صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیمه سلامت باید «صفرتاصد» هزینه ابتلا به کرونا هر ایرانی را پرداخت کند

۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۳۰:۰۲
کد خبر: ۶۴۵۸۲۳
دو عضو کمیسیون بهداشت و درمان دوره دهم مجلس شورای اسلامی به بیان نکاتی در خصوص تحت پوشش نبودن هزینه‌های دارویی و درمان کرونا پرداختند.

احمد همتی عضو کمیسیون بهداشت و درمان دوره دهم مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با میزان در خصوص اینکه چرا بیمه سلامت هزینه درمان و دارو‌های کرونا را پرداخت نمی‌کند، گفت: کرونا هیچ داروی قطعی ندارد و بیمه سلامت موظف است، دارو‌هایی را که با طور قطعی تایید شده اند، پوشش دهد.

وی ادامه داد: برای درمان کرونا از دارو‌های مختلفی استفاده می‌شود و تا دارویی قطعیت پیدا نکنند، توسط بیمه سلامت  پوشش داده نمی‌شوند، اما از لحظه‌ای که به طور قطعی تایید شوند، باید در لیست پوشش بیمه‌ای قرار گیرند.

حیدر علی عابدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان دوره دهم مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان در خصوص پرداخت نشدن هزینه‌های درمانی و دارویی توسط بیمه سلامت، بیان کرد: یکسری از دارو‌ها نظیر کلروکین و هیدروکسی کلروکین برای درمان کرونا تایید شده اند که البته هزینه اندکی هم دارند، اما دارو‌هایی مثل رمدسیویر و فاویپیراویز در شبکه دارویی تایید نشده اند به همین دلیل هزینه آن‌ها توسط بیمه پرداخت نمی‌شود.

وی افزود: دارو باید ابتدا مورد تایید سازمان غذا و دارو و معاونت دارویی وزارت بهداشت قرار گیرد تا وارد لیست دارو‌های مجاز در کشور شود و چنانچه دارویی جزو این لیست نباشد، بیمه سلامت نمی‌تواند هزینه آن را پرداخت کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان دوره دهم مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برای اینکه دارویی توسط سازمان غذا و دارو و معاونت دارویی وزارت بهداشت قطعی شود، باید مورد تایید نهاد‌هایی نظیر FTA آمریکا و کشور‌های اروپایی قرار گیرد و چنانچه دارویی به طور آزمایشی مورد استفاده قرار گیرد وارد لیست دارو‌های مجاز نمی‌شود و بیمه هزینه آن را پرداخت نمی‌کند.

عابدی در پاسخ به این سوال که روند قرار گرفتن یک دارو در لیست مورد تایید و پرداخت هزینه‌های آن توسط بیمه تا چه زمانی طول می‌کشد، توضیح داد: دارو باید توسط نهاد‌های بین المللی تایید شود و مشخص گردد که برای درمان کرونا قطعی است و در این صورت حدود یک تا دو ماه طول می‌کشد که دارو در ایران هم تصویب شود، و بعد از آن بیمه سلامت موظف آن را تحت پوشش قرار دهد و هزینه‌هایش را پرداخت کند.

وی بیان اینکه تا زمانی که دارو منحصر برای بیماری خاص مورد مورد تایید قرار نگیرد، بیمه هزینه آن را پرداخت نمی‌کند، متذکر شد: به طور کلی دارو‌هایی نظیر آنتی بیوتیک‌ها که بیمار هنگام بستری به آن‌ها احتیاج دارد و هزینه‌های بیمارستانی باید توسط بیمه سلامت پرداخت شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان دوره دهم مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه برطبق تصویب ستاد ملی کرونا بیمه سلامت موظف است، تمام هزینه‌های درمانی ابتلا به کووید۱۹ حتی برای افرادی که بیمه نیستند، را بپردازد، اضافه کرد: هر چیزی که بیمار هنگام بستری در بیمارستان به آن احتیاج دارد، جزو هزینه‌های بیمارستان محسوب می‌شود و بیمه سلامت باید آن را پرداخت کند.


برچسب ها: کرونا بیمه سلامت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *