صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سفر یکی از مقامات بلندپایه ایران به لبنان/ آخرین وضعیت توقیف نفتکش ایرانی توسط پاکستان/ ۶ سفیر در آستانه جابجایی/ نامه شورای همکاری خلیج فارس توسط عربستان تهیه شده است

۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸:۴۹
کد خبر: ۶۴۵۳۵۱
دسته بندی‌: سیاست
سخنگوی وزارت خارجه گفت: سفر یکی از مقامات بلند پایه کشور به لبنان در دستور کار است. ما چه به سفر و چه بدون سفر در کنار مردم لبنان هستیم و کمک‌های ما محدود به سفر نیست و این کمک‌ها را ادامه خواهیم داد.
- سید عباس موسوی امروز در یک نشست خبری که به دلیل شیوع ویروس کرونا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد، درباره حوادث لبنان و برنامه سفر ظریف ایران به این کشور گفت: سفر یکی از مقامات بلند پایه کشور به لبنان در دستور کار است. ما چه به سفر و چه بدون سفر در کنار مردم لبنان هستیم و کمک‌های ما محدود به سفر نیست و این
سفر یکی از مقامات بلند پایه کشور به لبنان در دستور کار است
کمک‌ها را ادامه خواهیم داد.
 
 
توقیف نفتکش؟
موسوی در مورد خبر توقیف نفتکش ایرانی توسط پاکستان بیان کرد: تا جایی که ما خبر داریم و بررسی کردیم، هنوز رسماً چیزی به جمهوری اسلامی ایران عنوان نشده است، اما از بخش‌های مختلف در حال پیگیری خبر هستیم. دولت پاکستان هم چیزی رسما بیان نکرده است.
 
سخنگوی وزارت خارجه در خصوص تجمع برخی عناصر طالبان در پارک ملت تصریح کرد: جمهوری اسلامی میزبان میلیون‌ها شهروند افغانستانی است که ممکن است طرفدار هر یک از گرایش‌ها باشد. من مطمئن نیستم و نهاد‌های دیگر باید بیان کنند این افراد وابستگی داشتند یا خیر، ولی من فکر می‌کنم یک تجمع ساده بوده است.

وی در مورد آزادی ۴۰۰ زندانی طالبان در افغانستان گفت: جمهوری اسلامی از هر روندی که به بازگشت صلح و ثبات در افغنستان کمک کند، از ان حمایت می‌کند و در کنار دولت و ملت این کشور خواهد ایستاد. اگر این تبادلات را دولت افغانستتن را به نفع خود ببیند، جمهوری اسلامی ایران هم منعی در آن نمی‌بیند.
 
تابستان؛ فصل جابجایی دیپلماتیک
موسوی در خصوص جابه جایی برخی سفرا در فصل جاری و جانشنین وی گفت: تابستان‌ها فصل جا به جایی مامورین دیپلماتیک ما است. الان هم حدود ۵-۶ سفیر جابه جایی می‌شود. از جمله سفیر ما در باکو. به احتمال خیلی قوی من هم عازم آنجا می‌شوم و جانشین من هم رسما اعلام خواهد شد.
 
استفاده ابزاری آمریکا از شورای امنیت
وی در مورد برنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسیلحاتی ایران خاطر نشان کرد: آمریکایی‌ها وقتی با ناکامی مواجه می‌شوند همه چیز را به همه چیز ربط می‌دهند و این تازگی ندارد به ویژه در این رژیم جدید ترامپ. ما فارغ از اینکه فردا چه نتیجه‌ای از پیش نویس آمریکا حاصل شود، اعلام کردیم این کار علیه یک سازوکار و چندجانبه گرایی است. آمریکایی‌ها دارند با استفاده از ابزار شورای امنیت علیه این نهاد عمل می‌کنند و احساس می‌کنیم این هوشیاری بین اعضای دائم و غیردائم وجود دارد که این کار این مکانیسم را به چه سمتی می‌برد. ما خوشبین نیستیم که در این کارزار آمریکا موفق شود و احتمال می‌دهم کشور‌های عضو شورای امنیت مراقبت می‌کنند تا از این نهاد سوء استفاده نشود.
 
نامه شورای همکاری خلیج فارس صرفاً احتمالاً توسط عربستان تهیه شده است
بنا به منابع موثق برخی از اعضای این شورای از مفاد این نامه اطلاع نداشتند به نظر ما این نامه نظر همه اعضا نیست
سخنگوی وزارت خارجه در مورد نامه شورای همکاری خلیج فارس در حمایت از تمدید تسلیجاتی ایران عنوان کرد: ما احتمال می‌دهیم که این نامه توسط عربستان تهیه شده باشد و به عنوان سازمان شورای همکاری خلیج فارس ارائه شده باشد. بنا به منابع موثق برخی از اعضای این شورای از مفاد این نامه اطلاع نداشتند به نظر ما این نامه نظر همه اعضا نیست. ما اعلام کردیم با اعضای این سازمان دنبال همکاری هستیم. ضمن اینکه به کشور‌هایی که در خصوص رفع تمدید تسلیحاتی ایران ابراز نگرانی کرده اند تاکید می‌کنیم شما منطقه را تبدیل به انبار سلاح آمریکایی کرده اید؛ بنابراین این ابراز نگرانی آن‌ها بیهوده است و قدری خودشیرینی برای آمریکا است.
 
وی در مورد ادعای آمریکا در مورد دخالت ایران در انتخابات این کشور نیز گفت: این از آن ادعا‌های مضحکی است که اخیرا این کشور و مسئولان آن با چشم انداز تیره و تاری که دارد، مطرح می‌کنند. ما به رفتار و تعاملی که با ایران می‌شود توجه داریم. ما دولت‌های مختلف با رویکرد‌های مختلف را آزموده ایم و همه در این آزمون رد شده اند. برای ما فرقی ندارد کدام گروه و فرد در آمریکا به قدرت برسد. اگر این حس در آمریکا وجود دارد، نشانه آن است که ایران کشوری بزرگ است و آن‌ها بازتاب شکست خود را می‌بینند. ما این ادعا‌ها را رد می‌کنیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در مورد ارسال برخی پیامک‌ها از سوی آمریکا به مردم ایران افزود: هرچند محتوای این پیامک‌ها درست نیست؛ ولی تجاوز به حقوق مردم است. این موضوع نشان می‌دهد سطح تعامل آمریکا با مردم ما پایین است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *