صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد سه ضلع مدرسه، حوزه و دانشگاه؛ لازمه رشد جامعه

۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶:۱۵
کد خبر: ۶۴۵۳۵۵
مدیر حوزه‌های علمیه گفت: باید سه ضلع مدرسه، حوزه و دانشگاه را رشد داد تا در نتیجه‌ این رشد، جامعه به رشد بالایی برسد و متخصصان متعددی در رشته‌ها و تخصص‌های مختلف پرورش پیدا کنند و به حل مشکلات استان کمک کنند.
- بنا بر اعلام حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در جلسه شورای راهبردی استان سیستان و بلوچستان ضمن تبریک ایام عید سعید غدیر و ولادت با سعادت امام هفتم حضرت کاظم (ع)، بیان داشت: خداوند را شاکریم به جهت همبستگی به وجود آمده بین مسئولین استان‌ها و تشکیل شورای راهبردی که توانسته بربسیاری از مشکلات استان فائق آید.
 
وی گفت: ما با قطع نظر از مسائل قومی و مذهبی، به طور قطع در قبال همه‌ استان‌ها کشور مسئولیم. هرکسی باید در جایگاه و در حد خود، بتواند برای پیشرفت استان‌های کشور تلاش کند. ما باید طوری عمل کنیم که برادران اهل سنت این را به خوبی حس کنند که در ذیل نظام اسلامی زندگی آرام و خوشایندی را بدون هرگونه تبعیض می‌توانند داشته باشند.
 
استاد درس خارج حوزه علمیه قم عنوان داشت: آبادانی استان سیستان و بلوچستان به طور بسزایی در آبادانی کل کشور تأثیرگذار است. انسجام درست و هماهنگی خوبی باید با خیّرین سراسر کشور ایجاد شود تا از این ظرفیت برای حل بسیاری از مشکلات این استان، استفاده شود.
 
عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: باید عزم جدی در ارتقاء و رشد امکانات و ظرفیت‌های منطقه آزاد چابهار ایجاد شود و مسائل این منطقه به طور خاصّ مورد پیگیری قرار گیرد.
 
وی با اشاره به گروه‌های فعال مردمی اظهار داشت: از گروه‌های مردمی فعال در استان نیز باید کمک گرفته شود. باید سه ضلع مدرسه، حوزه و دانشگاه را رشد داد تا در نتیجه‌ی این رشد، جامعه به رشد بالایی برسد و متخصصان متعددی در رشته‌ها و تخصص‌های مختلف پرورش پیدا کنند و به حل مشکلات استان کمک کنند.
 
آیت الله اعرافی گفت: کمک در زمینه‌ رسیدن به برنامه‌ی ۵ ساله‌ حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان یکی از دغدغه‌ها و خواسته‌های حوزه از استانداری و نمایندگی، ولی فقیه در این استان است. به سرانجام رساندن طرح آمایش استان‌ها نیز که یکی از مقدمات همین برنامه‌ ۵ ساله است، می‌بایست با همیاری و اطلاع رسانی سازمان‌ها و نهاد‌های فعال دراین استان تهیه و تنظیم شود.
 
وی با اشاره به فعالیت‌های حوزه در عرصه اجتماعی با هدف کمک به نهاد‌های مرتبط با نظام، عنوان داشت: از مهمترین اقدامات حوزه علمیه در پرورش نیرو و کادرسازی، پایه ریزی مرکز هدایت علمی است که در دست اقدام است.
 مدیر حوزه‌های علمیه با مطرح کردن پیشنهادی برای کمک به وضعیت مسکن طلاب اهل استان سیستان و بلوچستان در قم، گفت: ساخت تعدادی واحد مسکونی در شهرک مهدیه برای طلاب بومی این استان است که از آنجا برای تحصیل علوم حوزوی به قم مهاجرت کرده‌اند. در صورت موافقت استانداری سیستان و بلوچستان، واگذاری زمین و همکاری در تأمین مصالح ساختمانی از سوی حوزه علمیه انجام می‌گیرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *