صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نفت ۴۰ دلاری آمریکا را از مدار تولید خارج می‌کند

۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۶:۰۱
کد خبر: ۶۴۸۱۴۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
کارشناس حوزه انرژی گفت: نفت ۴۰ دلاری، کشور‌های تولیدکننده نفت غیرمتعارف را در آینده از جریان تولید خارج می‌کند.
سعید حسینی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به قیمت بازار نفت اظهار کرد: قیمت بازار نفت با وجود رکود بی سابقه نسبت به ۶ ماهه گذشته، برای بسیاری از کشور‌های حوزه خلیج فارس سوددهی مناسبی دارد و ماندن قیمت‌ها در کانال ۴۰ دلار برای این تولیدکنندگان قابل تحمل است.

کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: هزینه برداشت و با هزینه سرمایه گذاری به منظور توسعه میدان نفتی متفاوت است، هزینه سرمایه گذاری بسته به قرار گرفتن میدان در خشکی یا آب نزدیک بودن کانون مخزن نفتی و نوع برداشت متفاوت است.
وی ادامه داد: پس از هزینه سرمایه گذاری هزینه برداشت از میادین نفتی مطرح می‌شود که آن‌ها بسته به موقعیت مکانی چاه نفت متفاوت است، اما به طور معمول هزینه برداشت از میادین نفت در حوزه خلیج فارس کمتر از مناطق دیگر است.

حسینی عنوان کرد: کاهش قیمت نفت اتفاقی ناخوشایند برای تولیدکنندگان است و بسیاری از کشور‌ها به دلیل کاهش قیمت با کمبود بودجه مواجه هستند، اما بحثی که مطرح است نرخ این روز‌های نفت فارغ از ابعاد اقتصادی آن برای کشور‌های حوزه خلیج فارس زیان ده نیست.

این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد:، اما شرایط برای برخی دیگر از تولیدکنندگان مانند شیل آمریکا متفاوت است بدین صورت که هزینه سرمایه گذاری برای برداشت از مخازن نفت، با قیمت ۴۰ دلار سازگاری ندارد و این موضوع در آینده می‌توان زمینه ساز کاهش سرمایه گذاری، افزایش بیکاری در حوزه انرژی آمریکا و از دور خارج شدن این کشور از مدار تولید است.

وی ادامه داد: خارج شدن آمریکا از جریان تولید می‌تواند خبر خوبی برای سایر تولیدکنندگان باشد و باعث افزایش سهم آن‌ها از بازار نفتی شود.

حسینی تصریح کرد: آمریکا در جریان جنگ نفتی میان روسیه و عربستان، برای حفظ منافع خود با وساطت زمینه ساز پایان جنگ نفتی میان دو تولیدکننده نفتی بزرگ را فراهم کرد، در حقیقیت ترس از بیکاری و رکود در صنعت نفت آمریکا دلیل اصلی این میانجیگری است.

این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: به نظر می‌رسد ادامه وضع موجود تا پایان سال میلادی زیان هنگفتی را به آمریکا تحمیل کند و باعث کاهش ظرفیت تولید در ماه‌های آینده شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *