صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن تهیه سیر ترشی

۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۴۵۸۴۰
بهار و تابستان فصل سیر‌های تازه، درشت و خوش‌طعم و از زمان‌های قدیم فصل انداختن سیر ترشی بوده است.

- نمناک نوشت: با این آموزش شما می‌توانید بهترین “سیر ترشی” مهیا و میل نماید تا نهایت لذت را از این ترشی معرکه ببرید.

مواد لازم:

  • سیر خشک
  • سرکه سیب ارگانیک
  • نمک
  • طرز تهیه سیر ترشی خانگی با نکات آن

طرز تهیه:

ابتدا باید نکاتی را در مورد سیر ترشی‌های تقلبی که در شمال کشور زیاد تولید میشوند بدانید. بیشتر فروشنده‌های سیر ترشی برای اینکه ترشی رسیده تری داشته باشند از ترفند‌ها و تقلب‌هایی استفاده میکنند که تعدادی از آن‌ها را به شما میگوییم.

آن‌ها از سرکه خرما که شیرین است به سیر اضافه میکنند، چون سیر ترشی اصل و چند ساله طعم شیرینی دارد این سرکه این طمع را به آن‌ها میدهد و سرکه بالزامیک را هم برای تیره کردن رنگ آن استفاده می‌کنند. ولی به دلیل گرانی سرکه بالزامیک به جای آن از سویا سس استفاده میکنند که تیرگی رنگ ترشی را فراهم میکند و، چون سویا سس شور است دیگر نمک به آن اضافه نمی‌کنند. بعضی از افراد سود جو هم شکر قهوه‌ای را با سرکه معمولی و کمی سویا سس برای سیاه شدن رنگ آن مخلوط می‌کنند و به سیر اضافه میکنند و بعد از آن به اندازه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مخلوط سیر و سرکه هارو میجوشانند تا مواد به خورد سیر‌ها رفته و مثل سیر ترشی چند ساله نرم شود.

برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوست‌های روی سیر‌ها را جدا میکنیم به طوری که حبه‌های آن از هم جدا نشود، قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. از سیر‌های که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید. سیر‌ها را در داخل شیشه‌ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند. کمی نمک روی سیر‌ها ریخته و سپس سرکه سیب را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیر‌ها را بگیرد سرکه می‌ریزیم. در چند روز اول بهتر است در آنرا در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید. زود‌ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل ۶ ماه است زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی آن ۷ سال است که میتوان بعد از ۳ یا ۴ سال هم آنرا خورد.

سیر ترشی بعد از گذشت سال‌ها پوستش به راحتی کنده میشود نرم میشود و مزه شیرینی دارد. ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.
نکته در درست کردن سیر ترشی

سبز شدن سیر‌ها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست می‌شود.

شما در سیر ترشی از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری می‌توانید استفاده کنید به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک چراکه بالزامیک هم از نظر اقتصادی گران می‌باشد و هم طعم شیرینی به سیر ترشی می‌دهد که جالب نیست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *