صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه و پخت انواع سمبوسه خوشمزه

۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۴۷۲۰۹
سمبوسه غذای بسیار معروفی است که در جنوب کشورمان ایران طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه و پخت انواع سمبوسه خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

- سمبوسه غذایی بسیار لذیذ است که که در بین مردم جنوب ایران طرفدار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم به دستور پخت لذیذترین سمبوسه‌ها بپردازیم و طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

انواع سمبوسه

سمبوسه انواع مختلفی دارد و تقریبا با ترکیب هرچیزی می‌توان به یک نوع جدید از سمبوسه دست پیدا کرد. اما به طور کلی پرطرفدارترین نوع سمبوسه‌ها به شرح زیر است:

  • سمبوسه سیب زمینی
  • سمبوسه پیتزایی
  • سمبوسه سبزیجات
  • سمبوسه هندی

در ادامه به آموزش پخت هریک از این سمبوسه‌ها می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

سمبوسه سیب زمینی

مواد لازم

شوید خرد شده، گشنیز و جعفری: ۵/۰ پیمانه

هویج رنده شده: ۱ پیمانه

پیاز: ۱ عدد متوسط

نخود فرنگی یا باقالی پخته: ۱ پیمانه

نان لواش: ۳ عدد

ادویه: نصف قاشق غذاخوری

زرد چوبه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی

دستور پخت

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس زرد چوبه و ادویه را اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد از آن شوید را اضافه کرده و زیر گاز را خاموش کنید.

سیب زمینی وهویچ آبپز را پوست کنده و رنده کنید. سپس نخود فرنگی‌ها را با گوشت کوب بکوبید و آن‌ها را به پیاز و شوید اضافه کنید.

نان لواش را به شکل مستطیلی بریده و مواد را داخلش قرار داده و به صورت مثلثی شکل بپیچید.

تابه را بگذارید گرم شود روغن به آن اضافه کنید. اکنون باید تکه‌های سمبوسه سیب زمینی را درون تابه قرار دهید وبگذارید سرخ شود به طوری که دو طرف سمبوسه ترد شود.

سمبوسه‌ها را در توری مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

سمبوسه ما آماده است.

سمبوسه هندی

مواد لازم:

سبزیجات معطر خورد شده: نصف پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۷۰۰ گرم

خمیر لواش

سیر: ۴ حبه

فلفل قرمز: به میزان دلخواه

تمرهندی اب کرده: ۱ پیمانه

پیاز: ۱ عدد کوچک

نمک و روغن: به مقدار لازم

دستور پخت:

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و سرخ کنید. سیر را رنده کرده و بعد از آن سبزیجات را به مواد اضافه کنید. خمیر را به صورت خیلی نازک پهن کرده سپس به شکل مربع ببرید. روی هر تکه خمیر به اندازه دلخواه مواد بگذارید و به شکل مثلث تا کنید. خمیر را فشار دهیدتا شکل خود را موقع سرخ کردن از دست ندهد و سپس سرخ کنید.

سمبوسه پیتزایی

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

قارچ: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

فلفل دلمه‌ای:به مقداردلخواه

پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم

پودر آویشن: به مقدار لازم

نمک، زرد چوبه، روغن، فلفل سیاه: به میزان لازم

دستورپخت:

پیاز را خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید. گوشت چرخ کرده را ابتدا نیم پز کرده، سپس سرخ کنید.

فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. پس از آن مواد را کمی تفت دهید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. در آخر پودر آویشن و نمک را به مواد اضافه کنید.

نان لواش را به شکل مستطیل برش داده و داخل آن را موادی که حاضر کرده اید را اضافه کنید. سپس روی آن پنیر پیتزا اضافه کرده وبه شکل مثلث بپیچید.

نکته: میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از سوسیس استفاده کنید.

سمبوسه سبزیجات

مواد لازم

سیب زمینی: ۴ عدد

نان لواش: ۱ عدد

گشنیز و جعفری: نصف پیمانه

زرد چوبه، نمک، فلفل سیاه، نعنا خشک، پودر سیر: به میزان لازم

دستور پخت

پیاز را در روغن سرخ کرده سیب زمینی آب پز و له شده را به پیاز اضافه کرده و نمک، فلفل، زرد چوبه، نعنا را باهم مخلوط کرده و تفت دهید.

سبزیجات رو بهش اضافه کرده و بعد ازآن شعله را خاموش کنید.

نان لواش را به تکه‌های مستطیل برش داده ومواد سمبوسه را داخل آن اضافه کنید، تکه‌های سمبوسه را سرخ کرده و بگذارید روغن اضافی آن جدا شود و سپس سرو کنید.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *