طرز تهیه کرفس پلو با گوشت چرخکرده
طرز تهیه کرفس پلو که یکی از غذاهای محلی ایران است بی شباهت به خورشت کرفس نیست و در مواد اولیه مشترک هستند.
- عصر ایران نوشت: کرفس پلو یکی از غذاهای محلی ایران است که طرز تهیه و مواد اولیه آن با خورشت کرفس چندان تفاوتی ندارد.
- برنج: ۴ پیمانه
- کرفس پاک کرده: ۴۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
- پیاز رنده شده: ۱ عدد
- سیر له شده: ۲ حبه
- ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر لیــمو عمانی: ۱ قاشق مرباخوری
- کره محلی: ۵۰ گرم
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ مینماییم. گوشتها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت میدهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزهها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه میدهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش مینماییم.
از کرفس و گوشت لابهلای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز میپاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم میکنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *