صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واکنش چهره‌های ورزشی به قرارداد ویلموتس

۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷:۴۸
کد خبر: ۶۴۸۶۲۵
غرامت میلیاردی ویلموتس واکنش‌های زیادی از خیلی چهره‌های فوتبالی، سیاسی و حتی مردم عادی به همراه داشت و سایر رشته‌های غیرفوتبالی این قرار داد را «ترکمنچای زمان حال» خطاب کردند.

- روزنامه جام جم نوشت: به قول بچه‌های سایر رشته‌های غیرفوتبالی «ترکمنچای زمان حال» است این قرارداد ویلموتس. از روزی که مشخص شده فدراسیون فوتبال ایران باید رقمی در حدود ۱۶۷ میلیارد تومان غرامت به ویلموتس پرداخت کند این اتفاق واکنش‌های زیادی را به همراه داشته است.

جدا از خیلی چهره‌های فوتبالی، سیاسی و حتی مردم عادی، حالا صدای ورزشکاران منهای فوتبالی و المپیکی هم درآمده است. ورزشکارانی که به قول حمیدرضا قلی‌پور ورزشکار المپیکی بوکس «خیلی‌ها به خاطر این‌که پول نداشتند رفتند، خیلی‌ها هم مهاجرت کردند، چون مربی نداشتند، دست آقایان درد نکند...» این است قرارداد ترکمنچای با مرد بلژیکی.

صدای اعتراض می‌آید و صدای این‌که مردم و ورزشکاران راضی نیستند این پول از بیت‌المال پرداخت شود. سازمان بازرسی به ماجرا ورود کرده و شاید این بار اتفاقاتی بیفتد که حداقل همسو با خواسته‌های مردم باشد، یعنی محاکمه عاملان هدردادن بیت‌المال و پرداخت این غرامت از جیب کسانی که چنین بدهی بزرگی را به وجود آورده‌اند.

حمیدرضا قلی‌پور بوکسور المپیکی ایران
پاداش سال‌های ۹۷ و ۹۸ چه شد؟!

وقتی وزارت ورزش پول پاداش مدال‌آوران سال‌های۹۷ و ۹۸ را ندارد، چطور چنین پول‌هایی از بیت‌المال در فوتبال برای یک مربی خرج می‌شود؟ در بعضی از رشته‌های رزمی حضور مربی خارجی از نان شب هم واجب‌تر است، اما فدراسیون‌های رزمی، چون پول ندارند نمی‌توانند مربی خارجی بیاورند! اما برای فوتبال نزدیک به ۱۷۰ میلیاردتومان به یک مربی خارجی پرداخت می‌شود که این یک نوع فاجعه است. یک سری از ورزشکاران کشورمان که سرشناس هستند و مهاجرت کردند به دلیل مشکلات مالی بود! اگر به آن‌ها رسیدگی می‌شد بدون‌شک دست به مهاجرت نمی‌زدند.

ذبیح‌ا... پورشیب، کاپیتان تیم‌ملی کاراته
این خیانت بزرگ را باید جواب بدهند

بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای چهار بازی؟ باید تمام ارکان فدراسیون فوتبال که در این قرارداد دخیل بودند محاکمه شوند و پاسخ بدهند. این خیانت بزرگ را باید جواب بدهند. باید این پول را خودشان بدهند. در این فدراسیون را تخته کنید با این همه فساد و دلالی. ظاهرا هیچ نظارتی هم متاسفانه وجود ندارد تا جلوی این بدرفتاری‌ها گرفته شود.

فراز خدایاری؛ ملی‌پوش دوچرخه‌سواری کوهستان
این پول هم بر باد رفت

این قرار‌داد هم مطمئنا مثل قرارداد‌های قبلی است که پول‌های مملکت را به باد می‌دهد. متاسفانه سازمان‌هایی که باید پیگیری کنند اصلا درجریان این قرارداد نیستند و بنده مطمئنم فقط یک جنجال به مدت کوتاه ایجاد شده و این پول هم از مملکت خارج می‌شود، ولی وقتی نوبت به ورزشکاران خودمان و دادن پاداش به آن‌ها می‌رسد، خیلی ساده می‌گویند وضع کشور خراب هست!

نوید رضایی‌فر، ملی‌پوش بسکتبال
این مدلی قرارداد بستن درست نیست

زیاد فوتبالی نیستم، اما به نظر من کی‌روش بهتر از ویلموتس بود. فکر نمی‌کنم این مدلی قرارداد بستن به صورت کلی درست باشد و بعد از این همه هزینه مربی زود برود. زمانی که ویلموتس آمد دلار ارزان‌تر بود، اما با پول الان هزینه سنگینی روی دست ورزش می‌افتد. بهتر بود قرارداد را طوری می‌بستند که ضرر نکنیم.

محمد بنا، مربی تیم‌ملی کشتی فرنگی
قرارداد با ویلموتس، قرارداد ننگینی بود

فوتبال را دوست دارم و کلی رفیق فوتبالی هم دارم، اما بی‌تدبیری چرا؟ چرا باید برای هیچ، این رقم‌ها را بدهیم؟ البته باید حرفم را اصلاح کنم، بی‌تدبیری در کار نبود و اتفاقا با تدبیر این کار انجام شده است. بخشی از این پول به باند مافیایی می‌رسد. به آن‌هایی که زد و بند کرده‌اند. حواس وزارت ورزش باشد. من نمی‌گویم این پول‌ها به سمت کشتی بیاید، بلکه از همه رشته‌ها حمایت شود. ویلموتس به خاطر دو باختی که آورده، ده‌ها میلیارد پول خواهد گرفت. این حاصل قرارداد ننگینی است که فدراسیون فوتبال با وی بسته بود.

محسن کاوه، مدیر تیم‌های‌ملی کشتی آزاد
با این پول‌ها می‌توان مدال‌آور المپیک ساخت

من اصلا بحث این را ندارم که چرا این پول در فوتبال خرج می‌شود. من می‌گویم اصلا تحت هیچ شرایطی نباید کشتی یا سایر رشته‌ها را با فوتبال مقایسه کرد. آن‌ها پول خوب می‌گیرند، اما جاودانه نمی‌شوند، اما در کشتی مدال المپیک بچه‌ها را جاودانه می‌کند. یک قهرمان المپیک نامش برای همیشه در تاریخ ثبت می‌شود. من می‌گویم ما اگر قرار است یک بارقه امید در دل جوانان بگذاریم کشتی ورزش خوبی است و اتفاقا کم هزینه هم هست.

علیرضا استکی، سرمربی تیم ملی بوکس
با ۱۶۷ میلیارد زندگی ده‌ها المپین تغییر می‌کرد

اگر این پول‌ها را به فوتبالیست‌های خودمان می‌دانند عیبی هم نداشت. با این‌که سال‌هاست این تبعیض را بین فوتبال و سایر رشته‌های دیگر می‌بینیم، ولی ناراحتم که چرا این پول‌ها به اسطوره‌های فوتبال ایران نرسید. این پول، پول خون شهداست، شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم. یک اجنبی رکب می‌زند و ما را مسخره می‌کند، طرف هیچ زحمت و نتیجه‌ای نداشت و میلیون‌ها دلار و یورو را غرامت گرفت، چرا باید این گونه پول بیت‌المال را هدر دهند؟ این ۱۶۷‌میلیارد تومان را اگر به ده‌ها ورزشکار ایرانی سطح بالا و قهرمان المپیک و جهان می‌دانند زندگی‌شان تغییر می‌کرد، این پول حق این بچه‌ها بود. ​​​​​​​


برچسب ها: فوتبال ویلموتس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *