صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توسعه پیش‌دبستانی در مناطق 2 زبانه و محروم

۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۰:۰۲
کد خبر: ۶۴۵۹۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال گذشته توسعه پیش‌دبستانی 38 درصد بود که امسال این عدد به 58 درصد افزایش یافته و این رشد قابل تقدیر است؛ براین اساس توسعه پیش‌دبستانی در مناطق 2 زبانه و محروم را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ، علی‌اصغر فانی با بیان اینکه محبوبیت و مقبولیت رمز موفقیت در آموزش و پرورش است، اظهار کرد:‌ روسای آموزش و پرورش باید نزد همکاران، فرهنگیان و مردم از محبوبیت و مقبولیت برخوردار باشند و این موضوع کلید موفقیت در آموزش و پرورش است که لازمه تحقق همزبانی و همدلی بین دولت و ملت، جلب اعتماد است که موضوع بسیار مهمی تلقی می‌شود،

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش هفت ماه تلاش کرد تا در 27 اسفندماه سال 93، رتبه‌بندی معلمان را به تصویب هیأت وزیران برساند، تصریح کرد: عده‌ای در جامعه هستند که می‌خواهند این کار را کوچک جلوه دهند و از مسئولان ستادی می‌خواهم احکام رتبه‌بندی را قبل از شروع سال تحصیلی صادر کنند و منطقه‌ای را نداشته باشیم که در شهریورماه احکام را صادر نکرده باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد: این شبکه‌های اجتماعی، پدیده‌ای است که وزارت آموزش و پرورش باید آن را کنترل کند و نقش معاونت پرورشی باید در این پدیده نوظهور باز تعریف شود.

فانی درباره سوادآموزی در کشور اذعان کرد: تشکیل کلاس‌های سوادآموزی در مدارس برای اولیاء بیسواد دانش‌آموزان انجام گرفت و حدود 130 هزار نفر از این طریق باسواد شدند اما 400 هزار نفر باقی مانده است که باید تلاش کرد این کلاس‌ها به خوبی برگزار شود.

وی با بیان اینکه توسعه پیش‌دبستانی کار بسیار خوبی است که آغاز شده است، گفت: در سال گذشته توسعه پیش‌دبستانی 38 درصد بود که امسال این عدد به 58 درصد افزایش یافته و این رشد قابل تقدیر است؛ براین اساس توسعه پیش‌دبستانی در مناطق دوزبانه و محروم را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خاطر نشان کرد: یکی از روش‌های ایجاد کار و کاهش بیکاری در جامعه، داشتن مهارت در دانش‌آموزان است؛ در توسعه فنی و حرفه‌ای تلاش می‌کنیم عدد آن را به 42 درصد برسانیم که اکنون این عدد کمتر از 40 درصد است.

فانی با اشاره به تقویت شوراهای آموزش و پرورش در استان‌ها تصریح کرد: در این راستا باید منابع جدیدی را وارد آموزش و پرورش کنیم؛ استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها، استانداری‌ها، بودجه‌های عمرانی و موارد دیگر می‌تواند به منابع آموزش و پرورش کمک کند.

وی درباره مدارس غیردولتی تصریح کرد: یکی از راه‌های کمک به آموزش و پرورش و دانش‌آموزان، مدارس غیردولتی است اما همزمان باید نظارت بر کیفیت مدارس غیردولتی را افزایش دهیم.

فانی با تأکید بر توجه ویژه به معاونت پرورشی و فرهنگی گفت: با توجه به ظرفیت عظیم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، خروجی‌های کانون باید ورودی‌های مدارس باشد؛ همچنین توسعه کتابخانه‌های کلاسی، تقویت شوراهای دانش‌آموزی و حضور مدیران در اقامه نماز دانش‌آموزان مورد تأکید است.

وزیر آموزش و پرورش در خاتمه با بیان اینکه سرانه مدارس تا قبل از مهر ارسال می‌شود، مطرح کرد:‌ 200 میلیارد تومان سرانه برای آب و برق مدارس اختصاص داده شده است که تا پیش از آغاز سال تحصیلی به مناطق ارسال خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *