صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهکار‌هایی برای حمایت از فعالان گردشگری در ایام کرونایی

۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۴۶۵۰۶
یک کارشناس حوزه گردشگری به تشریح راهکار‌هایی برای حمایت از فعالان گردشگری در ایام کرونایی پرداخت.

محمدرضا طالاری در گفت‌وگو با میزان به تشریح وضعیت فعالان گردشگری با شیوع کرونا پرداخت و گفت: شیوع کرونا شرایطی را به وجود آورد که عملا مساله گردشگری و سفر را به طور کامل تحت تاثیر قرار داد و بسیاری از فعالان این حوزه از این مساله آسیب‌های مالی دیده‌اند.

وی با اشاره به ارائه تسهیلات کرونایی به فعالان گردشگری خاطرنشان کرد: بسیاری از فعالان این حوزه به طور مستقل کار می‌کنند و فعالیتشان به طور خصوصی انجام می‌گیرد در نتیجه نتوانسته‌اند از این مساله بهره‌مند شوند، از طرفی آن‌هایی که زیر نظر وزارتخانه در حال فعالیت هستند، عملی این کمک هزینه مالی دردی از مشکلاتشان دوا نمی‌کند.

این کارشناس حوزه گردشگری تصریح کرد: با توجه به اینکه اتمام زمان کرونایی مشخص نیست، بهتر است در آینده وقتی وضعیت مواجهه با کرونا کمی بهتر شد و در مواجهه با مناطق سفید گردشگران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی و کاهش ظرفیت مسافران خود اقدام به گردشگری کنند تا بتوانند مردم از این مساله استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: در آینده فعالان گردشگری با کاهش ظرفیت تعداد مسافران و افزایش اندک هزینه‌ها می‌تواند مسائل گردشگری را دنبال کنند و دولت حتی می‌تواند کمک هزینه سفر به افراد اعطا کند تا آنان به این مساله تشویق شوند، اما در شرایط فعلی بهتر است که مطابق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا عمل کنیم.

این کارشناس حوزه گردشگری با بیان اینکه در آینده تور‌ها می‌توانند هزینه‌ای را به عنوان اجرای پروتکل‌های بهداشتی از مسافران دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در این شرایط تور‌هایی که با ظرفیت کمتر و پروتکل بهداشتی بیشتر عمل می‌کنند، قطعا با استقبال بیشتر مردم مواجه می‌شوند و این مساله در آینده می‌تواند برای پیشبرد این صنعت موثر باشد.

وی ادامه داد: مردم تا جای امکان بهتر است در خانه بمانند، اما اگر وضعیت مقابله با کرونا در شهر‌های کشور بهتر شد و امکان سفر به مناطق مختلف کشور وجود داشت، مردم باید خودشان حتما به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه داشته باشند و نباید تنها این توقع را از بقیه داشته باشند.

این کارشناس حوزه گردشگری تصریح کرد: تعطیلی حوزه گردشگری می‌تواند از منظر اقتصادی آسیب‌های جبران ناپذیری را به بسیاری از افراد داشته باشد و کارگروهی باید به این منظور تشکیل شود تا مشکلات این افراد حل شود.
تالاری با بیان اینکه کرونا مدت زمان زیادی با ما همراه خواهد بود، خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتی که وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌تواند انجام دهد این است که در کنار اعطای تسهیلات وام در این شرایط کرونایی، اقلام بهداشتی را در اختیار این افراد با هزینه کمتر قرار دهد تا آنان بتوانند از این مساله بهره‌مند شود و هزینه کمتری را برای این مساله پرداخت کنند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت فعالان صنایع دستی هم در این شرایط کرونایی چندان مناسب نیست، تاکید کرد: علاوه بر طبیعت‌گردان، وضعیت فعالان صنایع دستی هم خوب نیست و باید بازار آنلاینی را برای آنان فراهم می‌کردند که این افراد هم بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند.

این کارشناس حوزه گردشگری در پایان خاطرنشان کرد: فضای مجازی فرصت خوبی را در اختیار همه قرار داده است تا با شیوع کرونا از فعالیت خود محروم نشوند و این مساله باید درباره فعالان حوزه صنایع دستی مورد توجه قرار بگیرد.


برچسب ها: کرونا گردشگری

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *