، رنگ آن‌ها پررنگ‌تر خواهد شد و در نهایت خوراک لوبیا سبز شما، رنگ بهتری خواهد داشت.

مرحله ششم

بعد از این‌که تفت دادن لوبیا سبز به پایان رسید. آن را به قابلمه گوشت اضافه کنید. سپس مقداری از خوراک لوبیا سبز را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس مدتی اجازه دهید تا آب خوراک مقداری دیگر تبخیر شود و کاملا جا بیفتد.

بعد از آماده شدن خوراک لوبیا سبز آن را در یک کاسه بریزید و به همراه نان سرو کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *