مدرسه تلویزیونی ایران کاری ماندگار در حوزه آموزش کشور
- طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی سیما، مراسم تجلیل از معلمان و عوامل مدرسه تلویزیونی ایران با حضور وزیر آموزش و پرورش، معاون سیمای رسانه ملی امروز سه شنبه ۲۸ مرداد ماه در دبیرستان البرز آغاز شد.
دکتر مرتضی میرباقری معاون سیما در آیین تجلیل از معلمان و عوامل برنامه تلویزیونی مدرسه ایرانی ضمن خوشامد به معلمان و دست اندرکاران نظام آموزشی کشور گفت: راه اندازی مدرسه تلویزیونی ایران با همکاری وزارت آموزش و پرورش کاری ماندگار در حوزه آموزش در کشور شد که از نگرانیها و اضطراب خانوادههای مردم عزیزمان در بحث آموزش توانست بکاهد.
میرباقری افزود: با بروز شیوع ویروس کرونا، راهکارهایی که جمهوری اسلامی برای حفظ سلامت و بهداشت در کشور انجام داد بسیار قابل تقدیر و ارزنده بود و توانست شرایط استرس زای پیش آمده را به خوبی مدیریت کند
وی با اشاره به همت والای معلمان برای حضور در مدرسه تلویزیونی گفت: معلمان سختکوش و بزرگوار ما در این مدت برگ زرینی به فعالیتهای خالصانه و مجاهدانه خود در امور آموزش افزودند و این آمادگی وزارت آموزش و پرورش بی شک از یک عقبه بسیار قوی و اصولی بهره میبرد، همان طور که مدافعان حوزه سلامت و بهداشت کشورمان در ایام کرونا به شایستگی و با فداکاری، برای سلامت هموطنان عزیز مجاهدانه خدمت گزاری کردند.
دکتر میرباقری گفت: با پیدایش ویروس کرونا در کشور، طی جلساتی که با رئیس سازمان صداوسیما داشتیم موظف شدیم تا هر چه سریعتر بحث اطلاع رسانی را برای مردم خوب کشورمان انجام دهیم و تمام برنامههای رسانه هم به سمت آگاهی بخشی جامعه معطوف شد. ما باید یک طراحی فوق العاده انجام دادیم و حدود ۵۷ برنامه در همان روزهای اول بروز کرونا در کشور به بحث کرونا و اطلاع رسانی و دادن آموزشهای لازم اختصاص دادیم که با دعوت از کارشناسان و متخصصان جدیدترین اطلاعات پزشکی در اختیار مردم عزیز کشورمان قرار گرفت و رسانه ملی به عنوان منبع مورد اطمینان و موثق تبدیل شد.
معاون سیما تصریح کرد: در شرایطی که دشمن فکر میکرد فرصت پیدا کرده سرمایه اجتماعی را کاهش دهد و با ایجاد استرس و نگرانی به زعم خود، جمهوری اسلامی را با چالش مواجه کند، اما نظام توانست به خوبی از این بحران عبور کند. رسانه ملی هم در این میان با بمباران برنامههای شبکههای ماهوارهای و تبلیغات منفی رسانههای معاند برای ایجاد فضای ناامید کننده و ترویج یاس مواجه بود که به لطف خدا و با هوشیاری و تلاش همه همکاران در رسانه ملی این مسأله هم به خوبی مدیریت شد.
معاون سیما خاطرنشان کرد: بعد از تصمیم ستاد ملی کرونا برای تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی، حدود ۱۵ میلیون دانش آموز خانه نشین شدند که برای خانوادهها یک دغدغه خاطر جدی برای ادامه بحث آموزش به وجود آورد.
در این زمان و با توجه به شرایط پیش آمده و جلساتی که با وزیر محترم آموزش و پرورش انجام شد، صداوسیما نخستین کلاس درس خود را از طریق مدرسه تلویزیونی در تاریخ ۱۰ اسفندماه سال گذشته آغاز کرد و ارزیابیهای اولیه هم نشان داد خانوادههایی که نگرانی داشتند خیلی زود آرامش خاطر پیدا کردند و متوجه شدند مسئولان ما به فکر نیاز آموزشی فرزندانشان هستند.
دکتر میرباقری اظهار داشت: رسانه ملی تاکنون در بحث کرونا چهار قله داشته است. یکی از اقدامات رسانه ملی تهیه و تولید برنامههای با محوریت بهداشت و سلامت بود که بسیار پرشتاب و بدون توقف از همان ابتدای شیوع این بیماری رسانه ملی آن را دنبال کرد. گام بعدی که بسیار هم به سرعت شکل گرفت بحث آموزش بود که به صورت مدرسه تلویزیونی شکل گرفت که تاکنون ادامه دارد.
وی ادامه داد: از آنجایی که در آستانه عید نوروز قرار داشتیم و تقویت روحیه امید و شادابی برای جامعه ضروری بود کنداکتور و جدول پخش ما از ۳ اسفند به کنداکتور نوروزی تبدیل شد، چون مردم بسیار به روحیه و سرگرمی احتیاج داشتند و خیلی از تولیدات خود را قبل از عید نوروز برای مردم عزیزمان پخش کردیم.
میرباقری با اشاره به اهمیت مراسم و مناسک مذهبی برای مردم گفت: در ماههای مبارک رجب، شعبان و رمضان، رسانه ملی به تهیه و تولید برنامههای با محتوای دینی و معارفی پرداخت تا خلا حضور اجتماعات بزرگ دینی با حضور مردم مومن و خداجو کاسته شود و مردم عزیز کشورمان بتوانند از برکات این ماههای گرانقدر بهرهمند شوند.
وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی در مواجه با بیماری کرونا همواره از ظرفیت هنگفت دعا و استمداد از خدا بهره گرفته است و به لطف خدا برای ایام محرم نیز برنامه حسینیه ایران را طراحی شده تا عاشقان حسین (ع) بتوانند برنامههای ویژه محرم و عزاداری حسینی را از طریق رسانه ملی دنبال کنند.
وی افزود: در دورانی که شیوع ویروس کرونا بسیاری از کسب و کارها را دچار آسیب کرد بهبود معیشت و اقتصاد مردم را با پویشهای مواسات و همدلی برگزار کردیم.
معاون سیما خاطرنشان کرد: هر کشوری که امکانات خود را به سمت آموزش هدایت کند یک سرمایه گذاری بسیار با ارزش انجام میدهد که در بحث توسعه و پیشرفت برای هر جامعهای از اهمیت بسیار مهمی برخوردار است و جمهوری اسلامی هم همواره این را مدنظر قرار داده و دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز موید این مساله است. رسانه ملی از ابتدای تعطیلی مدارس و خانه نشینی دانش آموزان در کنار عزیزان در وزارت آموزش و پرورش بوده و همچنان تمام امکانات خود را برای ادامه مباحث آموزش در مدرسه تلویزیونی ایران در اختیار قرار خواهد داد.
وی با اشاره به این که بحث آموزش به این سبک از پیچیدگیهای زیادی برخوردار است گفت: مطمئنا در این مدت آسیب شناسی و بررسیهای لازم برای رفع کاستیهای احتمالی هم انجام شده است و امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند.
دکتر میرباقری در پایان با تقدیر از تمام عوامل و دست اندرکاران مدرسه تلویزیونی گفت: راه اندازی این مدرسه یک سرمایه بزرگ برای ما در دوران کرونا شد که ماندگار میشود و رسانه ملی آماده است تا پایان این ماموریت در کنار وزارت آموزش و پرورش باشد و ما با طراحی رسانهای سعی میکنیم با شتاب و دقت بیشتر کار را جلو ببریم.
دکتر احمدی افزادی: با مدرسه تلوزیونی وارد عصر رسانه پایه شده ایم مدیر شبکه آموزش سیما در مراسم تجلیل از معلمان، آموزگاران و عوامل رسانهای مدرسه تلویزیونی ایران تاکید کرد در دورهای که کرونا وارد ایران شد بدخواهان این ملت در افکار عمومی، چنان القا میکردند با انتشار و همه گیری کووید ۱۹ در ایران شاهد یک مرگ و میر گسترده خواهیم بود با جامعیت رسانهای و حاکمیت رسانهای علاوه بر اینکه خواب بدخواهان تعبیر نشد بلکه رسانه ملی با ورود به موقع و تفکر جهادی و به دور از سلسه مراتب اداری و با در پیش گرفتن مشی و روش فاستبقو الخیرات باعث امید آفرینی در جامعه شد.
مدیر شبکه هفت، همکاری و پیگیری وزیر و معاونان وزارت آموزش و پرورش برای نیل به هدف مشترک را نمونه یک همکاری مثال زدنی دانست.
وی با تجلیل از رئیس سازمان و معاون سیما به عنوان حامیان اصلی این حرکت جهادی، از حضور شجاعانه همکاران تولید و فنی و پخش و ستادی و تمامی همکارانی که به نوعی در این حرکت عظیم به ویژه در روزهای سخت و ابتدایی انتشار ویروس که ترس بر مردم غلبه کرده بود و نقش آفرینی داشتند تشکر کرد.