صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشریح دو مشکل اساسی زیست محیطی در استان مازندران

۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۴۵۱۸۷
به گفته مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران، مهم‌ترین مشکلات انسانی ما، عدم مدیریت صحیح پسماند‌های خانگی و پساب‌های خانگی هستند.

حسینعلی ابراهیمی با اشاره به اینکه دو مورد از مهم‌ترین مشکلات انسانی ما، عدم مدیریت صحیح پسماند‌های خانگی و پساب‌های خانگی هستند،در گفت‌وگو با میزان گفت: عدم تصفیه مناسب فاضلاب‌های خانگی، یکی از مهم‌ترین مشکلات ما در استان است که باعث آلودگی رودخانه ها، دریا، تالاب‌ها و آب بند‌ها می‌شود.
 
مدیر کل محیط زیست مازندران ادامه داد: تصفیه آب در استان ما تنها ۱۵ درصد بوده، این درحالی است که این رقم در کل کشور بیش از ۵۰ درصد است. 
 
ابراهیمی درباره مدیریت پسماند اظهار کرد: عدم مدیریت صحیح پسماند، یکی دیگر از مشکلات ما است متاسفانه در استان ما، حتی یک سایت دفن پسماند بهداشتی پسماند هم نداریم چه برسد به استفاده از تجهیزات جدید. پسماند‌ها و شیرآبه‌های آن‌ها باعث آلودگی منابع آب زیر زمینی شده اند. 
 
وی افزود: از دیگر مشکلات منطقه می‌توان به تغییر کاربری، تصرف، تخریب و تجاوز به عرضه‌های ملی اشاره کرد که علی رغم تمام تلاش‌های موجود، بخش کوچکی از آن‌ها رفع شده و بیشتر این مشکلات در کاغذبازی‌ها و تامین اعتبارات گیر کرده است. 
 
ماجرای ماهی های تلف شده سواد کوه چه بود؟
 
ابراهیمی گفت: در روز‌های گذشته، پساب یک کارخانه، در شهرک صنعتی بِشل در شهرستان سوادکوه شمالی، در اثر تخریب لوله انتقال وارد رودخانه شده بود.
 
وی افزود: از همان لحظات اولیه این اتفاق، همکاران ما در محیط زیست به رودخانه اعزام شدند و پساب به تصفیه خانه کارخانه بازگردانده شد؛ اما از آنجایی که دبی رودخانه و شیب رودخانه کم بوده، ماهی‌های رودخانه تلف شدند.
 
مدیر کل محیط زیست مازندران اظهار کرد: متاسفانه پساب این کارخانه سال ۹۶ هم به رودخانه سرازیر شده بود که این بار تعقیب قضایی این کارخانه انجام شد. بر اساس برآورد‌های اولیه ان مسئله باعث مرگ ۲۴ هزار قطعه ماهی شده است.

 

 
ابراهیمی درباره نظارت سازمان محیط زیست بر فعالیت کارخانه‌ها گفت: سازمان محیط زیست، پایش خود را دارد، اما نمی‌توان در هر کارخانه یک ناظر محیط زیست گذاشت. مسئول هر واحد، مسئولیت مسائل محیط زیستی را بر عهده دارد و در وقوع هر حادثه‌ای باید پاسخگو باشد.
 
انتهای پیام/ 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *