تدوین "دانشنامه آزادگان"؛ زمینهساز تامین منابع برای تحقیقات نسل جوان
وی افزود: بسیاری از گفتهها و روایتهای آزادگان نشان میدهد که آن دوره دوره ویژهای برای نشان دادن آثار نگاه اسلامی و پنجره اعتقادات اسلامی به دوران اسارت بوده است.
وزیر علوم با گرامیداشت یاد آزادگانی که در دوران اسارت به لقاءالله پیوستند، گفت: ما در ثبت یادگارها و دستاوردهای انقلاب اسلامی یا منسجم کار نکردیم یا منسجم آنها را منتشر نکردیم.
غلامی ادامه داد: منابع عظیمی از معارف دینی، ظرفیتها و توانمندیهای انسانی منبعث از تربیت دینی در آثار مانده از انقلاب اسلامی وجود دارد، چه دوران قبل از پیروزی که مرحلهای مهم از تاریخ است، چه دوران پیروزی انقلاب اسلامی و درگیر شدن در جنگ تحمیلی و چه پس از آن که با توجه به این که هیچگاه از معاندین و دشمنان انقلاب رها نشدیم و موفق نبودیم که با آسایش فکری برای پیشبرد اهداف اصلی انقلاب اسلامی بپردازیم، این دوره هم جزو دوران مقاومت به شمار میآید.
وی خاطر نشان کرد: شاید در مقایسه با آن چه در که دنیا در جنگهای مختلف برای افرادی که به اسارت درآمدهاند، انجام شده است به خاطر روح باورهای اسلامی قابل مقایسه نیست.
غلامی در پایان با تشکر از دستاندرکاران تهیه این دانشنامه گفت: انشاءالله این زحمات هم به عنوان نمونهای از تلاش برای تبیین دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی باشد و هم زمینه ساز تامین منابع متقن و اصیل برای تحقیقات و تلاشهای علمی نسل جوان قرار بگیرد.