پایان رقابت موذنان و مکبران نوجوان در جشنواره"بچههای محراب"
خبرگزاری میزان: جشنواره بچه های محراب منطقه هشت ویژه مکبرین و موذنین زیر ۱۵سال منطقه باحضورخانوادههای قرآنی منطقه و داوران مسابقه دیروز در مسجد جامع سمنگان برگزار شد.
مصطفی یادگاری از فعالان بین المللی قرآن در این مسابقه به عنوان داور حضور داشت و در گفتگو با روابط عمومی فرهنگسرای گلستان ضمن تقدیر از برگزاری جشنواره که موجب آشنایی کودکان و نوجوانان با آموزه های دینی و هدایت آنها به سمت مسجد میشود گفت:کودکان و نوجوانانیکه در این جشنواره شرکت کردند آشنایی مختصری درباره گویش و لحن زبان عربی داشتند که همین مسئله باعث شده است که حتی تکبیر را به زبان فارسی بیان کنندو این نشان دهنده نبود آموزش در بخش مکبری است.شرکت کنندگان باید ضمن آشنایی با علم قرائت قرآن و گویش زبان عربی با صوت و لحن موسیقیایی هم آشنایی داشته باشند تا جاذبهی بیشتری برای شنوندگان ایجاد کند.
یادگاری ادامه داد: اگر برای شرکت کنندگانی که ظرفیت و قابلیت صعود به مراحل بالاتر مکبری و موذنی را دارند کلاسها و آموزش های مختلفی برگزار شود کودکان و نوجوانان میتوانند با آمادگی بیش تری در این قبیل جشنواره ها شرکت کنند.یونس عرب جزیی از دیگر داوران این مسابقه با اشاره به تاثیر گذاری برگزاری جشنواره هایی مانند جشنواره بجه های محراب برای ترغیب آنها به فعالیت های
مذهبی، به برگزاری کلاسهای آموزشی تاکید کرد و افزود:کودکان و نوجوانانی که در این جشنواره شرکت کرده اند نباید بعد از پایان جشنواره رها شوند و با آموزش قرائت قرآن و زبان عربی باعث ارتقای آنها در زمینه فعالیت های دینی شد.
عرب جزیی ادامه داد: برگزاری چنین مسابقاتی باعث میشود کودکان در فضای رقابت قرار بگیرند و بتوانند میزان علم و مهارت خود را نسبت به دیگر شرکت کنندگان محک بزنند و همین مسئله باعث یادگیری و پیشرفت آنها در زمینه علوم و فعالیت های دینی میشود.
میلاد بیات از نوجوانان موذن منطقه هشت از دلایل شرکت خود در این مسابقه را علاقه پدر و مادر برای انجام چنین فعالیت هایی بیان کرد و گفـت: مکبری را در مسجد علی النقی یاد گرفتم و برگزاری این مسابقه باعث شد خودم را در میان موذنین دیگر منطقه بسنجم و دوست دارم با مکبری و موذنی در مساجد و بودن در چنین فضاهایی درس طلبگی را یاد بگیرم.
مونا حسینی مادر ایمان ناصر نیا از شرکت کننده در این جشنواره نیز برگزاری جشنواره بچه های محراب را اقدامی نو و تاثیر گذار یر روی کودکان منطقه دانست و گفت: ایمان از3سالگی علاقه زیادی به موذن بودن در مسجد داشت و من با تهیه سی دی های آموزشی در زمینه مداحی و تمرین در خانه این استعداد و علاقه را در او بارور کردم. برگزاری این مسابقه باعث ایجاد شورو شوق در ایمان شد تا بتواند با انگیزه بیشتری این فعالیت را ادامه دهد.
حسین گل افزوردبیر جشنواره بچه های محراب ضمن اشاره به برگزاری چنین جشنواره هایی که باعث ایجاد فضایی برای درگیر کردن کودکان و نوجوانان در فعالیت های مذهبی میشود گفت: ثبت نام جشنواره بچه های محراب از 29تیر آغاز و 600مکبر و موذن کودک و نوجوان در مراکز فرهنگی و هنری منطقه هشت و 53مسجد در سطح منطقه نام نویسی کردند.
این مسابقه با حضور بی سابقه خانواده ها و مشارکت مساجد منطقه و مسجد جامع سمنگان، بسیج سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، شهرداری منطقه هشت و آموزش و پرورش منطقه هشت برگزار شد و به هرکدام از شرکت کنندگان لوحی به رسم یادبود اهدا شد.
گل افروز ادامه داد:هدف از برگزاری اینگونه مسا بقات شناسایی مخاطبان کودک و نوجوان علاقه مند و مستعد جهت فراگیری دوره های آموزش اذان با حضور اساتید، تربیت، تشویق و ترغیب انها به سمت شرکت در فعالیت های مذهبی _دینی مساجد و کنترل آنها از آسیب های اجتماعی و ارتقای انها در زمینه پیشرفت آموزهای دینی و اخلاقی است.در این جشنواره 40نفر به عنوان برندگان مرحله اول انتخاب میشوند و در اختتامیه این جشنواره که 18مرداد ساعت 20:30در مسجد جامع سمنگان برگزار میشود مورد تجلیل و تکریم قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *